Мангъров: Ваксиниран срещу COVID-19 e починал в "Токуда"

Бил лекуван в Инфекциозна болница, преместен е в реанимация
209
Мангъров: Ваксиниран срещу COVID-19 e починал в "Токуда"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Доц. Атанас Мангъров излезе с реакция на твърдението на Инфекциозна болница, че няма нито един починал пациент на лечебното заведение, който да е бил ваксиниран срещу коронавирус.

Още по темата


„Кой всъщност лъже и защо ли лъже така? Последният ваксиниран пациент, който беше лекуван в Инфекциозна болница, почина преди 3 дни в реанимацията на болница "Токуда". Проф. Червенякова много добре знае, защото за голямо съжаление човекът, когото и двамата познавахме беше съпруг на нейна близка сътрудничка“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Инфекциозна болница имаше реанимация, но сега няма. Заслугата е до голяма степен и нейна. Ако професорката или някой иска сведения за други ваксинирани лекувани в клиниката да заповяда в нея. Друг, ваксиниран с две дози, лежа повече от 20 дни на кислород и беше изписан в началото на седмицата“, допълва той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
10
 
9
 
! Отговори
До оня преди 2 години
Както и да се въртиш *** ти все е отзад.Факт е че, пандемията има само по телевизора. Точно общата смъртност в световен мащаб го потвърждава.Ай, лекинка и със здраве да си носиш последствията от ваксината.
139
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Води се война. Ако не сте разбрали. Мангъров както винаги НЕ ЛЪЖЕ.
138
0
 
2
 
! Отговори
Оля преди 2 години
до 142 благодаря ви :)
137
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха-ха! Това може да го каже всеки на пазара или на беседката пред блока... Ваксината не осигурява безсмъртие.
136
1
 
6
 
! Отговори
Оня преди 2 години
До 135. Имай предвид че процента ваксинирани в световен мащаб расте а на локално ниво не. Вероятно има връзка със разликата в смъртността.
135
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
доц. Мангъров, браво за смелостта ви и благодарим, че се борите за нас! Ваксъри, не стига че човекът се опитва да спаси живота ви, а вие с цялата си наглост го плюете... Айде да вземете малко да мислите! Това да не пиеш кола, защото "не знаеш какво има вътре", ама да се набоцкаш, е меко казано идиотщина...
134
4
 
8
 
! Отговори
Оня преди 2 години
До Оля ами забавлявайте се... Доста хора които лично познавам така се хвалиха и след двуседмичен престой в болницата малко започнаха да премислят дали не са се били объркали... Вие си знаете :) успех
133
10
 
8
 
! Отговори
Оля преди 2 години
Не съм ваксинирана и купонясвам в дискотека 33! А вие?
132
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
смятай колко неефективни лекари имаме които реват за пачки по стотачки, бойко е виновен, и те искат чекмеджета
131
28
 
12
 
! Отговори
Ваксърчетата преди 2 години
много се страхуват от лъжите на Кантарджиев, Кунчев, Симидчиев и т.н. и панически слагат минуси, за да ги отрекат. Не става, ваксъри!
130
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
искаш ваксини да набутваш, поеми отговорност тогава, и портфейл, дебел портфейл
129
3
 
12
 
! Отговори
до Оня преди 2 години
80% от популацията е резистентна към коронавирусите и това е ноторно известно.Ама ти си лалай.Смъртността е функция на лечението.Повишената смъртност у нас означава единствено, че лечението на територията е нефелно
128
14
 
9
 
! Отговори
Асан Герберджията преди 2 години
Мангърестият ако знае колко надарени ромулли го чекат в Централния...
127
3
 
12
 
! Отговори
пак до оня преди 2 години
Всичко което твърдиш, дори и да е вярно е на местно/локално ниво.В световен мащаб данните показват че завишена смъртност няма.Досега от новата чума са починали къмто половин промил/0,06% 8от световната популация.Като виден анализатор трабва да си наясно че подобни стойности са в рамките на статистическата грешка, и няма как да говорим за пандемия.
126
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кантарджиев и Кунчев миналата пролет: Вирусът ще изчезне през лятото. Кантарджиев през лятото: идва есенна вълна. Костадин Ангелов януари тази година: Ваксинираните би трябвало да не разпространяват вируса. Коцето по-късно: Вирусът ни опровергава за всичко до сега, каквото и да сме казали. Въпрос: А опровергава ли ви за ваксините? Коцето: Ааааааа, не, не, не!!!
125
1
 
4
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До Прав е"Никой не говори за лекарство", защото ти четеш избирателно... Съвсем скоро Файзер пускат лекарство във форма на хапче, още няколко са готови за пазара или чакат одобрение.
124
12
 
10
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Достоен човек. За достойна кауза. Да запази хората здрави и живи.
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до оня "Би ли привел данни които да подкрепят твърдението тиСравнение между смъртността да кажем 2та седмица на юни,юли и август за годините преди ковид и последните две" Това е погрешна методология за сравнение, защото пиковете на Ковид не са в едни и същи седмици по години. Така НИЩО не можеш да разбереш. Слаб 2.
122
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 107/118 "Факт е, че умишлено не се съобщават данни за починалите от други заболявания, което би позволило да се направи качествен анализ на реалната обстановка." Нямаш НИКАКВА идея за какво лалаш. Даването на групите починали по причина на смъртта извън Ковид няма да ни каже нищо ПОВЕЧЕ. Общата смъртност се грижи за това да получиш информацията как се движат ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ причини за смъртта и тя СЕ ЗНАЕ. Точно за да се разбере ефекта на Ковид се налага той като причина да се ОТДЕЛИ.
121
7
 
8
 
! Отговори
Прав е преди 2 години
Теорията за силната имунна система и фатален край при Ковид може да е вярна.Наш близък здрав спортен тип прихвана вируса и за нула време почина на 50г.в болница.Далаверата с ваксините щяла да ни преследва до 2024г.Защо никой не говори за лекарство, а за ваксини. Едни милиарди ще се лапнат. Мангъра е прав, че по-добър вариант от естествената устойчивост на организма няма.Без насилствена имунизация, домашно лечение и само при усложнение в болница,за да те довършат.Говоря от личен опит. Прекарах го