Кунчев: Ще се обсъжда въвеждането на локални мерки по области

Починалите ваксинирани - обикновено в напреднала възраст и със заболявания
72
Кунчев: Ще се обсъжда въвеждането на локални мерки по области
Снимка: БГНЕС

Въпреки увеличаването на броя на заразените с коронавирусната инфекция, все още не е наложително въвеждането на нов локдаун. Това каза пред журналисти главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев. Toй присъства на награждаването на представители на различни регионални здравни инспекции.

Още по темата
По думите му в някои области броят на болните е по-висок и ще се обсъди възможността за въвеждане на локални мерки, предаде БТА.

Неприемливо висок е броят на приетите в болница и на починалите, подчерта той. Кунчев посочи, че събирането на децата в училище не е основната причина за нарастване на броя на заразените. Подобна е ситуацията с нарастването на броя на болните и в съседни на България държави. Мерките не се спазват и това ще доведе до повишаване на стойностите, допълни той.

По темата за починалите ваксинирани Кунчев коментира, че изобщо не може да се говори за ваксинален пробив. Обикновено това са хора в доста напреднала възраст и с придружаващи заболявания, при които всяка инфекция би могла да доведе до евентуална смърт.

Има сигнали за съмнения за фалшиви сертификати за ваксиниране, които ще бъдат проверявани, въпреки че е трудно за доказване, допълни още той.

Третата доза ваксина не е особено необходима за здрави хора на средна възраст, каза още Кунчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
видинчанин преди 2 години
За Видин се обмисля ограда като между САЩ и Мексико!Излизане от дома с ММС,вечерен час след 18 часа.Кучетата ще се извеждат само на терасата.Така е който е гледал Драгана Миркович сега ще гледа небето през крив макарон!
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Локалните мерки не позволяват на народа да се обедини в недоволството си. Тук-там някой ще попротестира и толкова. Разделяй и владей- отдавна са го измислили.
58
0
 
2
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Брадат козел :)))))
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчо е пътник, няма какво да губи.
56
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В медицината се лекува по алгоритми и никой лекар не излиза от тях, защото ако пациента умре ще е виновен лекаря и ще могат спокойно да го съдят. Лошото за тези с купени сертификати е, че има разлика в алгоритъма на лечение за ваксиниран и неваксиниран. Реално ги лекуват като за ваксинирани с антитела, а те не са. Което означава много голяма вероятност за смърт в болницата. Влезе ли такъв човек в болница е почти сигурен пътник. Копирайте и поствайте постоянно този пост, за да спасите живот.
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помислете пак мнозинството не можеш да го затваряш като престъпник,ако мнозинството е наивно,вярва,не мисли,уплашено е да,но когато е обратното ще доведе до хаос,гняв,разпад на държавността дори, ако още дълго правите циркове.
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се тревожи. Тук където съм аз, хората са прекалено *** да ги спазват мерките. Никога не са спрели
53
2
 
12
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Комуниста Маймунчев да се обръсне,че става за смях. Пропаганда в стил цк на бкп.
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЩО НЕ ГО ЧЕГЪРТАТЕ ТОЯ Е?
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дааа! За да е пълен хаоса.
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чичко Смехурко, що гледаш като отровен, пардон - като ваксиниран? Да не би вместо физиологичен разтвор са ти нахакали някоя от реалните отрови, дето се опитаха да ги пробутат на хората като "ваксини"?
49
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, слуги на фашистката здравна мафия, за нищо не ставате! Една проста агитация не успяхте да проведете! Станахте и за смях на кокошките вече! Ми то,чадо,болни и стари хора си отиват винаги най-напред-независимо дали са натровени с инжекции или не са. Интересното бе фщо ги ручаха някои жабетата, като сега се видя, че тия инжекции нито от зараза и пренасяне пазят, нито от боледуване,а и от смърт не пазят. Излъгахте само наивниците, като им обещахте отвара за безсмъртие. Сега барем им се извинете
48
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжата ви отдавна стана видна, ковидари, по цял свят се видя, че царят ви е гол. Не само гол, ами и с дебел, мазен от преяждане корем!
47
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Починалите ваксинирани - обикновено в напреднала възраст и със заболявания" --- ми то така е "обикщновено" и с останалите починали с такава диагноза. Няма как да се скрие вече фактът, че т.нар. ваксини са един голям бок*лук, за който държавите наринаха милиони, които милиони отидоха по сметките на бай ви Бил и приближените му. А те първа ще гледаме какви последици за здравето и живота ще докарат на тези, които решиха да участват в този световен експеримент.
46
0
 
23
 
! Отговори
Трън преди 2 години
ХАХАХАХАХА"Обикновено това са хора в доста напреднала възраст и с придружаващи заболявания, при които всяка инфекция би могла да доведе до евентуална смърт."Същото важи и за смъртността от Ковид, независимо дали си ваксиниран. Всяка инфекция би могла да доведе до евентуална смърт, но там .... хората са починали от КОВИД и влизат в мрачните статистикиЩо за двоен стандартТози тип неоткровено говорене, шикалкавене, извъртане на данните прави така, че хората да не Ви вярват.
45
20
 
9
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Какви локални мерки? На локално национално ниво, ли? Тя цялата държава е светнала. За 4ти път се случва. Не се ли научихте?
44
0
 
18
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Това с местната власт го играят в Австралия.
43
1
 
12
 
! Отговори
Търпелив преди 2 години
Да обясня какво означава това- централната власт си измива ръцете като Пилат Понтийски. И натиска задкулисно местната власт, която е безропотен слуга-иначе няма да има пари от централната власт към местната изобщо. Всичко се прави от централната власт но от името уж на местната. Идиотиите на демакросито им.Бъдете здрави!
42
0
 
14
 
! Отговори
В. преди 2 години
Дали си наистина ваксиниран или не е "трудно за доказване". Значи всички мерки, удостоверения, приказки за и против ваксините са лишени от каквато и да било реална основа.
41
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този трябва да го затворят в собствена килия !