2091 са новите случаи на коронавирус, 87 души са починали

В интензивни отделение се намират 463, излекуваните са 907
Обновена: 2 окт 2021 07:30 | 2 окт 2021 07:30, Петя Славова
206
2091 са новите случаи на коронавирус, 87 души са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

2091 са новите случаи на коронавирус в страната при направени 6673 PCR  и 15 667 бърз тест за антигени. Това показват данните на Единния информационен портал у нас.

Още по темата

В момента активните случаи са 45 056 като общо потвърдените са 504 253. Хоспитализирани са 5 182 като от тях 463 се намират в интензивно отделение. Излекуваните за последното денонощие са 907.  Общо поставените дози ваксина за последнито денонощие са 7051.
Починали са 87 души за последното денонощие като от тях 96% са неваксинирани. Ето ги и случаите по области: Най-много има в София-град - 510.

Следва: Пловдив 211, Варна - 142      Благоевград - 124, София-област - 99, Бургас -  94, Стара Загора - 75, Сливен - 66, Перник - 61, Велико Търново - 56, Габрово - 54, Русе и Добрич - по 51, Пазарджик  и Враца - по 48, Монтана - 47, Ямбол - 42, Кюстендил - 38, Плевен - 37, Ловеч и Шумен - по 36, Видин - 35, Търговище - 30, Силистра - 26, Хасково - 23, Кърджали - 20, Разград - 16, Смолян - 15.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: ваксинакоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "Вчера бях на ресторант: пълно с ваксинирани (пускаха само с валиден сертификат). Хората се забавляваха, без страх от каквото и да си въобразяваш. Реалността ви мачка. :))))" Той и един познат ми разказа за негов ваксиниран приятел как без страх ходел навсякъде и вече от една седмица е тежко болен от ковид в реанимацията.
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"Вчера бях на ресторант: пълно с ваксинирани (пускаха само с валиден сертификат). Хората се забавляваха, без страх от каквото и да си въобразяваш. Реалността ви мачка. :))))" Нямам работа в компания на *** като тебе. Не ми трабва да влизам в заведение.
134
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е пандемията на ваксинираните. В Англия 3/4 от починалите от Делта варианта са ваксинирани. Работата е изпусната. Ваксинираните яко *** в момента, но никой не го оповестява. В Ирландия 54% от пациентите в болниците са напълно ваксинирани. Голяма друга част са частично ваксинирани. Работата е страшна. Ваксинираните си мислят, че са защитени, а то е точно обратното. Имунната им система е компрмиетирана, а властите крият реалната ситуация. А те си щъкат гордо насам-натам със сертификати.
133
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "Вчера бях на ресторант: пълно с ваксинирани (пускаха само с валиден сертификат). Хората се забавляваха, без страх от каквото и да си въобразяваш. Реалността ви мачка. :))))" Ще се забавляваш, докато влезеш в болница с ковид, както много други ваксинирани. В Израел им казаха, че ако са ваксинирани с две дози, да не си мислят, че са ваксинирани. Трябвало и трета доза. Така, че бързай да се скриеш страхливо в къщи. Не си ваксиниран. Ти си живееш в паралелна реалност.
132
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще умират за съжаление още много хора.Докато философстват и вярват в конспирации,вируса не спи той иска да живее,аБългарския народ се оказа подходящ.Целия ЕС е с над 70% ваксинирани.Македония ни изпревари и е с почти 50% ваксинирани с само два месеца ваксинация.ЕС ще ги вземе тях,вместо нас.
131
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
... (от предишния коментар). Още по-лошо, специфичните антитела при ваксинираните ще продължават да изваждат по-заразни варианти на вируса - ако всеки отбор играе с 4-4-2 срещу мен (вируса), аз ще намеря тактика, която бие 4-4-2 и тя ще стане доминираща! Всичко това го казват Robert Malone (откривател на mRNA ваксините) и Geert Vanden Bossche (един от най-големите експерти по вирусология/имунология/ваксинология), давайки един куп доказателства за твърденията си... Повярвайте в науката!
130
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
точно ваксинираните не трябва да бъде допускани в заведения. Замислете се - ваксината предотвратява СИМПТОМАТИЧНО заболяване - болен си, заразяваш, но нямаш симптоми. Това не подлежи на съмнение - казват го и производителите на ваксините, и учени, и медии. Тогава, ще си останеш ли вкъщи като заразените неваксинирани със симптоми? Не, ще "купонясваш" и ще заразиш повече хора.
129
0
 
0
 
! Отговори
Ху Кеърс преди 2 години
щом лекаря неще да се ваксинира сметни колко са прости тея където се инжектират хахахаха2091 как получихте точно такава бройка а тука за 5 години една лампа не смениха хахаххахахахахадобре е ,че имам кинти да живуркам без намесата на държавата, че щях да улетя като другите те покрай коковида вече няма други заболявания аптеките празни вътре се продава само ваксина друго няма хахахахахот *** по-*** това е селската местност България мисля ,че така се пишеше или беше Българиа все тая
128
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
(продължение) ... Нямаше и да се задължава ваксинацията, викахте "конспиративна теория" тогава, но ето уволняват лекари. (да уволняваш лекари по време на пандемия говори много за самата пандемия...) Подсказвам какво още ще разкрият със статия "В изключително редки случаи ваксините причиняват ..." - за рак и връщане на онкоболни от ремисия; за парализа след ваксинация. Тогава да си знаете, че бройките са много повече. А механизмите как се случва вече са добре обяснени от лекари и учени.
127
2
 
3
 
! Отговори
непрободен преди 2 години
То нямаше изобщо да умират прободените, ама ето че умират. При 19% ваксинирано население и 95% ефективност на ваксината, този процент умрели е ясно какво означава. Първо нямаше да заразяват, после нямаше да боледуват, после нямаше да влизат в болници и да умират... За миокардит и тромби кардиолози говорят от половин година в антивакс средите... Чак сега видяха, че не могат да ги крият вече, но публикуват доста по-малко число. Нямаше да има бустери на година... Колко още ви трябва да се усетите?
126
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 177/178 "Антиваксърите не сме спирали да живеем "нормално"." Значи е ясно, че освен от дупките си не излизате и живота ви се състои в постоянно дебнене някой да не ви сгащи докато живеете "свободно". :))))) Статистиките категорично показват, че неваксинираните редовно свършвате с тежко разболяване и почти изцяло съставяте бройката на смъртните случаи от Ковид, тъй че явно ТИ не си гледал статистиките. :))))
125
1
 
2
 
! Отговори
До 177 преди 2 години
Антиваксърите не сме спирали да живеем "нормално". Набоцканите още слагате маски навсякъде, миете продуктите от магазина, пръскате се със спирт като обезумели... А за който мисли, че по-малко се заразяваш или боледуваш след ваксина, да види статистиките всеки ден...
124
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 176 "Ваксърите страдат от т.нар. "пандемичен мозък". Силна форма на страх да не си загубят живота. Сякаш има смисъл да живееш в такъв страх може да се нарече живот. Парадокс." В паралелната реалност на такива като теб може и да е така. Вчера бях на ресторант: пълно с ваксинирани (пускаха само с валиден сертификат). Хората се забавляваха, без страх от каквото и да си въобразяваш. Реалността ви мачка. :))))
123
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксърите страдат от т.нар. "пандемичен мозък". Силна форма на страх да не си загубят живота. Сякаш има смисъл да живееш в такъв страх може да се нарече живот. Парадокс.
122
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До # 170/172 Работиш в инфекциозна клиника в Германия, когато аз ти пиша от Марс. Я да видим дали наистина е така: та, кажи коя е инфекциозната клиника в която работиш, и в тази клиника лекуват ли от (според теб) "несъществуващ вирус". :)))))))
121
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, ха, а аз работя при Елон на Марс.
120
3
 
3
 
! Отговори
До # 170 преди 2 години
Работя в Инфекциозна клиника - Мюнхен- Германия!! Схващаш ли бе тикво??? И не ми пиши на "ти",щото нито ям,нито пия с Вас #170!! Ясно??
119
2
 
4
 
! Отговори
До # 170 преди 2 години
Работя в Инфекциозна клиника - Мюнхен- Германия!! Схващаш ли бе тикво???
118
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Инфекционистът Ако беше учил можеше да станеш "инфекционист". Защо не напишеш наистина какво работиш? :)))))
117
4
 
9
 
! Отговори
Патолог преди 2 години
Инфекционистът е прав!! Единственото ДОКАЗАТЕЛСТВО за причината за смъртта е АУТОПСИЯТА!! Схващате ли бе тикви??