Отказвали ли са болници лечение на починалия поп-фолк певец Ангел?

Годеницата му съобщи, че лечебни заведения са отказвали да го приемат
27 сеп 2021 19:00, Красимир Ангелов
264

Едно от популярните лица на поп-фолк сцената у нас - певецът Ангел, почина от коронавирус.

Заради трагичният случай с 36-годишния изпълнител започнаха проверки. За Βulgaria ON AIR директорът на 5-та градска обяви каква е причината изпълнителят да бъде преместен от едно лечебно заведение в друго.

В края на лятото, когато здравните власти обявяват, че отново затягат мерките и затварят нощните заведения в социалните мрежи, поп-фолк певецът изразява своето възмущение за рестрикциите.

Вирусът, с който вече повече от година целият свят се бори, поваля и поп-фолк певеца. Така започва лутането от болница в болница, където Ангел търси вариант да бъде хоспитализиран. Неотлъчно до него е и годеницата му Христина.

Още по темата
"В две болници отива, казва че е болен и не искат да го приемат, изобщо не ги интересува. Защото нямал в момента положителен ПСР тест, това ми го казва той. Остава вкъщи 5-6 дни и накрая се съгласяват само в 5-та градска", каза пред Bulgaria ON AIR годеницата на починалия певец, Христина Пейкова.

Така на 14 септември Ангел е приет в 5-та градска болница с двустранна пневмония.

"След направен преглед, консултация и рентгенография, е установена двустранна, тежка, напреднала бронхопневмония и веднага е бил приет в Ковид отделението. След назначената терапия е имало известно подобрение, но рязко се е влошил на 23 септември сутринта", каза директорът на Пета градска болница д-р Борил Петров.

Въпреки първоначалното подобрение, сатурацията на изпълнителя пада. Затова от здравното заведение решават пациентът да бъде преместен в друга болница.

"Това е принудило нашия екип той да бъде приведен в болница, в която разполагат с интензивни легла, ако се наложи да бъде интубиран", уточни д-р Борил Петров.

Според годеницата на Ангел, новото лечение не е дало резултат.

"Слагат го на кислород, който е на макс. Той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори. Аз звъня в болницата и питам това нормално ли е. Те ми обясниха, че от кислорода лигавицата изсъхва. Аз им казах, че той не може да диша, а те ми отговориха, че това, едва ли не, не ги интересува", разказва още Христина Пейкова.

За Βulgaria ON AIR от ИСУЛ заявиха, че са направили вътрешна проверка. Направените анализи на лечебното заведение не са открили нарушения.

Вижте още в репортажа на Виктор Дремсизов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
4
 
11
 
! Отговори
999 преди 2 години
А ЛИЧНИЯТ МУ ЛЕКАР КАКВО Е ПРАВИЛ?? ИЗПИСАЛ ЛИ МУ Е НЯКАКВО ЛЕЧЕНИЕ???
143
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе я остави шашкъните да си мpaт. Освен това ще си идат НЕВАКСИНИРАНИ, като ГЕРОИ!!!!И ще им вдигнат Паметник! На гробището.
142
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За такива като него които са активни и разпространяват информация,която подвежда населението не ми е жал.Той с плиткия си мозък правил тази активност за да трупа известност.Той е заминал,но другите взимайте поука,ако не чякави нещо подобно.Ваксинорайте се и спазвайте мерките,никой не Ви го казва за да Ви направи лошо,а обратното.Ние които сме за ваксините просто искаме всичко да приключи по-бързо и да не умират хора.
141
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи имал е ну да от хоспитализация 6 дена преди това. Ако р има лснимка и установена двойна пневмония провеждал ли е някакво лечение през тези 6 дена? Или е чакал да му мине от самосебе си? Има ли личен лекар? Консултирал ло се е с него? Жалко за погибения млад живот!
140
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали не се е бил ваксинирал - що да го лекуват от нещо, дето го няма?Ще излезе, че са му нарушили правата, ако оживее...!
139
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От информацията се вижда,че не е бил особено умен.Самия факт че е чалга певец показва,че е част от дъното на обществото и съсипващ държавата.Не е хубаво,че е починал понеже той няма вина че е глупав...в. Имал възможност да се ваксинира,но не го е направил.Имал възможност да спазва мерките не го е направил и сега друг е виновен.Той няма да се върне,но останалите поне си вземете поука,за да не свършите като него.Лекарите не са бог
138
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От кой е етнос е?
137
20
 
18
 
! Отговори
Мир преди 2 години
на душата му! От така изложената информация е видно, че най-безчуствено са го убили!
136
6
 
6
 
! Отговори
Русия преди 2 години
Де са дяна грипа?
135
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И мен ме изгониха от болница заради ковид ...но аз не съм с гел фолка ....Писах и Мин. На здравеопазването, на бТВ, на НоваТВ... на бай *"*'*"* Ку..рец файда не'а
134
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
убиха го, лекарите, не продавачите на пица, и таксиметровите нямат вина, лекаря пак е убиеца, трябва по редовно да ги бият
133
10
 
13
 
! Отговори
... преди 2 години
Има нещо странно в тази история - Не го приели в болница, защото няма PCR тест, послед стоял 5-6 дни у дома. Ами то експресния PCR тест е готов или на същия ден или на другия. Защо не си е направил веднага и пак да отиде? Е разбира се и наболелия въпрос защо не се е ваксинирал е важен, но да го оставим на страна.
132
7
 
19
 
! Отговори
Бррр преди 2 години
ДА СЕ ПОДВЕДАТ ПОД ОТГОВОРНОСТ БОЛНИЦИТЕ, КОИТО СА ОТКАЗАЛИ ПРИЕМ. ПРИ ОПЛАКВАНИЯ И ОТР. ПСР ТЕСТ СЕ ПРАВИ РЕНТГЕН И КРЪВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД!!! ТЯХНОТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЧИСТО УБИЙСТВО!
131
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако му отворите фейсбука само преди две седмици е споделял против мерки и ваксини. Бог да го прости, но действителността не прощава.
130
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изрично коментирате хора с рядкост "Алопеция Ареата", почти нямаме такива в населението ни.
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бро кво не си чул брях Алопецията никога никъде не ги приемат, те зараза не получават, но са гениите на мутациите които тях не ги лови, единствени, но са под 100 човека на населението ни.Както може да те зарази с мутация така може и да те спаси.Добре, че ми напомнихте забравих за тия случаи като тях.
128
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Трябва и ние да организираме протест, а не само н.aглите.Антиваксърите се разхождат между нас необезпаразитени и може да прехвърчи некоя в.ъшкa!"........................Пич, някои от нас са преболедували вируса и се справят без ваксини, усещай се малко какви глупости говориш. Майка ми миналата седмица си прави тест и антителата й бяха повече от достатъчно след като го преболедува през април. Оляхте се вече с тази масова ваксинация, дори не се сещате за такива като нас.
127
1
 
14
 
! Отговори
Манолски преди 2 години
Съжалявам за *** на този славей, но тъпотията и лайфстайла, който този тип хора диктуват, са далеч по-смъртоносни ...
126
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май не е бил ваксиниран!
125
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поп фолк певец, типичен антиваксър. интересно сега като умря дали пак е против ваксината - с чип на бил гейтс, гмо, днк и тн простотии