Лекар от Варна ваксинира децата си и ги показа в социалните мрежи

В поредица от публикации той обяснява ползата от ваксините
14 сеп 2021 10:23,
153
Лекар от Варна ваксинира децата си и ги показа в социалните мрежи
Кадър: Нова тв

Варненски лекар ваксинира децата си и показа кадри от имунизацията в социалната мрежа Facebook.

На кадрите се вижда как д-р Николай Христов поставя ваксини на 16-годишната си дъщеря и 12-годишния си син.

В социалната мрежа медикът обяснява за ползата от ваксините, но накрая решава да даде личен пример, съобщава Нова тв.

Още по темата
Чрез действието си той иска да успокои родителите, които все още се чудят дали да поставят ваксини на своите деца преди първия учебен ден.

"И като родител, и като лекар с над 20-годишен опит прецених, че това е начинът, по който мога да защитя семейството си", обясни д-р Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
2
 
! Отговори
Ovi преди 2 години
Не е лекар, а немислещ, финансово ориентиран, псевдо-бианесмен-фелдшер, който е толко ***, че лишава децата си от нормален живот...извадете си главите от задниците и мислете, хора!!!!
121
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 2 години
До Лекар 121 Дълбоко се съмнявам да сте лекар. Не знам кой е по-заблуден. След няколко години ще се разбере. Като споменавате отговорност, можете ли да кажете защо никой не пое отговорността за евентуални проблеми с ваксините? Нито производителите, нито правителствата. Нито пък учените.
120
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
агенцията за защита на децата да се самосезира.
119
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ваксинираш дете е нещо лишено от всякаква логика... Едно лекарство го прилагаш, когато е 1. ефективно; 2. безопасно; 3. необходимо. За 1 и 2 може много да се спори, но 3. за децата е ясно... Един лекар трябва да го знае това. Баща ми е лекар, ваксиниран е, но не е повдигал въпрос за мен, камо ли за децата ми.
118
9
 
3
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 2 години
Това българския кoвидиот антиваксист е много пpосто парче. Показваш му, обясняваш му, той в отговор крещи убиец, фашист, лъжец, менгеме, извеpг. Някъв тук обещава че децата скоро ще умрат, друг го нарича психопат, даже че е търсил "10 минути слава", сигурно някой вече е написал че ги е инжектирал с вода. Комбинацията пpостотия и нелекувани психиатрични състояния с руска пропаганда не прощава. Управниците не взеха предвид колко е тъn масовия българин и превърна българия в ковидарник.
117
4
 
2
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 2 години
До до 125,126: "ЖИВИЯТ БОГ", "С НАМИ БОГ", "ГОСПОДА НАШЕГО ИИСУСА ХРИСТА"... Ти си ясен. теб "бог" те води... спасение от шизoфренията само "бог" може да ти даде. нека "бог" то даде просветелние и за започнеш пак за си взимаш лекарствата. Не забравяй шизофренията е от "бога", но Той е дал и психиатрите.
116
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Саудитска Арабия, ОАЕ, Китай ваксинира децата над 3 годишна възраст с тези ваксини. Дания ваксинира 90% от децата над 12 години с файзер. Нито 1 миокардит няма. Смятате ли, е Дания би направила нещо, което може да застраши децата й?! Европа ваксинира над 15 години. все повече държави в Европа въвеждат над 12 годищна възраст. Само вие тука хулите и виете. Стига невежество, стига простотии!
115
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В коя болница работи този, че да не ходя там?
114
7
 
3
 
! Отговори
до 125Алтерниращ ве преди 2 години
СТРАШНО Е ДА ПОПАДНЕШ В РЪЦЕТЕ НА ЖИВИЯТ БОГ!!! ТОЙ ЩЕ ИЗЛЕЕ ЧАШАТА С ГНЕВА СИ /като му дойде времето, както казваше т.нар.цар Симеон4о 2/ВЪРХУ ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО ГО ПРЕЗРЯХА и ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ Е ШЕГА!!!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! С НАМИ БОГ! НЕ моята воля Господи, а нека твоята ДА СЕ ИЗПЪЛНИ! АМИН
113
6
 
3
 
! Отговори
до 125Алтерниращ ве преди 2 години
до 125 Алтерниращ веганист - Ясна ми е работата друже само от ника ти, веган ли си. Да, щях да пиша това за водата, предвид това колко сте лукави о, деца на сатната, но ти ве4е си ме изпреварил.Опомнете се и се ПОКАЙТЕ//REPENT ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО МН.КЪСНО И ДА ИЗТЕЧЕ БЛАГОДАТНОТО ВРЕМЕ ДАДЕНО НИ ОТ ГОСПОДА НАШЕГО ИИСУСА ХРИСТА//BEFORE IT IS TOO LATE, MOLQ VI, МОЛЯ ВИ НА КОЛЕНЕ, ЩЕ ПАДНА КО ИСКАТЕ, пп не се шегувам!!!
112
3
 
8
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
И стифани доувър нищо и нямаше, ама вече никой не я чувал.
111
4
 
4
 
! Отговори
в рибарника има линк преди 2 години
До АнонименВъв фейсбук групата рибарника вече има линк и го следят. Сега така 2 години ще го следят като оная дето припадна. След един месец повече не потвърди, че е жива и здрава. Познай???
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Койчо Това можеш ли да го докажеш или да дадеш източник на тази информация?
109
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЛекарТова е чудесно. Явно, принадлежите на някакъвн много тесен елитарен кръжец, предвид, официалните данни за процента ваксинирани лекари.
108
3
 
12
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
Мама и баба от малък ми казват, че съм много умен. Едвам завърших с 3-ка, не ме приеха в университет, първо бачках общак, после взех да въртя геврека, но съм много умен. Мога да оправя държавата, но нямам време. Съсипаха я тая държава!
107
26
 
13
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Всичките ми познати колеги , семействата им и родителите им са ваксинирани. Това се нарича отговорност към себе си и близките си. Ако имахме и най-малко съмнение в полезността и безвредността на ваксините , никога нямаше да го направим. Не вярвайте на антиваксърите! Те са заблудени/ психично болни хора.
106
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ги нямаше социалните мрежи и пандемията нямаше да я има в този вид. Че и подобни лекари да се хвалят с имунизации на наследниците си. Те са защитени, останалите отговаряме сами за себе си. Не е ли по-добре да възпита децата си на здравословно хранене, спорт и живот като цяло? Все пак имат имунна система, колко здрава може да бъде една имунна система, която за по-малко от година се боде с трета доза?
105
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредният комплексар търсещ 10 мин слава. Вече ми се повръща от такива хора. Толкова ли сте комплексирани в това общество? Бедността не се избива с комплекси, а с работа.
104
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хемороидите са сериозен проблем, който се подценява в България. Стотици хиляди отказват да се оперират и предпочитат да живеят в дискомфорт, поради невежество и антихирургство. Мисля, че е време за подобни клипове и в тази област на медицината. ПРОСВЕЩЕНИЕ ТРЯБВА.
103
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На кой му пука за някакъв луд? Опасното е, че хората мислят, че е лекар, а той е луд медик.