Ръст на хоспитализираните с COVID-19 в София

Ситуацията все още е под контрол, каза зам.-кметът Дончо Барбалов
21 сеп 2021 12:55, Ния Христова
22
Ръст на хоспитализираните с COVID-19 в София
Снимка: Pixabay
486 души са били диагностицирани през вчерашния ден с COVID-19 в София, предаде БНР. 
 
В болниците в града се лекуват 819 пациенти, от тях 117 души са настанени в интензивни сектори. През последните дни броят на хоспитализираните се е увеличил. В общински болници се лекуват 98 души, от които 3 са в интензивни сектори. Вчера са издадени 18 смъртни акта за починали от COVID-19.
Още по темата
 
Това отчете по време на комисията по здравеопазване в Столичния общински съвет зам.-кметът Дончо Барбалов:
 
"Предполагам, че с увеличаване на броя на диагностираните заболели ще се увеличи и броя на хоспитализираните в следващите дни. Въпреки че все още ситуацията е под контрол все пак трябва да я следим и да работим за лекуване на заболелите и за превенция - знаете ваксинационната ни кампания върви с добър успех".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
5
 
! Отговори
Дерзай Ганю преди 2 години
Цитат: Ситуацията все още е под контрол.Изчакайте, децата ходят няма и седмица, още една, макс до края на месеца ще я втасаме. Важното е да громим ваксинационни пунктове.
20
1
 
0
 
! Отговори
Плъх преди 2 години
Как сте с математиката , господа? Или сляпо вярваме на брадатия? 486 заразени по статистика на фона 1 500 000 ( официално) и поне два милиона през деня с приходящите в София? Колко са на 100 000 ? Нали така ги смята Витанов? За един 30 000 град са много ,но за столицата е нищожно малко! Спрете с пропагандата . Да бе говорим ,че сигурно от тези половината поне са потърсили помощ в болница само от страх !
19
2
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 2 години
Типичен ***,с кенчето бира пред блока,разгадава конспирации. Сигурен съм ,че те е страх да се ваксинираш.Интересно ми е като споменаваш баби ,дядовци и тях ли агитираш против ваксините? Имал акъл цял живот ще си останеш *** сервитьор или каквото си там.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 18 "Наистина за някои хора е много страшно.....Миналата седмица загубих мой много близък приятел, който от 30 години живее в ЮАР. Човека е на 50 години, но никой никога не му е давал годините. Жизнен и младолик. Не е боледувал от сериозни болести.Приятелите и близките му от България, дори не успяхме да се сбогуваме. Съжалявам, ако някой си мисли, че плаша или не зная какво." Ти и преди си писал във форума лъжи като тази. Самият ти начин на изразяване показва измамата.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наистина за някои хора е много страшно.....Миналата седмица загубих мой много близък приятел, който от 30 години живее в ЮАР. Човека е на 50 години, но никой никога не му е давал годините. Жизнен и младолик. Не е боледувал от сериозни болести.Приятелите и близките му от България, дори не успяхме да се сбогуваме. Съжалявам, ако някой си мисли, че плаша или не зная какво. Нямам за цел абсолютно за нищо да агитирам. Просто споделям, че моят приятел не е статистика, а наистина го загубихме от ковид.
16
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 2 години
До Анонименвсички ваксинирани препълниха болниците, овцеТи мало.умен ли си, или просто трябва да си вземеш дневната доза антивакс?
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"да работим за лекуване на заболелите и за превенция - знаете ваксинационната ни кампания върви с добър успех"." Колко много не верни неща ,само в едно изречение . Какъв успех на ваксинационна кампания вижда тоя ,ако това е успех ,какво ли ще е провала ?
14
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всички ваксинирани препълниха болниците, овце
13
1
 
3
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
11: Зарежи го този. Ваксината му е в повече. Добрало се селячето до Софето.
12
2
 
2
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
До 7: Най-добре отидете на лекар. Сега е кекаво времето. Може да е всичко.
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народен съд за слугите на фарма -мафията!
10
5
 
13
 
! Отговори
до 9 преди 2 години
Роден съм в София, нямам село, защото баба ми и дядо ми също са родени тук, тук са родени и моите родители. Ти ли ще ми кажеш къде да ходя като не искам да се ваксинирам? Интересно ми е *** и баща ти от кой забутан край са, та ти ще определяш кой къде да ходи?! Масата от хора не се ваксинира, защото имат малко акъл, а не защото са Софиянци и тн. Ако ни деляха по интелект щеше да бъдеш изпратен в Сибир ама то теб не би ти било проблем, тамън ще видиш малко свят, че не си излизал от вас.
9
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софийско гражданство само за ваксинирани.Останалите да се пращат е слабо заселени региони,запустели села и тн.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 6До болници трябва да опират само хората имащи нужда от кислород.А пиенето на билков чай помага за бързото изчистване на организма от вируса. Не съм свещенник но молитвата има сила и преди години така си оправих кръста.
7
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моля помогнете. Имаме суха кашлица от впера температура и трудно дишане. Никога няма да сложим ваксини и не вярваме на лекари измамници и другите ковид фашисти но имаме нужда от помощ. Има ли някъде където други антиваксъри да ни помогнат да се лекуваме?
6
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая и антиваксъри билкари свещеници знахари ... опират до болниците като няма на къде вече иначе са много силни и безсмъртни като са здрави.
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всички старци са у болницата от страх и паника които им всяват, пръдне човека и у болницата в ковид отделение, че не е нормално за него да не се е ***
4
2
 
7
 
! Отговори
Малко са за София преди 2 години
София с хората от селото приходящи е близо 2 000 000 та това нищо не е като бройка 486
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
браво, лекарската мечта се сбъдна, сега се почват пътеките и пачките
2
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
повече ваксини повече болни