Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19

Заразила се е и дъщеря й
Обновена: 26 сеп 2021 23:15 | 26 сеп 2021 23:15, Нели Христова
379
Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19. Това съобщи самата тя в профила си във Facebook, възмущавайки се на  пълните трибуни по време на мача ЦСКА - Левски.

С коронавирус е и дъщерята на певицата, Кати. 

Ето и пълната публикация на Попова:

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора в България Левски и ЦСКА... също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че Аз и Кати сме с КОВИД. НАЙ- МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО НЕ ЗНАЯ КЪДЕ Е И НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВО се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!??? Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава.

Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека бог да ни пази!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
3
 
40
 
! Отговори
У бре преди 2 години
Плачков!!! Голям плач те чака с тази застаряваща мимоза. Ни силикона вече помага, ни хиалурона....
237
33
 
7
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Един човек каза истината и всички....притихнаха!Нека сега цитираните се защитят.....но как, като са згазили лука!?Ако един човек си отиде от тези дето са били на концерта или стадиона, кой ще носи отговорност ?!Права е, браво Марияна ! Някой трябва да постави на място нещата!
236
6
 
19
 
! Отговори
отоларинголог преди 2 години
С тез ноздри като тунела Ляолин-София, ширнали се в стил "Ела Ковидчо, изяж ***" и ваксината не мож те спаси, мило ми Марианче.
235
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано се оправите бързо,Мариана,но нали знаете,че всяко нещо в живота се връща, най-вече клетви и хейт...Така че хайде малко по-спокойно,коя сте вие ,че да сипете злоба по този начин.Вярно е ,че мерки не се спазват,но за ваксините не може да се задължат всички.Като човек с автоимунно заболяване ,в комбинация с множество алергии ,ще ви кажа,че има и такава група хора ,които просто не могат да се ваксинират...и какво ,да не сме второ качество хора или виновници .Аман от всезнаещи...
234
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според последните данни при проверка с Гугъл г-жа Илиева е напълняла много последните 2-3 години. Следователно, КОВИД може да не е толкова безопасен за човек с наднормено тегло. Допълнително, обаче хората тук обърнаха внимание, че неотдавна семейството е организирало голямо парти послучай рожденния ден на дъщеричката. Така, че да се обвинява Лили Иванова и феновете на футбола е малко пресилено. Дано да оздравеят без проблеми.
233
3
 
33
 
! Отговори
бай Курти 2 преди 2 години
Тоя вирус в гушата мазна ли го трупаш *** злобо? Айде беж да те няма! Ако беше ти напълнила стадион (ама де мечти), нямаше да злобееш така
232
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Багажа стягаш и заминаваш.....
231
3
 
20
 
! Отговори
бай Курти преди 2 години
Веднага местя!
230
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле - много злоба, много нещо се крие в тази женица.Мариана - оздравявай и се махай. Не забравяй да вземеш със себе си и алкохолизирания Весо Плачков. Чао и остани със здраве.
229
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви патици е раждала, раждала, ражда и днес, българска майка юнашка...
228
3
 
31
 
! Отговори
Перниканец преди 2 години
"Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам..."Титан на мисълта е Попова. Ако ми го беше изфъфлила сутринта при Любенов, докато подлизуркото ръкомаха, все едно превежда за глухонеми, щеше да е безценно.
227
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смирение!Ваксинирани или не, може да се случи навсякого,както и се е случвало.Да запазим спокойствие,в която и страна човек да живее пак може да се случи.Но ако останеш спокоен,приемеш станалото и се лекуваш шансовете да оздравееш са по-големи.
226
5
 
50
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Много злоба е събрала за тези години. И истерична много, ама много.
225
6
 
48
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 2 години
За ковид - не я знам дали има, ама мозъчна липса - със сигурност!
224
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Овцоо, да си беше турила 4 бустера, вместо да кълнеш с пяна на устата. Айде оздравявай бързо и хващай пътя за някой концлагер по избор - кеф ти Австралия, кеф ти Канада, кеф ти Германия. Няма да ни липсваш.
223
7
 
12
 
! Отговори
моч преди 2 години
А , какво става бре?! Нали беше от съмишлениците на другаря радефф и болшевишките копои.......и да не се объркаш да избягаш в EC ,UK или USA в гнилия и упадъчен капитализъм , че онова дърво плачков ще има много да плачка за червените знамена , сърпове , чукове и дядя путинььь....
222
2
 
38
 
! Отговори
Питанката преди 2 години
Абре певицо, любимка на бивши президенти, преди да обвиняваш всички за състоянието си, ти ваксинира ли се?
221
5
 
8
 
! Отговори
по-добре преди 2 години
*** и неграмотен, отколкото образована евро-атлантическа овца
220
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От алогичните й брътвежи разбрах само едно : Има проблеми със собствената си личност. Не е нелечимо, но първо трябва да осъзнае проблема. И ми се струва, че при нея е безнадеждно.
219
25
 
15
 
! Отговори
Клоун преди 2 години
Като гледам коментарите, няма как да не е права! Страшна, тотална безпросветност цари на територията! За самодисциплина дума няма да отварям, щото е непозната тук. И как иначе - нали е демокрация! Мечтаната свобода, дето не знаят за какво им е и какво да я правят ...И се *** във възможно най-просташката и неграмотна свободия .. Тъжно.