В Словения протестират срещу здравната COVID политика

Сред демонстрантите и бащата на починала след ваксинация млада жена
30 сеп 2021 15:18, Елка Василева
46
В Словения протестират срещу здравната COVID политика
Кадър: YouTube

Полицията в Словения използва водно оръдие, за да разпръсне протестиращи срещу здравната политика на правителството във връзка с COVID-19.

Демонстранти блокираха една от главните улици в Любляна и успяха за кратко да нарушат трафика на магистрала, предаде БНТ.

Още по темата

През вчерашния ден хиляди протестираха срещу изискването да се представя ваксинационен сертификат или отрицателен тест при влизане на закрити обществени места и ходене на работа.

Сред демонстрантите пред парламента беше и бащата на починала след ваксинация млада жена. Словения временно спря имунизацията с "Янсен" до изясняване на случая.

До момента напълно ваксинирани са около 50% от населението на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
До Ковидиотс . . ... .Блажени повярвалите в правилните ваксини,защото това няма да го пише на гробовете им.
37
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ковидиотс - Ясно, значи Модерна и Пфайзер плащат за коментарите ти, така ли? хахаха ... Аз лично не искам нито китайски, нито руски, нито каквито и да било ваксини срещу Ковид. Шансът хора под 69г. да умрат от Ковид е под 1%. Напиши това в гугъл и чети: Infection fatality rate of COVID-19 in community-dwelling populations with emphasis on the elderly: An overview ... Понеже си ***, затова знам, че няма да го направиш, но поне другите да четат.
36
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В медицината се лекува по алгоритми и никой лекар не излиза от тях, защото ако пациента умре ще е виновен лекаря и ще могат спокойно да го съдят. Лошото за тези с купени сертификати е, че има разлика в алгоритъма на лечение за ваксиниран и неваксиниран. Реално ги лекуват като за ваксинирани с антитела, а те не са. Което означава много голяма вероятност за смърт в болницата. Влезе ли такъв човек в болница е почти сигурен пътник. Копирайте и поствайте постоянно този пост, за да спасите живот.
35
2
 
14
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 2 години
В Австрия учениците ще носят стикери "Ninja-pass" с цвят в зависимост от това, дали са боцкани, оздравели, тествани и т.н. Боцканите ще носят златни , както едно време евреите в Германия. Статия от днешния вестник.
34
10
 
2
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Хем са руски ***, хем не искат Спутник. Що така?
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На някои ваксинирани, само трупове и конспирации са им в главата. Е, това е да си ваксиниран. Когато звездите им говорят.
32
3
 
8
 
! Отговори
Pukemon преди 2 години
Само един знае кога и кой ще умре утреpко.Каквото пожелаваш,това да те стигне първо теб.За мозъчните гънки не бери грижа.Доста са.Дали сме конспиратори...времето ще покаже.Ние нормалните си можем без нещастници като теб.От мен хубав ден няма да чуеш.Но и бял ден да не видиш.
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Към подкования ***: добре,че се ваксинира!
30
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Словения,браво Любляна!Сърце им нетрае!А нашето!?Не са 2000 хиляди ,а поне 20000,но дано не ги поръсят с нещо.Спомнете си че се твърдеше за 100%тестиране на населението там.Какво го тестират,ясно е че са с ония особен ген,дето го търсят,за изчисляване на евентуални бъдещи жертви при неясни случаи от химически пневмонии.Там продажните лекари са по- малко.
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ще се ваксинират няма къде да ходят." - Ти не разбра ли, че целта е да се ваксинират около 70-80%, а не всички? Все пак трябва да останат и хора с нормална имунна система. И сега малко инфо за теб, понеже си се боцнал, без да прочетеш листовките на ваксините. В тази на Модерна на страница 6 пише следното - нарушения на имунната система с неизвестна честота. Честито на печелившите, а останалите да не губят надежда. Ваксини и томболи има за всички желаещи... :)
28
2
 
10
 
! Отговори
Pukemon преди 2 години
Ваксетата плямпат щот нямат в семействата починал от този блажен дар на сороспията.На хората дето за 48 часа изгубиха любимите си хора какво ще кажете бе bастуни.Оня му било тъпо..ти си тъпо г0veдo.Но за жалост си отидоха свестните хора..а бунаците като тебе още шаряти ръсят тъпащини.Фащай самолета и отлитай майна си ,а цъ то па не може...не ти признават имуномодулатора ...Като дойдеш да хленчиш че си зле след година..ше ти се смеем.
27
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще протестират ден два и след това ще се ваксинират.Освен това половината от населението им не са ваксинирани,а на протестите виждам само 2000 човека.Къде е останалия един милион.Ще се ваксинират няма къде да ходят.Това трябва и у нас да го предложат.Няма работа и няма затворени помещения за неваксинирани.Само така може да се реши проблема на Балканите.Твърда ръка.Искаш да работиш ваксинирай се.
26
1
 
12
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
До 26 Анонимен Точно казано...!!! Който, след толкова време още не му е светнало, той не може да се спаси от промивката... Жалко!
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е само в Словения. Всеки ден по цял свят има протести против ковид фашизма и тероризма на вакси - печалбарницата.
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Изобщо не ми е тъпо, тъпо ще ми е, ако заради такива мизерници като вас ни затворят." - Ако след година и половина още си мислиш, че тези затваряния са заради Ковид, значи освен да ти кажа да си биеш 3-тата игла, за друго не се сещам... :) ... Излишно е да се коментира с хора, които имат телевизори на главите си. Само един жокер ще ти дам (безсмислено е, но поне заради другите). CO2 трябва да се намали драстично. Сам се сещай как ще е най-лесно... :) ... Ваксинка и така, за да намалим СО2... :)
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 13 "В Швеция..."... ха-ха-ха.. сладур! Една дума - пандемрикс! Хвани прочети колко случаи на автоимунни заболявания имат след тази "ваксина" ( експериментален препарат, същия като сегашните "ваксини" ). Наистина е странно защо шведите имат толкова къса памет, но явно там промиването на мозъци върви доста успешно. Скоро сигурно шведите ще смятат и всичките араб.ели за коренно население благодарение на брейнуошинга. Да не забравяме, че пилците се броят на есен...
22
3
 
12
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Ваксините не са това, което са !
21
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Окъпете ги малко тези прошляци. И нашите антиваксъри това ги чака." - Ще видим кой какво го чака. Едно обаче е сигурно. Ваксата не пази нито от заразяване, нито от болница, нито от смърт. Ти си се боцнал и сега ти е тъпо, че си се оказал един от наивниците участващи в глобалния експеримент и бълваш змии и гущери срещу всички, които са се оказали по-разумни от теб. Щом мислиш, че е по-добре, че си ваксиниран, тогава радвай се, защитен си, а това, че аз не съм какво те бърка?
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей браво на хората,тези трябва да са ни за пример а не онези *** дет не смеят да си излезат от къщите ,и се бодат сътрин,обед и вечер...
19
4
 
37
 
! Отговори
kris преди 2 години
На хората им писна! На всички ни писна! Това продължава прекалено дълго! На карта са заложени правата и свободите ни, за които нашите предци са се борили векове! Долу Ковид тер+ра! Народе - СЪБУДИ СЕ!