Курц: Пандемията за ваксинираните приключи

Сега имаме пандемия на неваксинираните, каза канцлерът
Обновена: 16 сеп 2021 22:25 | 16 сеп 2021 22:25, Ния Христова
113
Курц: Пандемията за ваксинираните приключи
Снимка: БГНЕС
Пандемията за ваксинираните приключи, но сега следва пандемия на неваксинираните. Това коментира австрийският канцлер Себастиан Курц, предаде БГНЕС.
 
"Ваксинираните хора са в безопасност и могат да живеят нормален живот, но неваксинираните хора не са в безопасност и трябва да имат отрицателни тестове и да носят маски FFP2 за ресторанти, търговия, обществен транспорт", каза Курц пред всекидневника „Кронен Цайтунг“.
 
Той изтъкна, че ваксинираните вече не трябва да се занимават с мерките, но отаналите 30% от гражданите, които не са ваксинирани, не са защитени и трябва да са наясно, че някой ден ще се заразят с коронавирус.
 
"Точно заради неваксинираните все още са необходими минимум мерки. Предпочитам всичко да е отворено за 70 процента от населението, отколкото да затворя всичко", обясни Курц.
 
Канцлерът също така критикува Партията на свободата на Австрия (ПСА) за разпространение на страх и водене на кампания срещу ваксинацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ви *** и фалшивата епидемия и ваксините дето треоат хората заврете си си ги там дето не ви огрява слънцето лъжци и *** и тези с промитите мозъци вярващи в корона вирус и ваксини пичка ви майчина
80
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Броят на коронавирусните инфекции след парти вечер в кубинския клуб в Мюнстер (Северен Рейн-Вестфалия) се е увеличил още повече. Междувременно инфекция с коронавирус е открита при 83 от около 380 гости, които град Мюнстер съобщи. Купонът се е състоял на 3.09., по времето, когато важеше правилото за 2G и достъп са имали само онези, които са били ваксинирани, и тези, които са се възстановили. От проверените 54 ваксинационни сертификата няма фалшиви. За ваксинираните пандемията тепърва започва.
79
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Как да се ваксинирам? Имам автоимунно заболяване, активна алергия, от 2г.съм на антихистамини. Имам диабет, астма, невропатия. И всичко това след преболедуван Ковид, от времето, в което още вирусът не бил в България и се търсеше " нулевият заразен". А колко много бяхме болни тогава . Не тежа на обществото, работя, работя и то здраво. Ако не ме допуснат без Сертификат, защото не смея да се ваксинирам, да работя, какво правя? Преживях Ковид , кой ще ми гарантира, че ще преживея ваксината?
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашист.....
77
3
 
3
 
! Отговори
IORDAN IVANOV GEOLOG преди 2 години
ПО улиците се разхождат милиони жертви на медицинската мафия развили ковид поименно Милиони са убити РЕКЛАМНО чрез обемно проникващо облъчване предизвикващо колапс/ползват дигитaлно хологрaмни оръжия вкл 4.71-4.79 G i 5G black death and cancer..Над 60% от преболедувалите са носители на ТЛЕЕЩИ ЗАРАЗИ..НЕ СА БЕЗОПАСНИ КОНТАКТИТЕ С ТЯХ..ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ СЛЕДЯТ ОБЕМНО КАТО НОСИТЕЛИ НА МНОГО ОПАСНИ СЪЗДАНИЯ>>
76
2
 
4
 
! Отговори
ЕВРОПА ПЛАЧЕ преди 2 години
АМАН от НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ ВКЛ ВЪВ ФРАНЦИЯ<ГЪРЦИЯ<АВСТРИЯ<ИТАЛИЯ<ГЕРМАНИЯ..Вместо да наредят арести на мафиотите провеждащи терора с КОВИД те провеждат ЛИКВИДАЦИОНЕН ТЕРОР СРЕЩУ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ>>>ПОЛЗВАТ PCR TERRROR за трайни увреждания и "ВАКСИНИ" бе СЕРТИФИКАТИ За БЕЗВРЕДНОСТ...Арести за опасните терористи вкл на власт..
75
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"неваксинираните хора не са в безопасност и трябва да имат отрицателни тестове" - Значи като се тестваш и имаш отрицателен тест ,вече си в безопасност и може да се возиш в градския транспорт ,да посещаваш ресторанти ?? Тоя нещо издиша с тия обяснения .
74
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идеално! Ние неваксинираните ще си я носим пандемията. Ще си умираме на воля, само ни оставете намира мръ сни фашистки терористи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
73
4
 
14
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Да се разбира, че ваксинираните са сертифицирани да разнасят заразата. И няма да бъдат тормозени с тестове, разбира се докато не дойде време за следващата доза!
72
7
 
15
 
! Отговори
Истина преди 2 години
"Курц: Пандемията за ваксинираните приключи. Сега имаме пандемия на неваксинираните, каза канцлерът." Курц е превъртял от фашизъм и говорене на лъжи.
71
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха, докато тоя световен ред е на власт, пандемията никога няма да приключи за никого, само ще се влошава и влошава. Щом и тоя се е огъ3ил, а уж беше от по-читавите... работата е ясна. Сега ще се преструват, че ваксините работят като поредното извинение на насилват неваксинираните. Само че нямаше да има нужда от тия диктатури, ако ваксината действително работеше. Най ваксинираните държави са първенци по случаи това лято.
70
5
 
5
 
! Отговори
Всеки е свободен преди 2 години
Да не се грижи за здравето си - но да не тежи на обществото.
69
6
 
5
 
! Отговори
Реалистка преди 2 години
До Анонимен Умряха след поставена ковид ваксина. Изводите са за вас !
68
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може би още не сте схванали, но една част от хората иска да избие друга част от хората, за да си осигури повечко лебенсраум.
67
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здрава ръка , така се управлява пандемия , браво на Австрия!
66
16
 
9
 
! Отговори
Gg преди 2 години
Много силен политик е Курц, няма туй онуй при него
65
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е. Ограниченията падат за ваксинираните. Но останалите , които са избрали да не се ваксинират, трябва да са изолирани. Направили са си избора.
64
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваня костова и коритаров умряха от ковид инфекция. Както още 20 000 българи.
63
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Запозната, дано да се прочуеш като Ваня Костова! Амин!
62
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Коритаров така би казал. Ваксинира се и приключи...