1038 новозаразени с коронавирус у нас, настанените в болница минаха 5000

Има още 26 жертви
Обновена: 26 сеп 2021 08:47 | 26 сеп 2021 07:15,
123
1038 новозаразени с коронавирус у нас, настанените в болница минаха 5000
Снимка: Pixabay

1038 са новите случаи на коронавирус у нас, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 10 875 теста, което прави около 9,5% положителни тестове.

Още по темата
Активните случаи са малко над 42 400. За последното денонощие са излекувани 477 души.

Постъпилите в болница надминаха кота 5000 и вече са на болнично лечение са 5040 пациенти. 418 от тях са на интензивно лечение.

Още 26 души са изгубили битката със заболяването. Така от началото на пандемията жертвите у нас достигнаха 20 449. Близо 2500 дози ваксини са поставени в съботния ден. Сред жертвите за денонощието няма ваксинирани. Сред 229-те новопостъпили в болници има 20 имунизирани.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
5
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
Питам пак:- а,, Положителен" тест или пациенти със симптоми...??? Иначе, тази статистика си я............. ..... Дълбока в......!!!
62
3
 
4
 
! Отговори
Като положението преди 2 години
е такова, защо не предприемат мерките за затваряне на заведения, молове, търговски центрове и тн? Май желанието да бъдете избрани е по-силно от желанието ви да спасите хората. После как очаквате да се ваксинираме и да ви вярваме?
61
6
 
11
 
! Отговори
Е, па... преди 2 години
Щом така пише в ковид портала...щом такава е информацията, която изнасят от МЗ, вярвам, що да не вярвам! Само че ми се иска да има и от някъде другада да засека данните, особено за тези 26 починали без ваксина и за другите 20 хоспитализирани ваксинирани за денонощието, защото може всичко да си пишат. Върви доказвай дали е така. Пускат ни ежедневно едни цифри и ние хем сме в тъмна стая, хем сме с вързани очи, обаче трябва да вярваме. Е, няма такъв филм
60
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българския *** : Пуши от 11 годишен, плюска като за последно всеки ден и на 20 вече е 100 кила.Пие фалшив алкохол, друса синтетични наркотици, има поне 3 сериозни болести още преди 25 ама нема "да се ваксинирВа" щот ваксината "скапва органиЗъма"
59
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 76.За заразността ти е предоставена безплатна справка от коментар 37
58
6
 
8
 
! Отговори
кацаров да каже преди 2 години
добре де , нали Борисов не е на власт , що заразените и починалите се увеличават ? нали Борисов и НОЩ лъжеха за бройката за да плашат хората , нали го правеха за да не ходят хората да гласуват . къде е сега фигуранта да казва че вирус нямало ? що кацарОФ не гори маски ?
57
2
 
7
 
! Отговори
до 76 преди 2 години
аха, а ти без ваксина си вечен ,вируса бяга от теб , браво,до следващата седмица.
56
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Познавам такива бабаити дето им клюмна гребена и сега ги е яд и срам от надрънканите глупости
55
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
явно имат право по белия свят да ни смятат за втора ръка индивиди. Това с отричането на ваксините го затвърждава. За това ще ядете втора ръка храни, ще карате втора ръка коли и ще имате втора ръка здравна система и квото още се сетите. Ментета.
54
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е тоя рев от ваксарите?? Наболи сте се, гледайте си кефа. Да, нито спирате да разнасяте вируса, нито сте спасени от тежко боледуване и смърт, но пък винаги като бонус можете да получите миокардит, или тробмоза. Ко ва бърка?
53
1
 
2
 
! Отговори
до Ха-ха-ха преди 2 години
нали знаеш кой се смее най добре, последния, запази си усмивката за по късно.
52
10
 
5
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
До Анонимен 68 .Е, точно за такива като Вас съм го написал.Най-вероятно имате една мозъчна клетка ,а и тя е в неактивен режим.Българска класика.Я, си пуснетe малко чалга и се заврете обратно в смрадливата дупка,от която сте изпълзели.Смятам,че съм виждал дъното на тъпотата на средностатистическият българин ,но винаги има някой,който да ме опровергае.Класика
51
11
 
5
 
! Отговори
до Светозар преди 2 години
така си мислиш ти с празната главица, тепърва много от преболедувалите почват да си слагат и ваксина, аз познавам поне 8 човека в близкото ми обкръжение, работа приятели които го направиха, ама 8 които знаят какво е да го изкараш 10 дни с 39 градуса разнебитен.
50
6
 
12
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Ваксове гламави, не се мислете за защитени! Разболявате се, пълните болница и ***, ама яко *** от коронката. Отделно от това закономерно идват тромбозата, миокардита, а до година-две ви чака и леглото в онкоотделението. Колкото до скъпоценния сертификат с който се надявахте да пътувате без да плащате за тестове или пък да можете да ходите на ресторант ако в България се установеше западноевропейски фашистки режим, до месец-два ще бъде обявено че ще ви трябва трета игла за да го задържите!
49
2
 
17
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Абе, тука или влизат някакви платени трролове, или активисти на Ковид - мафията. Смъртността била висока, хората не щели да се ваксинират, трябвало да ги принуждават и т.н. Ковидари, не разбрахте ли, че ваксането приключи ? Който е искал, да се ваксинира, вече го е направил. Останалите не желаят. Стига пропаганда !
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми разходи се в кой да е бебешки магазин да видиш, за едно бебе отиват пари, колкото за ремонт на един малък партамент..
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте окайвали пенсионерите, че нямали пари. Най-тежко е на младите семейства, които отгеждат деца. Една детска количка е 1000 лв, дрехите омаляват на всеки 3-4 месеца и трябват нови.Ако нямат помощ от баби и дядовци, как мислите се справят?
46
15
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Писах ли ви какво идва след 15.10.2021.И ПАК ЩЕ ГО НАПИША ПО 5000 ЗАРАЗЕНИ ПО 500 НА ДЕН ЩЕ ВЛИЗАТ В БОЛНИИЛ.И ТАКА ДО КАТО НЕ СТАНЕ ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ И СПИРАНЕ НА УЧИЛИЩАТА.ПЪЛНА АНАРХИЯ Е В ТАЯ ДЪРЖАВА.
45
15
 
8
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
"""Постъпилите в болница надминаха кота 5000 и вече са на болнично лечение са 5040 пациенти. 418 от тях са на интензивно лечение.""" Нагоре по лай-яната река без гребла, след време ще грабнем греблата и ще загребем с голям ентусиазъм в същата река и в същата посока.Българите като цяло учат нещата по трудният начин,придържайки се към философското откровение "Ба они че ми го рекат на менека,язека го знам по арно от них"
44
0
 
5
 
! Отговори
Фин преди 2 години
До Шиши - хем имало трагедия от починалите хора, хем и планетата се чисти. Ами радвай се, че се чисти планетата от българите, какво се кахъриш тук. Накрая Слънцето ще се разшири и ще анихилира всичко. Спокойно човече!!!