Заразените от шивашки цех в Бургас не са били ваксинирани

Повечето заболели са с двустранна бронхопневмония
16 сеп 2021 11:22, Ния Христова
73
Заразените от шивашки цех в Бургас не са били ваксинирани
Снимка: БГНЕС
Вчера беше установено огнище на заразени с коронавирус в шивашки цех в Бургас. 
 
Към момента са установени четирима заболели. Всички са хоспитализирани, предаде bTV. 
 
Има и един непотвърден случай, уточни управителят на предприятието Райна Иванова.
Още по темата
 
Цехът е към предприятие "Тих труд" към Съюза на глухите в България и всички работници в него са с увреждания. 
 
Иванова допълни още, че нито един от заразените не е бил ваксиниран срещу COVID-19. От работниците в цеха, освен управителя, имунизиран е само още един човек. 
 
Повечето заболели са с двустранна бронхопневмония. 
 
Цехът ще остане затворен през следващите две седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
0
 
! Отговори
ТестКит преди 2 години
Сега този цех няма производство, никой не работи. Те си се затвориха без мерки :D умен ***, против "ваксите" и мерки, не работи. Сега ще са болничен 1 месец всички, който оцелее ще се върне след 1 месец и ще продължат, а с една ваксина за 3 дни са на крак и ще произвеждат.
62
1
 
10
 
! Отговори
Тестове бременност преди 2 години
Също да ги проверят за бременност щом не са били ваксинирани били.
61
4
 
11
 
! Отговори
до 52 преди 2 години
При всяка грипна епидемия има хора които стигат до интензивно и се нуждаят от маркуч.Немалко от тях умират.Има достатъчно информация по темата, ако имаш желание, пообразовай се.В Германия за сезон 2017/2018 са починали 25 000 души от грип.Ама безумни мерки като тези срещу ковид в тази връзка, йок
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 80% Много плоско разсъждаваш, типично по ваксърски, но все пак ще се опитам да ти дам надока: замисли се за следното: работата, която ти извършваш може ли да се върши от изкуствен интелект. Ако отговорът е "да", си аут. И няма значение в коя социална категория се намираш. Нито колко ти плащат. Единственият въпрос е: заменим ли си от изкуствен интелект!
59
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ТипичноБезплатно е само сиренето в капана!Т.н. "ваксина" ти я поставят след отказ от права (т.н. Информирано съгласие) - и да ти се случи нещо, не можеш да се позовеш на ваксинацията, не можеш да търсиш сметка на производителя. Не плащах, нали? Безплатна е :)
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спрете да коментирате и статиите за вируса и ваксините ще изчезнат.
57
6
 
3
 
! Отговори
Типично преди 2 години
Типично за *** *** - ваксината е безплатна, а лечението хем не се знае, хем платено - ама от горките кой да се наеме да помисли. В случая губи цялата им фирма, както и самите те.
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 57 - явно имаш интернет, прочети.
55
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как само испъкват с думите " не били ваксинирани " ! А защо непишете , че ваксинираните умират а тези само са се заразили ? Вашатамамицамръснаваксарска
54
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май никой в бг не е чувал за вирусна пневмония.
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Серсемите след пенсионерите,служителите и другите неваксинирани по справки за сертифициране на инжектираните с доза ваксина,въпреки че вирусите не са сертифицирани що те,що за ваксини,коя ваксина какъв вирус съдържа щом са назначени,предназначени от вирус за тоз що сертифициран при всеки нападнат от вирус,а за неваксинираните по справки служители,работници от кооперацията Тих труд работели си тихо глухите заедно с другите работници с увреждания и серсемите още по тихо им набутали огнище вируси
52
2
 
6
 
! Отговори
ДО ПРОГРАМИСТ преди 2 години
А ко я няма безмозъчната тълпа, на втория месец ще си умрял от глад, щото те са тези дето произвеждат храната, която ядеш.След като си изядеш мишката и клавиатурата , накрая ще изплезиш и програмния си език
51
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Знаеш ли за грип дето не ти стига кислорода и ти трябва маркуч. Аз не се сещам. Вероятно за това има специални отделения.
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нужда от ковид отделения.Едно време да не би да имаше грип отделения по болниците.Тази практика с ковид отделенията, И ПРЕНАСОЧВАНЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИ ,КОИТО ДА ЛЕКУВАТ НЕЩО ДЕТО ПРИНЦИПНО СЕ ПРЕБОЛЕДУВА, А НЕ СЕ ЛЕКУВА, също е един от факторите за повишената смъртност у нас.
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 80% Така е, ама за какво ще са му. Той ще ги прати да бачкат на някое поле, те цял ден ще гледат небето да не ги ръси някой.
48
6
 
2
 
! Отговори
Чичо до 45 преди 2 години
То няма нужда от чип и ваксина в такъв случай. Доакза се 20% ваксинирани - 80% лош материал. Някой го каза, цифрите го потвърдиха.
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимнио преди 2 години
Пич плащам си осигуровки и ше си лежа колко искам. А и нали ше умирам. Дреме ми колко ше лежа и какво ше струва. Между другото не съм антиваксър но смятам че хората имат право на избор. На тебе ако така са ти кажали да направиш убаво. Аз имам глава дето не е само за равновесие и преценявам за себе си.
46
4
 
4
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
До До 80% : Очевидно безмозъчната тълпа си я имаме и сега.
45
1
 
2
 
! Отговори
до 80% преди 2 години
Понеже не си Злия Бил, подобно упражнение е безмислено.Щото ако аз съм Злия Бил нещата може да стоят и по друг начин.Няма как да знаеш какво всъщност иска Злия Бил.Май твоята теория издиша.
44
2
 
5
 
! Отговори
До 80% преди 2 години
Зависи какво ще искаш да правиш после. Безмозъчна тълпа се управлява значително по-лесно.