Бил Гейтс: Краят на пандемията още не е дошъл

Той предположи как можем да надвием вируса окончателно
Обновена: 20 сеп 2021 19:15 | 20 сеп 2021 18:23, Нели Христова
152
Бил Гейтс: Краят на пандемията още не е дошъл
Снимка: БГНЕС

Американският милиардер, филантроп и съосновател на "Майкрософт" Бил Гейтс изнесе реч в навечерието от годишната от основаването на фондацията, която носи името му. В словото си Гейтс направи равносметка от свършеното и несвършеното по време на пандемията от COVID-19.

По думите му човечеството ни е дало признаци на самоувереност, което ни е изиграло лоша шега.

Като непоправими оптимисти бихме могли да се научим както от успехите, така и от провалите, които сме допуснали от началото на пандемията, посочи Гейтс и предупреди, че "краят ѝ още не е дошъл".

Бил Гейтс даде предложение и по какъв начин бихме могли да надвием вируса окончателно.

Единственото реалистично решение, което аз виждам, е да се изградят повече фабрики, които да произведат съответно повече дози от ваксините за целия свят в рамките на 100 дни. Убеден съм, че това е напълно възможно, обясни Гейтс.

По данни на фондацията на Бил Гейтс 31 млн. души са изпаднали в условия на крайна бедност през 2020 г. в сравнение през 2019 г. и този ръст се дължи на пандемията от новия коронавирус, информира онлайн изданието 20minutos.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
8
 
5
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
До 80 Май мноооого филми си гледал. Я върви да се прегледаш най добре, той доктора като ти изпише една рецепта има няма 2 страници ще се успокоиш и ще видиш че няма никакви световни конспирации. Малко лексо и дизепамчета и спооокоооо, леееккоооо, ще видиш че на Бил Геитс му е все тая за теб и даже човека незнае че съществуваш.
87
2
 
10
 
! Отговори
НЯМА преди 2 години
да епо 1път годишно .Вече са го измислили-2 дози и 2 бустера-т.е--4 пъти годишно.Може би ;докато се промени генотипа на човека.
86
3
 
9
 
! Отговори
Но комент преди 2 години
Вчера четох за един американски доктор, който се излекувал от ковида. И като го питали, какво лекарство е взимал, той казал: пих вино.
85
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може и да сме идеоти, но сме живи идеоти, за разлика от умниците.
84
5
 
5
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
с новата ваксина БГ-Stupid-Ко-Видя-22 Гейтс ще имплантира чип с новия Windows 13, и всеки БГ гражданин ще дава син екран и фатал еррор - тази ваксина чичо Бил я мисли специално за българина вече повече от 5г. Ей така да му е гадноо на нашенеца и да си мисли какви ли не филми, драми и т.н. сюжети.
83
2
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Аааа така ! Повече фабрики за ваксини и по на честичко да се боцкате , че човека има ток да плаща , вода .........
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г като гущерняк.
81
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човека ще става трилионер! Това е новият бизнес на чичо Бил. Щял да строи огромни фабрики в Индия където да се произвеждат ваксините по бързо. При следващата пандемия трябвало да произведат ваксините за целия свят най много за 100 дена. И още в първата вълна да набодат всички. Човека прави пари! Не може да чака години за една ваксина.
80
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предполага се, че ще минат десетилетия преди този вирус да отслабне и да не създава сериозни проблеми. А дотогава ще избирате, боледуване 1-2х годишно докато умреш или ваксинация 1х годишно. Кой знае? Тепърва ще се види. Но едно е ясно, това е като риновирусите. Траен имунитет няма.
79
4
 
19
 
! Отговори
Мюнхен преди 2 години
Тук един познат , немец, разправя , че са дали на жена му договор до 2025г. - а тя работи в лаборатория за ковид тестове. Правете сметка, колко още ни остава, преди да "пребориме" короната.
78
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бедни, т.е. безполезни и за унищожение. Бил иска главите ви, пък вие бедни ваксъри вярвайте.
77
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нюрнбер идва за всички убийци
76
2
 
11
 
! Отговори
Ваксърчета преди 2 години
как е Излитали Самолета, щото Ники Минаж каза, че не излита и ненаситните афроамериканки напускат ново-импотентните си Ваксинирани мъже с поддути тестиси от ваксинацията!
75
3
 
10
 
! Отговори
noFreeman преди 2 години
Ще го преборим като пук-.неш евр.ей,ско из,,чад.,ие!!!
74
2
 
24
 
! Отговори
Бай Тошко преди 2 години
Тоя да хапва там синтетични пържоли дето казва, че било бъдещето на света и да не се обажда много.
73
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според някои сънародници, ние сме били най-неуките, най-едиси какви и тн и тн в европа. Еми ок. Като такива сме и едни от най-древните. Явно вродената ни неукост е спомогнала да оцелеем няколко хилядолетия.
72
6
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БИЛ ГЕЙТС ДЪРЖИ ПАТЕНТА ЗА КОРОНА ВИРУС! И ВИРУСИ МОЖЕ ДА СЕ ПАТЕНТОВАТ! ИЗСЛЕДВАНИЯТА В ЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН СА ПО ПОРЪЧКА НА ФИРМИ ОТ ФАЩ И СЪС СЪГЛАСИЕТО НА БИЛ ГЕЙТС КОЙТО ДЪРЖИ ПАТЕНТА И ТОВА НЕ Е ШЕГА!) БИЛ Е ФИЛАНТРОП И ТО ГОЛЯМ ЗА НЕГО ПАРИТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ВАЖНИ ЩОТО ГИ ИМА В ИЗОБИЛИЕ! БИЛ Е НЕЩО КАТО ТАНОС ОТ ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА НО ТАНОС ИСКАШЕ ДА НАМАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА НА ПОЛОВИНА ДОКАТО БИЛ ИСКА ДА ГО НАМАЛИ ОТ 8 МИЛИАРДА НА 1 МИЛИАРД!
71
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още има какво да доят от пандемията, затова не е дошъл.
70
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз виждам решението на края на пандемията. Тоя мре и пандемията изчезва. Това е.
69
4
 
21
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Още Убитите са Малко! Миналата Седмица на Изслушване на Агенцията по Храните и Лекарсктава в САЩ, Стив Кирш (Steve Kirsch) цитира, не 1, а цели 4 независими едно от други изследвания от цял свят, показващи че за 1 спасен от КОВИД-Ваксините Живот, 2 живота са загубени от Ваксините, с други думи с момента КОВИД-Ваксината Убива 2 пъти повече от КОВИД. В Следствия цялата Комисия Гласува против Бустери, ама Купените Медии, нищо от това не ви казват!!