Българин от Гърция: Без ваксина хората губят работата си тук

Нещата отиват към задължителна ваксинация, каза Петър Анастасов
14 сеп 2021 16:15, Анисия Иванова
106

Седем  хиляди здравни работници в Гърция бяха пратени в неплатен отпуск заради това, че не искат да се ваксинират. Медиците трябваше да се имунизират до 1 септември.

"Мерките в Гърция са доста сериозни. Не сме убедени, доколко те са правилни. Тези мерки, които се налагат, са по-скоро необосновани. Целенасочено хората се принуждават да се имунизират, въпреки че все още не е задължително. Така поставени нещата отиват към задължителна ваксинация, тъй като не са сведени до личен избор. Хората са принудени да се имунизират, за да запазят работните си места и да ползват обществени услуги", посочи председателят на Сдружението на българите на остров Крит - Петър Анастасов, в ефира на "България сутрин".

Единственото, което е останало, е, че не искат тест за влизане в супермаркет, допълни сънародникът. Той сподели, че ограниченията са започнали много отдавна, но в момента са изключително строги.

Още по темата

"Постоянно слушаме информация по телевизията кой може да пренася заразата. Трябва целенасочено някой да застане и да обясни какви са предимствата на ваксините, колко са болните. Проблемът е, че не се поднася информация на гражданите. Цифрите се изнасят негативно, само в едната посока. Няма друга болест, при която да е проследено от 20 години насам колко са болните. Трябва да знаем действителната опасност на тази болест, за да бъдем убедени, че трябва да се ваксинираме", коментира Анастасов пред Bulgaria ON AIR.

Председателят на Сдружението на българите на остров Крит каза още, че липсва цялостна характеристика за здравословното състояние и възрастта на болните, починалите и заразените.

"Избор щеше да бъде, ако всички хора бяха третирани равноправно. Специалисти обясняват на хората, че всички имат възможност да пренасят заразата, без значение дали са имунизирани, претърпели заболяването, или не са ваксинирани. Ако всички хора могат да пренасят заразата, защо тогава тестът е само за тези, които не са се ваксинирали? Тук идва дискриминацията. Всички могат да използват нещо, но само ваксинираните няма да плащат", уточни Анастасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
20000 жертви до сега но *** балкански настоява че е грип.Колко по надолу?
87
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да загубя работа няма проблем, молове, кръчми, барове и бардаци не посещавам. Тъй че вакса нивга.
86
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СС на Хитлер ще се окаже бебе във сравнение със юношата ЕС на Лобито !!!!
85
3
 
14
 
! Отговори
славянин преди 2 години
А знаете ли колко ''ваксинирани'' са ''ваксинирани'' в мивката!?
84
4
 
18
 
! Отговори
в Сталинград сме преди 2 години
Последната крепост устояла на фашизма. Събудете се, ако искате да живеете и то не в концлагер. Долу ваксинации, мерки и марионетни правителства
83
4
 
14
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Знаете ли колко взема доктор за поставяне на една доза!? 10 лева! А знаете ли колко може да вземе за поставяне на една доза в мивката!? Доста повече! Ето го начина да се сдобиеш със ваксинационен сертификат без да ти инжектират отровата! Това за зомбиваксърите, които ''триумфално'' ни пророкуват, че щем не щем ще се набодем! Няма да се набодем, зомбиваксъри, винаги ще намерим алтернативен начин! Тук все пак е България, не забравяйте това!
82
3
 
10
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Стига сте лъгали, в гръско не знаят кво е работа!!!!Между другото когато неваксинираните си стоят в къщи, кой според вас пренася вируса и кой се разболява, като остават само ваксинираните!!??
81
3
 
1
 
! Отговори
славянин преди 2 години
!!!???
80
4
 
6
 
! Отговори
До 93. преди 2 години
Абсолютно точно. Животът ни принадлежи преди всичко на нас, а не на държавата. А наборната сексиска робия до скоро показваше ясно до каква степен една робовладелска държава може да превръща телата ни в говорещи оръдия на труда - в роби.
79
2
 
9
 
! Отговори
а с ваксина преди 2 години
губят живота си
78
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът е прав! Трябва ваксинираните също да се тестват два пъти седмично, защото може да са заразоносители! Ако са заразни, трябва да се карантинират! Само така можем да намалим разпространението на вируса!
77
1
 
9
 
! Отговори
До 90. преди 2 години
Правилно. Държавата няма повече да ни изнудва. Тя е най-големият враг на човечността и хуманизма. Държавата е една разгонила се куччччкка, която ни е третирала винаги като консуматив и разходен материал, обезпечаващ съществуването и.
76
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това,че имам гражданство не ме прави автоматично поданик и собственост на държавата и да има Тя власт върху живота ми !
75
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е тоя славянин дето се мъдри из българските земи и плаши с линч!!! Абе ходи си при славяните бе , ало. При робите сиреч.
74
4
 
14
 
! Отговори
До 78. преди 2 години
Браво и на гръцките лекари, които никак не са малко и са загубили работата си, защото не са ваксинирани. Истински железари. Отговарят достойно като обезкръвяват в критичен момент здравеопазването на държавата си. Абе имало антифашисти и сред лекарите.
73
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да позволя дЪржавата да ме изнудва !
72
2
 
0
 
! Отговори
до гогича преди 2 години
Към някакви френии отива, май.
71
11
 
4
 
! Отговори
до неваксиниран преди 2 години
"Умнико" ти не си сам на тая планета... Това, че теб не те повалило не се отнася за всички останали. Ама с "мозъка" си на eгoист не можеш да осмислиш това, нали?
70
5
 
12
 
! Отговори
славянин преди 2 години
С ваксинационен сертификат мога да се сдобия лесно по алтернативния начин, но няма да го направя, защото искам до края да фигурирам като НОРМАЛЕН НЕВАКСИНИРАН ЧОВЕК и така ще бъде!
69
2
 
10
 
! Отговори
мамин сладък преди 2 години
До неваксиниран 81И аз изкарах ковида с леки симптоми, и при мен всички тестове бяха отрицателни, дори и тестван със симптоми. Тестовете аз си ги плащах. И сега 9 месеца по-късно все оше има анттела в пъти повече ит ваксинираните. Но незнайно защо на политиците им се иска дори и хората с много антитела да са ваксинирани.......