Бил Гейтс: Краят на пандемията още не е дошъл

Той предположи как можем да надвием вируса окончателно
Обновена: 20 сеп 2021 19:15 | 20 сеп 2021 18:23, Нели Христова
152
Бил Гейтс: Краят на пандемията още не е дошъл
Снимка: БГНЕС

Американският милиардер, филантроп и съосновател на "Майкрософт" Бил Гейтс изнесе реч в навечерието от годишната от основаването на фондацията, която носи името му. В словото си Гейтс направи равносметка от свършеното и несвършеното по време на пандемията от COVID-19.

По думите му човечеството ни е дало признаци на самоувереност, което ни е изиграло лоша шега.

Като непоправими оптимисти бихме могли да се научим както от успехите, така и от провалите, които сме допуснали от началото на пандемията, посочи Гейтс и предупреди, че "краят ѝ още не е дошъл".

Бил Гейтс даде предложение и по какъв начин бихме могли да надвием вируса окончателно.

Единственото реалистично решение, което аз виждам, е да се изградят повече фабрики, които да произведат съответно повече дози от ваксините за целия свят в рамките на 100 дни. Убеден съм, че това е напълно възможно, обясни Гейтс.

По данни на фондацията на Бил Гейтс 31 млн. души са изпаднали в условия на крайна бедност през 2020 г. в сравнение през 2019 г. и този ръст се дължи на пандемията от новия коронавирус, информира онлайн изданието 20minutos.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
7
 
6
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
Сега да ви обясня каква е работата с този човек. Значи Бил се обадил на Хари(внука на кралицата) той се обадил на МЕгън, тя пък като била на козметик подшушнала на жената на Бил Клинтън, тя пък като била на пазар казала на Джон Траволта и така се разнесъл слуха за новия чип с Win13, дето ще конкурира Iphone нещо си 13......., опа, май много се разприказвах, това ще го гледате по новия сериал - казва се Бай *** много се филмира, от скоро по кината.
107
3
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ОЩЕ ЩОМ СЕ ПРЪКНА ПАНДЕМИЯТА ИМАШЕ САМО 4 ВЕРСИИ ЗА ТОВА КОЙ Е ВИНОВЕН! 1- ФАЩ ТРЪМП ЗА ДА СКАПЕ КИТАЙ. 2-ОПОЗИЦИЯТА В КИТАЙ ЗА ДА СВАЛИ РЕЖИМА ТАМ. 3-БИЛ ГЕЙТС ЗА ДА СЕ СПРАВИ СЪС ПРЕНАСЕЛВАНЕТО И ДА ИМАМЕ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 МИЛИАРД КАТО БРОЙ ОРА. 4-СЛУЧАЙНО ОПУСНАТ!/ ОТ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА НА СВЕТА ОБВИНИХА ТОЧНО БИЛ И МОЖЕ И ДА НЕ Е СЛУЧАЙНО!
106
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гейтса пази като коз Т-вируса, когато догодина повечето се отпуснат защото са или изкарали ковида или ваксинираним, ще го пусне да вършее и ще изтрепе 4/5 от населението на Земята.
105
9
 
4
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
Я гледай имам пак минусче, е само едно ли ще имам? Много се забавлявам тук, по добре е от пенсионерския клуб
104
13
 
5
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
Мухаха, като видя някой да ми клика минуси и си викам, ама вие серизно ли си мислите такива небивалици за разни чипове, нов световен ред, ала бала, дрън дрън , му хахаха, яко е изтъпялоо бг населението, хихи, я по добре вижте в салама от магазина какво има и какво ядете и после се притеснявайте за новия световен ред. Смешковци със смешни теории
103
2
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БИЛ ГЕЙТС НАКАРА МЕЛИНДА ДА ПОДПИШЕ ПРЕДБРАЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ! ТЪЙ, ЧЕ СИЛАТА МУ АМА ХИЧ НЕ Е НАМАЛЯЛА! ОСВЕН ТОВА АКО ВИРУСА И ВАКСИНИТЕ НЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ПО НАМАЛЯВАНЕТО, ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ОТРОВИ АТМОСФЕРАТА С КЕМП РАЙД УЖ ДА ЗАТЪМНЯВА СЛЪНЦЕТО ЗА ДА НАМАЛИ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ, НО РЕАЛНО ТЕЗИ ЧАСТИЧКИ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ НА ЗЕМЯТА И С ВОДАТА ЩЕ ОТРОВЯТ ВСИЧКО И АКО И ТОВА НЕ СВЪРШИ РАБОТА ЩЕ ИЗМИЛИ НЕЩО ДРУГО! ПРИ БИЛ СПИРКА НЯМА!
102
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама разбира се че меговите фирми и фондове трябва да печелят от ваксини. Тоя е за затвор.
101
3
 
9
 
! Отговори
баба Гейтс преди 2 години
Какво си вика Бил Гейтс - "офф добре че не се родих в Бъкгария, щях да съм кухаа лейкаа, нямаше да съм филантроп и милярдер, щях да нагъвам кебапчета с тх хартия и да мисля как Джеф Безос иска да ме прецака като пусне ваксина с чип ала къде ми е главата" Това си мисли Бил. Обаче най на него не му дреме на кууууу-а.
100
5
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Факти за умните 73"Разбира се, че става дума за 3 години след 2019 г." Ами напиши го тогава кат хората,"грамотник"!Върни се в началното училище да се ограмотиш.
99
5
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Откак си бих всички ваксини една след друга вече съм нов човек. С чипа на Бил Гейтс от Пфайзер съм вечно в нета и съм с новия Windows 11. Супер скоростен съм пък с другия чип на Астра Зенека, дето подържа 5G и при това напълно безплатно :))) С третия чип на Модерна гледам телевизия, която ми се прожектира директно върху ретината на окото, а с чипа на Янсен като се напия им се обаждам, понеже нали ме следят, да ме позиционират точно къде съм, за да се прибера. Със Спутника следя ТАСС и се смея
98
0
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Анонимен 109/ ВЪВ ИНДИЯ НАСЕЛЕНИЕТО Е ТОЛКОВА МНОГО, ЧЕ НАПРАВИ ДОСТА ОТ РЕКИТЕ ИМ ОТ ЗАМЪРСЯВАНЕ ЧЕРНИ, АМА КАТРАНЕНО ЧЕРНИ ! ТАМ РЕДУКЦИЯТА Е НАЛОЖИТЕЛНА ИНАЧЕ ЩЕ СКАПЯТ ПЛАНЕТАТА! И НЕ Е КАЗАНО, ЧЕ НАМАЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА ПОЧНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ КОЯТО НЕ Е ПРЕНАСЕЛЕНА!
97
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледайте "Падението на Кабал - продължението" хм......доста факти за този болен мозък.И никакъв Windows не е измислил ами го е купил/откраднал с пари.Това е била платформа на друга фирма
96
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ли е кукловода? Хахахаха........... Очаквах нещо по-респектиращо, а то хамстер! Хахахаха.....
95
1
 
18
 
! Отговори
СЛОНА преди 2 години
КРАЯТ НА ПАНДЕМИЯТА ЩЕ ДОЙДЕ И БЕЗ ВАКСИНИ!!!...?
94
2
 
16
 
! Отговори
Началник преди 2 години
Този и като доктор се изявява.
93
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как сме живели без графен до сега, незнам!?
92
13
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БИЛ ГЕЙТС Е НАПЪЛНО ПРАВ И НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАМАЛЕНО ОТ 8 МИЛИАРДА НА 1 МИЛИАРД!
91
2
 
5
 
! Отговори
ВАКСИНАТА преди 2 години
е-ПОКАЯНИЕ!Апокалипсисът е вход!Бог ев контрол!
90
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че на тоя не му верваме.
89
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи за това чиповете са дефицитна стока.