Кацаров не изключва допълнителни ограничения заради COVID-19

Вероятно ще влязат в сила до няколко дни
265
Кацаров не изключва допълнителни ограничения заради COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Здравният министър Стойчо Кацаров съобщи, че е възможно да бъдат обявени нови допълнителни мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса, които да влязат в сила до няколко дни”.

Още по темата

„Мерките не са решения, които аз взимам еднолично. Аз се доверявам на експертите. Ние споделяме и съгласуваме прилагането на мерките със засегнатите страни. Преди да предложим нови такива, те също ще бъдат обсъдени. Посоката, която голяма част от Европа е избрала е използването на Зелен сертификат за присъствие на публични места”, обясни той пред Нова телевизия.

Според него ситуацията е много сериозна, но няма място за паника.

„Здравната система е много добре организирана. Към този момент медиците се справят много добре със ситуацията, но това не означава, че тя не е напрегната. Следи много добре развитието на ситуацията”, коментира Кацаров.

Здравният министър добави, че властите продължават да разкриват легла за COVID болни, за да посрещнат нуждите на пациентите. Опитва се и внос на нов продукт за лечение на коронавирус, който не е разрешен за употреба в ЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
4
 
8
 
! Отговори
Titi преди 2 години
Ако ще и 100000 мерки да се наложат ако няма контролни органи, които да контролират и ако хората нямат самосъзнание и отговорност.... всичко си остава просто един балон. Вчера влизам в МОЛ, пълно с народ и може би само половината клиенти и сложители бяха с маски... Майки масово карат болните си деца на градина и ясла, после им се обаждат да си ги вземат, защото са болни, но те вече детенцето се е изкашляло няколко пъти и заразата плъзва! Това е истината. И 10000 мерки да ни наложат...все тая
163
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 183 На *** като теб само ДС ще им помогне да осъзнаят реалността. Явно, че демокрацията, науката и гражданското общество при вас не работят.
162
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковид не съществува! Никога не е бил изолиран от човек! ПСР тестовете са измама, те не са тестове, а научен метод и не могат да засичат инфекции (от съдателя им, който мистериозно умира в края на 2019 след тези изказвания). От което следва че ковид е измама! Най-вероятно разработките на патогени на Фраудчи в китай са били за инжекциите!
161
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 181 В момента сме първи по смъртност в света на 14 дневна база и то при положение че имаме изобилие от ваксини, тъй че рекорда не само, че е подобрен, но и ти си негов горд почетен носител!
160
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Старшината мачкай старши, в теб е надеждата на KLETA MAJKA BALGARIQ
159
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важно е министъра да е спокоен, а колко ще умрът няма значение. Той нали си е ок, за него и семейството му ще има места в болницата и лекар ще има а др. Да му мислят. Къде ще мрът дали на стълби, дали в линейки, избор голям
158
0
 
6
 
! Отговори
не трийте преди 2 години
Не вярвах, но като го видях онемях. При нас има масови болни, които се ваксинираха с АС. Предишния коментар ми беше изтрит. Но е факт. АС държи 5-6 месеца. По мои наблюдения
157
2
 
11
 
! Отговори
Старшината преди 2 години
Дано да стане най после гражданска война,ама истинска не да се веят байряците залуду с мирни протести,а с кръв от тарикатите👊Бедни срещу богати,обикновенните гладни хора срещу всички други ***-милионери бизнесмени политици и всички подобни крадливи изчадия,да се затрие тая пасмина веднъж и завинаги
156
2
 
8
 
! Отговори
трансхюмън с маска преди 2 години
Прав си колега, телефона ти и лаптопа ти те контролират. Счупи ги да се отървеш от това робство!
155
1
 
4
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
главчо направи всичко, да провали всяко доверие в лекарите, ваксините и ваксинацията а сега напира да затваря на хората поминъка - ай ходи се затвори ти бе!
154
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 169 "Това е психологическа операция за депопулация," Така е, България само вчера е "депопуларизирана" с 98 човека.
153
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 167 Де да можехме избирателите на герб да се отделим от плявата на 80те процента! За съжаление не можем.
152
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е психологическа операция за депопулация, трансхюманизъм и пълен контрол над човечеството! Не изпълнявайте демоничните им правила! До преди няколко месеца хората се присмиваха на идеята за "зелени паспорти" сега е реалност. Неподчинение и игнориране на т.нар. "експерти", реалността е че болшинството истински експерти, десетки хиляди до момента доктори, учени, непрекъснато говорят за пагубността от локдауните, маските, инжекциите и т.н. Този сайт и болшинството медии са пропаганда!!!
151
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този индивит трябва да отиде на съд. Той отговорност нямоло да носи но заплата ще си получава. Що за наглост!
150
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ААА ДА ГИ ЗАТВАРЯТ САМО ГЕРБАВИТЕ, ТЕ НАЛИ ИСКАТ ЛОКДАУН!
149
3
 
9
 
! Отговори
лъж.ец преди 2 години
Стойчо Кацаров е пълен безхаберник, абсолютно некомпетентен да заема длъжността министър и ЛЪ.ЖЕЦ.
148
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В цял свят вълната си замина, тука некадърните комунисти ще ни уморят!
147
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 160 не знам за какво говориш лешче, аз повлиях на трима около мен да се ваксинират. бяха колебаещи се. ти продължавай с форумната революция
146
2
 
1
 
! Отговори
Бою Тиквочето преди 2 години
Когато почнаха да мрът по стъпалата на болниците, тогаз разбрах че нещата не отиват на добре за мен и реших да лопна кепенците на разни прослойки като ученици и баровци. И не е вярно че моя матрял е съвестен и е за ваксинирането, те са дебели глави като мен иначе нямапе да гласвуат за човек наречен тиквата. Ха-ха-ха
145
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мерките трябва много сериозно да се затегнат