Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19

Заразила се е и дъщеря й
Обновена: 26 сеп 2021 23:15 | 26 сеп 2021 23:15, Нели Христова
379
Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19. Това съобщи самата тя в профила си във Facebook, възмущавайки се на  пълните трибуни по време на мача ЦСКА - Левски.

С коронавирус е и дъщерята на певицата, Кати. 

Ето и пълната публикация на Попова:

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора в България Левски и ЦСКА... също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че Аз и Кати сме с КОВИД. НАЙ- МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО НЕ ЗНАЯ КЪДЕ Е И НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВО се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!??? Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава.

Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека бог да ни пази!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Представителният общински духов оркестър Ловеч, с диригент Тотко Рогашки ще вземе участие в концерта Пловдив в моето сърце на 13 септември 2021 г. (понеделник), 20:30 ч. в Античния театър в Пловдив. Това съобщиха от пресценътра на Община Ловеч.Христо Кидиков,- Веселин Маринов, Кристина Димитрова, Мариана Попова, Мими Иванова и Развигор Попов, Орлин Горанов, Росица Кирилова, Тони Димитрова.Общински духов оркестър - Ловеч, ЕРА Балет, Спортен клуб ЕРА и ФА Тракия.През ден има концерти.:D
177
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е болна, значи самата тя не се е ваксинирала. А сега обвинява всички останали
176
19
 
22
 
! Отговори
Мифла преди 2 години
Оо,тя и мъжа й бяха луди фенове на Резидента, чието правителство се издъни с ваксинационната програма! Те по принцип и всичките му фенове са антиваксъри. Въпросната мифла защо не се е ваксинирала, а сега реве, че е заразена и болна?.
175
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тези тъпизми. Егаси злобния човек.
174
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Госпожо Попова, бягайте, но в чужбина няма да я карате без ваксина. Там никой не ви познава и няма да изкарвате кинти докто си отваряте устата с фалшивите песни.
173
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо не се ваксинира, а сега другите и са виновни? Щяла да бяга?! Прав и път. Пожелавам и да емигрира в Австралия или Израел, където ще види какво е да може да излизаш от дома си само за 1-2 часа и то след предварително разрешение, а по улиците да вардят войници... Само че не знам какво ще яде там, никой извън нашата "***", както нарича родната си страна, не е и чувал за тая пишман певица. То и у нас никой нямаше да я знае, ако не беше се завъртяла покрай агент Гоце, но това е друга тема
172
1
 
6
 
! Отговори
хейтчо преди 2 години
До Анонименами нареди се и ти за 1800лв....вместо да търкаш копчетата....смешен народ,смешна дъжава
171
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мариана Попова и Веселин Плачков в "БНТ на 60" - 12.09.2021г. Вижте записа!!!
170
1
 
33
 
! Отговори
АБС преди 2 години
Тя на мач ли е ходила или на концерта на Лили?
169
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радостен повод имаха наскоро певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков. Дъщеря им навърши 3 години на 20 септември. Съраха голям купон с гости за рожден ден. Сега другите и виновни, че не се начекнаха.
168
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази дори и Ковид го използва за да се пише за нея. Голяма работа, че е болна, да не е само тя. Изпя две-три песни като Ирина Флорин и залезе. Използва и мъжът си актьор, за реклама, но пак си остана едно нищо. Само като й видиш физиономията и се отказваш да я слушаш как пее
167
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Туй прасе много неблагодарно ще дойде
166
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на тая и платиха да рекламира вируса. Иначе как да си обясним, че тръби по медиите колко е болна? Аз като боледувам не го разнасям по медиите. Кой го интересува? След 2 дни като си прибере парите и ще оздравее по мистичен начин.
165
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 8 септември (сряда) от 20.00 часа в парк-театър "Борисова градина" Марияна Попова, Дани Милев, Веско Пантелеев - Ешкенази, Йорданка Христова, Тони Димитрова,Богдан Томов и Дани Милев Бенд в състав Георги Марков (барабани), Юрий Божинов (бас китара), Иво Дуков (клавиши), Митко Милев (перкусии), Венелин Георгиев (саксофон), Мартин Ташев (тромпет), както и Александра Иванова и Неделяна Христова имаха концерт без маски. Седнала да говори за другите концерти.
164
3
 
17
 
! Отговори
Нищо фатално преди 2 години
Какво толкова ще стане ако тая певичка си тръгне в какъвто и да е смисъл от България. Ами нищо няма да се случи да си потърси друга *** както тя казва. Няма да ме впечатли с нищо дори и ХИВ / СПИН да получи все тая все ми е едно.
163
14
 
10
 
! Отговори
до Няма да е загуба преди 2 години
Те така цяла България скоро ще си замине, кой в чужбина, кой под земята. Виж докладите на Световната банка и НСИ - скоро тук ще има само ***. Да, няма да е голяма загуба. Нали, овча главо?
162
4
 
5
 
! Отговори
Alex преди 2 години
МарСианс :)
161
6
 
31
 
! Отговори
от Плевен преди 2 години
... и тя, и нейния пореден съпруг, който е от Плевен, те само могат да недоволстват; а нещо друго могат ли да правят? При тези хора няма грам морал, всичко се прадава за пари, те не са свикнали на достоен труд в този живот! По принцип, нас хората в Плевен, нито тя, нито нейния съпруг, онзи изрисувания по тялото, няма да му споменавам името, те въобще нас не ни интересуват; ние живеем и се трудим без тях ..! Стига с подобни хора като тази недоволстващата лелка.
160
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С това разделение и взаимни обвинения няма да стигнем далеч.Стига сте плюли България и този изстрадал народ,засрамете се!!!Зле сме,защото не сме единни,не се слушаме един друг.
159
2
 
17
 
! Отговори
един преди 2 години
Гоце здрав ли е?