1038 новозаразени с коронавирус у нас, настанените в болница минаха 5000

Има още 26 жертви
Обновена: 26 сеп 2021 08:47 | 26 сеп 2021 07:15,
123
1038 новозаразени с коронавирус у нас, настанените в болница минаха 5000
Снимка: Pixabay

1038 са новите случаи на коронавирус у нас, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 10 875 теста, което прави около 9,5% положителни тестове.

Още по темата
Активните случаи са малко над 42 400. За последното денонощие са излекувани 477 души.

Постъпилите в болница надминаха кота 5000 и вече са на болнично лечение са 5040 пациенти. 418 от тях са на интензивно лечение.

Още 26 души са изгубили битката със заболяването. Така от началото на пандемията жертвите у нас достигнаха 20 449. Близо 2500 дози ваксини са поставени в съботния ден. Сред жертвите за денонощието няма ваксинирани. Сред 229-те новопостъпили в болници има 20 имунизирани.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
Handel преди 2 години
До До HandelАха... има 5000 кислородни апарата, нали? И римляните които играеха кючек на появилото се видео за да забавляват сестрите също бяха на кислород.
82
1
 
2
 
! Отговори
До Handel преди 2 години
Хората в отделенията също са на кислород,не интубирани.Те не могат да се лекуват в къщи.
81
7
 
5
 
! Отговори
Handel преди 2 години
"418 от тях са на интензивно лечение."Т.е. реално нуждаещите се от болнично лечение са 418 души. Останалите са или хипохондрици, или са убедени от лекарите, че за "всеки случай" е добре да постъпят в болница. Т.е. за днес лекарската мафия е изцоцала наши пари от Здравната каса в размер на 4500 пациенти х 1200 лв = 5 милиона и 400 хиляди лева. Или казано по друг начин Алеко Константинов щеше да напише "Не искам солунската митница, искам болница!
80
5
 
3
 
! Отговори
До Истината преди 2 години
Другата истина.Всъщност починалите са 273 и останалите д200 са ваксинирани, но са починали без ковид 19.
79
8
 
7
 
! Отговори
До 99 преди 2 години
Ваксиниран се 10.пъти ако щеш и мирясвай. На мен акъл не давай. Да се ваксинират младите тлъсти китове, че като ги гледам по градинките не могат децата си на 2-3 годинки да догонят.
78
6
 
4
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
До От БерлинИдва новия комунизъм драги. Нали глобалистите сте си комунисти,но пребоядисани.
77
8
 
5
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
До чакам отговор Контролът над едно такова отравяне(масово унищожаване на определен процент от определена популация), е много слаб, а с,, ваксините" всичко ти е докометирано да последната игла.. Нали разбираш!? А, и мафията си осигурява гарантирани печалби с десетилетия напред!!! Прости сметки....
76
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Угур Шахин и жена му - създателите на Ковид 19 "ваксината", започват създаването на ваксина срещу Рак. И с нея ли ще бъде така - ваксината не гарантира, че няма да се разболееш, но може да не умреш.....
75
10
 
18
 
! Отговори
чакам отговор преди 2 години
Ако някой наистина искаше да ни трови с ваксини, не е ли по-ефективно да сложи нещичко във вече познатите и утвърдени такива, които всички си поставят без въпроси? Каква е логиката някой да се опитва да навреди на човечеството с нова ваксина, която ще се гледа под лупа?
74
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поредна антиваксърска статия с цел да манипулира и заплашва хората искащи да се ваксинират.
73
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е добре да се настройваме един срещу друг относно ваксинирането, всеки си има своите съображения и аргументи. Аз съм ваксинирана, но според мен е личен избор. Който не иска, да не го прави, но да не ми развива болните си фантазии как ваксинирането едва ли не е смъртна присъда. На първите места по сърдечно-съдови и онкологични заболявания сме така или иначе. Не е нужна ваксина, за да намаляваме с рекордни темпове, стига конспирации.
72
5
 
11
 
! Отговори
До 93 преди 2 години
Какво всъщност казваш? Потвърждаваш това, което се знае за ваксините, че на са на 100% ефективни. Да, има ваксинирани в болниците, но са в пъти по-малко. Им и починали сред ваксинираните, но също са в пъти по-малко, около стотина пъти по-малко.
71
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
акъл дошъл, ама г*з отишъл"! след като ваксинираните са се прекарали, защо и аз трябва да го направя?! колкото и да се опитват да ме убеждават, че да си гей е много готино и звучи гордо - няма да стане!
70
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз го преболедувах и то много тежко! шест дена бях на кислород! и въпреки това НЯМА да се ваксинирам с нещо, което хем е във фаза експеримент, хем се купува, дори и от държавата! когато минат всички фази и докаже ефективността си, ще го направя!
69
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
щот да изваряваш на 90 градуса пелени при тези цени на вода и ток е много на сметка... Що направо да не почнем да предем и тъчем, ами си купуваме готови дрехи, аман от умници..
68
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Естествен подбор... е да, ама двадесетина ваксинирани също са в болница, което предполага тежко заболяване! нали уж щеше да е леко и слабо - неусетно почти??? а и да има починали ваксинирани, мислиш ли че ще го обявят? освен ако не са много и да няма как да ги скрият!
67
8
 
13
 
! Отговори
Не! преди 2 години
До Като положението 88 "защо не предприемат мерките за затваряне на заведения, молове, търговски центрове" защото е безумие, вирусът не се влияе от "мерките", кое не се разбра? Те, "мерките имат съвсем друга цел - принудителна ваксинция, дигитализация и в последствие тотален контрол. Само така може да се случи "великото зануляване".
66
9
 
12
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
В Австралия застреляни демонстранти.. В Европа нов Холокост и насилие над друго мислещите... Новият Фашизъм идва! Иглата е неговият знак!
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 87 Те самите не могат да си засекат данните, очакваш на нас да дадат възможност да ги засечем тъй ли? Дават ни за пример скандинавските страни, но в скандинавските страни, особено Швеция (защото съм бил там лично) не те карат в болницата да си доплащаш за консумативи като тука. Във Швеция не точат тяхната здравна каса.И там не плашат хората като тука че "Яко ще се мре!".За сведение това което можах да засека е, че там регистрираните с КОВИД-19 досега са два пъти повече от нашите.
64
5
 
0
 
! Отговори
до колегата преди 2 години
Ами няма да си купуваш количка от 1000 лв, ще ползваш тензухени пелени и ще ги переш,'а не за 20 мл пиш да сменяш додоти на всеки 2 часа и да хвърляш по 10 лв на ден в коша, вместо по един пакет неразградими мокри кърпички на ден ще питаш баба ти как се е справяла.