Навън в бурята – не пуснаха Мира Добрева в хижа

Била с куче
20 сеп 2021 11:10,
182
Навън в бурята – не пуснаха Мира Добрева в хижа
Кадър: Facebook, Мира Добрева

Известната телевизионна водеща Мира Добрева остана навън по време на буря. Тя не е била допусната в хижа „Рилски езера“ с домашния й любимец – малко кученце.  За случката информира самата тя в социалната мрежа.

"Един час в окото на бурята. Пред вратата на българска хижа. Когато си в планината. Когато забрули зловещ вятър и капки дъжд се забиват като стрелички в лицето ти. Когато спрат лифта, заради стихията навън.  Когато не ти позволят да влезеш вътре. Защото си с куче. Тогава се питаш как е възможен такъв сблъсък между величието на природата и нищожеството на човеците.

Хижа "Рилски езера". Хижари със златни ланци и анцузи. Не Ви прави чест", написа с разочарование едно от топ лицата на БНТ.

Още по темата
Малко по-късно ръководството на хижата отговориха на обвиненията й.

"Жалко е, че точно журналисти се възползват от популярността си, за да разпространяват невярна информация. Днес в социалните медии и някои жълти сайтове беше тиражирана невярна информация, че сме отказали подслон от дъжда на три дами и кучето им.

Истината е, че те искаха да влязат в столовата, в която по разпоредби на РЗИ не се допускат животни (независимо от породата и теглото им). Обяснихме им, че няма как да посетят зоната за хранене, но може да останат в скиорната. Това предложение очевидно е било под нивото им, защото, след като прекараха в хижата известно време, са направили свои снимки немили-недраги пред хижата“, обясниха от там.

„И не, не е нашата дума срещу тяхната. Записите от камерите казват всичко.Правилата са за всички и хижите понякога не могат да отговорят на високите очаквания на някои туристи“, казаха още от хижа „Рилски езера“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тази като й гледам свързаните "новини" от "още по темата", май нещо й се е разхлопала дъската или я е ударила критическата и се чуди къде да досажда, защото явно се чувства "недооценена". Вечно недоволна, вечно мрънка за нещо... На акъл е все едно 5 годишно дете.
76
5
 
1
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Сега разбрахте ли истината Коментаторчета?????Ай ходете да си пиете хапчетата че се влошавате...
75
13
 
2
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Продължение на текста на Мирадопуснати до изисканото вероятно пространство в планинската къща, а аз не си оставих моето кученце навън - гръмотевиците плашат животните и дъждът ги мокри - треперят. Също като хората Хора, които четете това: БЪДЕТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕЦИ! Помагайте на човек и животно в беда! Иначе какви хора сте"
74
15
 
1
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Истинския текст от Мира а не този манипулиран в днес.бг"Когато действителността те сблъска с нискочели безсърдечни печалбари и се наложи да поседиш малко на циментовата площадка пред хижа, чиято цел принципно би трябвало да приютява хора в бури и природни стихии Е, аз бях с куче, затова бях натирена под козирката. Обаче и от тази ситуация разбрах нещо ценно: моите приятели стояха с мен и зъзнахме заедно, въпреки че те щяха да бъдат допуснати
73
0
 
37
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
Тая все реве, за нещо. Колко и било тежко като била сама със една заплата (5000лв.) в БНТ. После Мъжът и бил изневерявал. Някои бил влизал в един от всичките и апартаменти. Сега пък кучето и не го били уважили. Истинска драма. Само тя има проблеми в тази държава. Покъртителна история.
72
0
 
18
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
как да не и теглиш една българска
71
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бях сигурен, още преди да прочета статията, че кучкарката нарочно се е снимала там, защото не са и пуснали кучето вътре. Никой не е длъжен да ти търпи животното. Айде марш! Браво на хижата!!!!
70
25
 
4
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
чата пак пълен със здрави *** които разбират от всичко хахаИначе честно това мъниче как да го оставиш на дъжда. Първо нама да стои, второ ако все пак Мира е имала каишка и го върже най-вероятно ще се разболее. Но това е България. Маймyните станаха Чoрбаджии а Идиoтите политици.
69
2
 
15
 
! Отговори
? преди 2 години
Тази няма ли си деца, та тръгнала животно да разхожда?
68
0
 
34
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Къдя го мъкнеш тоя пес по чукарите :)))
67
0
 
27
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Доста неприятна креатура е тая. Никой не я е карал да ходи там. Никой не е длъжен да я пуска в хижа, стопанисвана от частна фирма. Да ходи да се жалва някъде другаде. Златотърсачка за 2 дена.
66
5
 
34
 
! Отговори
ужасена преди 2 години
Кучкарите станаха много и стават изключително нагли. Вкарват кучета по магазините. Без срам!!!!Аз не се страхувам, че хапе, но не може да ми се върти в краката като не искам. И освен това те разнасят кърлежи и тении. Казват че го пръскали, ама 100% гранция няма.
65
2
 
25
 
! Отговори
Мангъра преди 2 години
Как хижарят не е взел една сопа и барабар с джобното куче да я натири да ходи от къде е дошла. Такива като ги видя по планината с кучета от чантите направо ми иде да взема една коприва....
64
0
 
30
 
! Отговори
Astarot преди 2 години
Е, ако иска, направо в кухнята да я пуснат? Да изсуши плъха в микровълновата...
63
1
 
14
 
! Отговори
Подробност преди 2 години
Станцията на лифта е точно на 100 метра от хижата
62
0
 
22
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Тази Мира постоянно е замесена в скандали.Мисля си,дали е с чепат характер или просто така се случва.
61
1
 
42
 
! Отговори
ДртПрч преди 2 години
Доколкото разбирам, Мира Добрева са я пуснали в хижата, но не са искали да пуснат кучето й. Това е разбираемо за мен. Утре може да дойде някой с немски дог и да пожелае да пуснат добитъка му вътре - щом може за Мира Добрева, защо да не може за друг? Затова - правилото е - никакви животни в хижата. Да го върже отвън!
60
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горката кифлаб
59
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Драма трябва да има, тя от товасе храни.
58
1
 
23
 
! Отговори
В.Узунов преди 2 години
Иначе става за хижосване все още .