Д-р Миндов: Няма лекар, от който да не е поискан фалшив COVID сертификат

COVID зоните са добра идея, но практическото изпълнение не е добро, отбеляза още лекарят
1 окт 2021 13:31, Ния Христова
256
 
Здравният министър обяви, че в прокуратурата са подадени десетки сигнали за фалшиви сертификати за ваксиниране срещу COVID-19.
 
"Няма общопрактикуващ лекар, при който да не е дошъл някой и да не е поискал сертификат за ваксина. Последно мой пациент ми каза, че е намерил кой да го "ваксинира" и да му даде сертификат, и ме пита дали поисканите 300 лв. е нормална тарифа. Предложих му няколко пъти да се имунизира, но ми отказа", обясни председателят на Дружеството на софийските общопрактикуващи лекари д-р Георги Миндов в ефира на Bulgaria ON AIR
Още по темата
Той подчерта, че в случая също би могъл на носи наказателна отговорност, защото всеки, който е наясно, че ще бъде извършено престъпление, е застрашен да бъде осъден от 3 до 5 години затвор. 
 
Д-р Миндов смята, че времето, в което ще се ваксинираме доброволно, съвсем скоро ще приключи.
 
"С доброто свършихме, с това да се молим и предлагаме. Ние се къпем във ваксини, а в целия свят умират хора. В Англия няма избор на ваксини, лекарят определя каква ще ти сложи. В Италия още има неваксинирани и хората чакат. Следващата стъпка ще бъде да обградят Републиката с телена мрежа, понеже не спазваме мерките и имаме голям процент фалшиви сертификати. Ще ни наложат мерките отвън, ще ни изолират. Ще станем един глобален експеримент", смята д-р Миндов.
 
"По данни на РЗИ има пик на Ковид-19 при деца до една година. При децата коронавирусът засяга много органи. Затова детските реанимационни легла може да се окажат недостатъчни, те са различни от тези за възрастните", предупреди д-р Миндов.
 
COVID зоните са започнали като добра идея, но практическото изпълнение не е добро, смята още лекарят.
 
"Много са уплашени хората със симптоми. В момента те решават да идват при нас, защото ни имат доверие. Аз искам да му изпиша поне елементарните лекарства, които са по списъка, но не мога. Общопрактикуващите лекари настояваме да ги има Ковид зоните, но да бъдат като спасителен пояс, когато лекарите не могат да поемат пациентите. Или за пациенти без здравни осигуровки. У нас това са около 800 000 души", заяви д-р Георги Миндов.
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
1
 
! Отговори
Марсел Попов преди 2 години
С доброто приключихме, следва арест и насилствена вакцинация в районното!
219
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да приемем, че Миндов казва истината. Време е да се запитаме, ЗАЩО хората прибягват до това.Защото са необразовани или дащото пандемията е фалшива, ваксините не са ваксини, биват заплашвани с отнемане на работа и човешки права, зпрепаратите са опасни и неефективни, недостатъчно изследвани трябва да се подписват, че са информирани за стран. им е ефекти, а те още не са ясни, не вярват, че някой, който иска да намалява населението сега наистина се е загрижил за здравето и благоденствието им ит. н
218
0
 
4
 
! Отговори
Милен преди 2 години
Защо не вземат да ходят на майната си с тази опорка за фалшивите сертификати. Дюшеш им дойде да оправдават неефективността на ваксините. Доста познати ваксинирани го карат и изкараха вече и никой от тях не е с фалшив сертификат. Да не говорим, че въобще няма такъв сред познатите ми. Согурно 1/1000 ваксинирани е с фалшив серт.
217
0
 
3
 
! Отговори
Мишки докторски преди 2 години
И майка си ще продадете за пари!
216
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално. Ако не бяхте въвели репресии за неваксинираните, никой нямаше да си вади фалшиви сертификати. Ама щели да не признават българските... ами ще се вадят фалшиви чужбински (вече се прави). Отменете фашистките репресии и никой няма да има нужда да се бори за свободата си с нетрадиционни средства.
215
0
 
0
 
! Отговори
+ преди 2 години
Даа
214
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Побъркват се, че бъгаринът е далновиден и усеща измамата наречена Кромид. И още нещо- от тези 15% ваксани поне половината са само по документи!
213
4
 
0
 
! Отговори
ноби преди 2 години
направете ваксината платена, по 100 кинта на игла. ще почнат да се бият за ваксини
212
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се ваксинираме и хоп, правителстовото купува Ремдесивир за 16 милиона за да буустнат смъртността още.
211
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България зае второ място в света по жертви на COVID-19 на глава от населениетов-к Капитал. Продължавайте да не се ваксинирате шебеци и ще станем номер 1
210
8
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Всеки ден по света умират хора,защо да не ги запишем като умрели от ковид?И хоп,ето ти стъкмена "пандемия",а ако наистина имаше такава,досега по улиците да се въргаляха камари от трупове.Текат ви лигите,другари доктори,избършете си устенцата.
209
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фалшиви сертификати за фалшиви ваксини
208
15
 
2
 
! Отговори
tozi преди 2 години
do 221да бе умник ама, поне не умират после. Пък и колккото повече хора са в интензивното щото не са ваксинирани, блокират здравната система и отлагат неотложни операции от друго естество. Ама *** не ги мисли тия неща щото е *** конспиратор
207
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До tozi 219 Е, докога с тази опорка, щом се потвърди отдавна, че ваксаните също заразявате.
206
2
 
15
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До 218. Ако на никой не му пука за нас, защо не ни оставят да изберем сами дали да се "ваксинираме". И едно бонусче за мислещите - замислете се, ако навържат хората към супер компютрите, ще позволят ли някой от тези компютри да има недостиг на захранване? Там ще отива енергията, защото това не са едни стаи със сървъри а цели подземия. Както в Елизиум, хората произвеждаха роботите които ги малтретираха, така и ние ще плащаме по скъп ток, който ще се ползва от компютрите които ще ни контролират.
205
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Кал-ЕлКефи ме, как си вярвате, че на някой живо му пука за вас и се считате за важни, та някой да се занимава да ви вгорчава живота.
204
3
 
16
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До 216. Включила се е автоматичната защита срещу преследвачите пропагандатори. :)) Написах го, защото времето за включване е близо. Всеки може да наблюдава процеса и опитите за прикриване на геноцида. От сега ми е ясно какви обвинения ще има и срещу българите - ще ни обвинят за чумави, вече се говори за телени мрежи (дори и в тази статия), подготвят се. Ще ни скрият от света, но не само нас. Много набодените няма да знаят какво става при ненабодените и обратното.
203
5
 
11
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До 207. Никога не съм твърдял, че някой иска да убие хората, но твърдя, че след като ги навържат в мрежа, суперкомпютъра ще изключи ненужните. Алгоритъма за рейтинговата система ще реши кои да бъдат изключени. Другите ще живеят в мрежа. Точно тогава ще има истинска смъртност по цял свят и ще надуят тромпета (не зная кой подред), че това е супер мерс или супер бактериите с които в момента плашат хората в западна Европа. Проблема им е, че тук няма да има много изключени и трябва да ни изолират.
202
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте докторите, прегрешили, на каскета. Те това заслужават. Но и получилите фалшив сертификат с тях, да си правят компания.
201
1
 
20
 
! Отговори
Петър Младенов преди 2 години
"Д-р Миндов смята, че времето, в което ще се ваксинираме доброволно, съвсем скоро ще приключи. "С доброто свършихме, с това да се молим и предлагаме.",............. По-добре танковете да дойдат! Нали?