Ръст на заразените с COVID-19 деца в област Велико Търново

Под карантина са поставени 97 деца
19 сеп 2021 18:31, Ния Христова
49
Ръст на заразените с COVID-19 деца в област Велико Търново
Снимка: БГНЕС
Здравните власти във Велико Търново отчитат ръст на децата, които са заразени с COVID-19 в областта. Езиковата гимназия „Професор Асен Златаров“ е петото учебно заведение в региона, където паралелка, от която ученик от 11-и клас е дал положителна проба, минава на дистанционно обучение, предаде БНР.
 
Три дни след началото на учебната година в област Велико Търново под карантина вече са поставени 97 деца и ученици от четири училищни паралелки и една яслена група.
Още по темата
 
Причината за преминаване към онлайн обучение са един болен учител и четирима подрастващи, посочват от РЗИ. 
 
Заболеваемостта в региона устойчиво е над 370 на 100 000 население. Увеличават се тежките случаи и на болнично лечение са 198 пациенти, като заетостта на леглата в Covid секторите е 74%. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
23
 
4
 
! Отговори
до 21 преди 2 години
Нищо им няма на децата за тях вируса не е опасен, ограничения имат защото родителите им са не ваксинирани и за тях вируса е опасен, не пазят децата а пазят техните родители с тези мерки.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти какво искаш, да ти ги изброят всичките ли?
21
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се спазват елиментарните мерки носене на маски и дезифекция на ръцете ако искате да избегнете имунизацията на децата си казвайте им да спазват мерките в автобуса не ги спазват Ако сте родители кабете им да спазват мерките другото е ваксина
20
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тактиката изглежда обещаваща ,затваря се при условие ,че болницата започва да се пълни, така се ограничава броят на ново заразените и хората имат възможност да придобият естествен имунитет тези които не искат ваксина а предпочитат да преболедуват ковид.Ако болницата няма много заразени , тогава може и класа да не излиза онляйн за да има възможност повечето не ваксинирани деца да преболедуват ковид.
19
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според статията целият ръст във Великотърновско при подрастващите се състои от 4 човека. Колко вълнуващо. Неочаквано. Във Великотърновско учениците никога не са боледували. За първи път в Българската история имат заболели деца. Трябва да треперим ама от смях.
18
4
 
2
 
! Отговори
Леша преди 2 години
До 11 Защо? Нека да ме срещне, точно в тъмното, на място където няма камери и свидетели.
17
2
 
15
 
! Отговори
Леле преди 2 години
90% от долните коментари от един и същ ковид иидиоот ли са писани?
16
7
 
27
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Доживях да ме принуждават да се ваксинирам против разновидност на настинката, да ме затварят принудително, да ми слагат парцали по лицето, да не мога да пътувам..И цялата работа едни да станат още по-богати.. Загрижили се за здравето и живота на хората, нали? И грипа и той се уплаши и изчезна хахахах
15
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако заради един ученик с положителен тест, не непремунно болен, ще спираме цял клас.работата е ясна, инструкциите са за поетапно затваряне.
14
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учениците тръгнаха и сега гледайте какво става, очаквам с нетърпение и пуканки.
13
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А колко са болните?
12
9
 
9
 
! Отговори
Хим лер преди 2 години
Така става като не ваксинирате зародишите
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този лудия да не го среща човек по нощите.
10
2
 
15
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
След като се бараш на интелигентен, би следвало да си схванал, че по твоята собствена логика таванът на ваксинирани в България е достигнат, тъй като останалата част не отговаря на представата ти за интелигентност.Кой е прав ще покаже времето.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 10 Този човек е известен и е луд!
8
36
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Ванга е казала, че Пандемията в България ще приключи след като населението се ваксинира! Бъдете мъдри, вземете правилнито решение и се ваксинирайте с доказано най- добрата, ефективна, сертифицирано безопасна и затвърдена на пазара ваксина на Файзер!
7
34
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи дегeнеpат! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.
6
12
 
21
 
! Отговори
Коронаклоун преди 2 години
Хремавите ученици са заплаха за националната сигурност!
5
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Короната настъпва с невиждано високи темпове, броят на заразени се покачва лавинообразно, масовката са антиваксъри, които горещо съжаляват, че не са поставили животоспасяваща ваксина! След броени дни живите антиваксъри ше завиждат на мъртвите! Делта вариантът с невъобразима агресия атакува вашите дробове и го превръща в разлагаща се пихтия! Спасение няма, единственият шанс е ваксина! Без ваксина рискувате живота си фатално! Друг ще люби жена ви, друг ще ви кара колата!
4
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за всички! За всеки отказал - моментална глоба в размер на 20 000 лева, а при нужда запор на движимо и недвижимо имущество от ЧСИ в рамките на 48 часа, арест и оковаване в ТЕЖКИ пранги, принудителна ваксинация с Астра Зенека и строг тъмничен затвор за срок от 10 до 20 години, с полагане на тежък физически труд в някоя тухларна, мина за въглища, каменоделна или кариера за чакъл, ползван в строежа на магистрали! Никаква прошка към антиваксърите! Антиваксърите са сгурията на човечеството! Само бой, насилие във всичките му форми за антиваксъра!