Шефът на Pfizer: Ваксините срещу COVID-19 ще са ежегодни

Година след пандемията ще се върнем към нормалния си живот
Обновена: 27 сеп 2021 08:57 | 27 сеп 2021 07:30, Камелия Цветанова
122
Шефът на Pfizer: Ваксините срещу COVID-19 ще са ежегодни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Алберт Бурла, директорът на една от водещите компании за производство на ваксини срещу коронавирус Pfizer, заяви, че очаква "в рамките на една година" човечеството да се върне „към нормалното” след пандемията на коронавирус, но и да подлежи на ежегодни ваксинации.

Още по темата

"Мисля, че можем да се върнем към нормалното. Не мисля, че това означава, че няма да дойдат нови варианти (на вируса). И не мисля, че това означава, че можем да живеем нормален живот без редовни ваксинации", каза Бурла в ефира на канала ABC, предаде БГНЕС.
 
"Ще имаме ваксини, ефектите от които ще продължават поне година. В най -вероятния сценарий говорим за годишна реваксинация", каза Бурла.

Той обеща през следващите дни да предаде на американските регулаторни органи данните от изследванията, които компанията проведе за ваксиниране върху деца на възраст 5-11 години. Според компанията, изследванията са потвърдили безопасността и ефикасността на ваксината и за тази възрастова група.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: ваксинипандемия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
43
 
! Отговори
Още преди 2 години
Една конспиративна теория се оказа истина . Събудете се !
57
0
 
22
 
! Отговори
Галин Костов преди 2 години
Много мине интересно едно време преди евреите да основат Пфайзер дали хората са се боцкали с ваксинки ежегодно за да имат право да живеят нормално? Или са мрели яко?
56
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте сега и едно ново мутирало щамче, че да се подсили вярата в новата версия на продукта.
55
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЯМА НЕ ИСКАМ, НЯМА НЕДЕЙ. АНТИВАКСЬР ЛИ СИ, СТАВАШ ЗЛОДЕЙ !!
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
каквото каже шефь туй прай овчатия слугинаж
53
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избързали са с тройното повторение на абзаца, все още има прекалено много неваксинирани неизпаднали в очакваното от ваксините малоооумие
52
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...или ваксинирането да стане като гражданската отговорност за автомобилите. Задължително! Със стикерче.
51
1
 
28
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Не е ли време да смените пропагандата от " ваксинирайте се " на " абонирайте се " ?
50
1
 
12
 
! Отговори
Бяща ти преди 2 години
Абе *** , я провери англичанина и американеца например какви други ваксини има , освен тая тиня ? Те за шарка не се ваксинират - "високочелия и духовно извисен" ваксаджия за пример ти ги дава ...
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Бг най-сигурно ще е да се открият пунктове за ваксиниране до купчините със зеле есенно време. Който не е ваксиран, да не може да си купи зеле за бидона. Това ще гарантира 70 процента покритие на населението.
48
0
 
13
 
! Отговори
Давид Коен преди 2 години
Защо махнахте коментара ми, антисемити такива? Гои глупави! Отивайте да се ваксинирате още днес! Аз отивам да се оплача на Сорос от вас, защото изтривaте коментарите ми само защото съм евреин. Ой, че нагли гои
47
0
 
18
 
! Отговори
Знаете ли, че..,, преди 2 години
Професор доктор Муфтаджийски вече е оваксан с Трета игла Файзер?
46
1
 
26
 
! Отговори
Лъжа е, Давиде! преди 2 години
Холокоста съществува само в Холивудските пропагандни продукции. Това с 6те милиона обгазени е просто заклинание, основно финансов механизъм. Умирали са както юдеи, така и хора от всички националности в лагерите на фашистка Германия, но са умирали основно от болести и глад, защото в края на войната провизиите спират. Основно заради английските бомбардировки! Затова, умрелите в лагерите, мир на праха им, тежат на съвестта на Чърчил, но той гори в Ада така или иначе!
45
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накратко да обобщим казаното от ваксърите- "вярвайте на светилата на науката, щом са казали две седмици, значи са две седмици, щом са казали три дози, значи три дози", а твърденията, че се чудят как да направят ваксинацията доживотна и да доят милиарди, бяха "конспирации на паленни ганчовци с 1000 лева заплата". Какъв пореден обрат, драги зрители, каква поредна футболна драма!
44
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега какво се случи, нали тези които обяснявахме че ваксините ще са ежегодни (като противогрипните, защото Ковида си е медийно напомпано грипче) бяхме луди и конспиратори. Бийте си ежегодните дозички, които скоро ще бъдат и платени. За глупостта предели няма.
43
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама моля ви се! Тая цел беше ясна още миналата година. И че ще си плащат от 2022-23 година наивниците също е ясно. Защо са ни войни, щом имаме наркотична принудителна отрова?!
42
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А грипа ще го има ли, или вече не?
41
20
 
2
 
! Отговори
Текезесарииии преди 2 години
всички антиваксари са прости текезесари с болшевишки,кремълски мозъчета на пилета,редовно участници на Бузлуджа...плаща ли Путин другари? В рубли или в нещо по - конвертируемо? Доларчета,евро,паунди,а дрогареее? Разкрити,а? :))
40
3
 
9
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Това, че винаги има хора, които печелят от бедствия било конспирация!!! Боже, боже-е. Докъде изпросят този народ
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беше очаквано. Щом става дума за вирус, ясно е че има мутации и то в рамките на една година. Както грипните вируси. Всяко джипи го знае.