Стойчо Кацаров: Няма да се въвежда задължителна ваксинация

Той връчи ключовете на 18 нови линейки за Спешна помощ
Обновена: 15 окт 2021 15:18 | 15 окт 2021 14:47, Нели Христова
252

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма да вървим към задължителна ваксинация. Никъде в света не се прилага задължителна, няма да се прилага и в България. Това заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Днес той връчи ключовете на 18 нови линейки за Спешна помощ.

Има нови предложения за мерки, едните са да се ползва зелен сертификат на публични места, другите са допълнителни ограничения и спиране на дейности, ако не се стъпва на сертификат. Има предложени мерки за училищата в страната, предлага се разчетите да се правят на база община, с цел максимален брой училища да продължат да работят присъствено, добави Кацаров.

"Не е важно колко са линейките. Тук съм преди всичко да изразя моята благодарност, респект и признателност към медицинския и немедицински персонал. Винаги е било тежко да се работи в Спешна помощ, а сега с поредната COVID вълна - дължим признателност", каза здравният министър Стойчо Кацаров пред медиите, когато връчи ключовете на 18 нови линейки. Линейките ще бъдат разпратени в различни точки на страната. Те са закупени по проект "Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ", финансиран по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020. Проектът е на стойност 163 897 815,62 лв.

Министър Кацаров пожела безаварийно шофиране с новите линейки и много спасени човешки животи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не лъжа, информацията ти е некоректна. Въпросния текст е на страница 25 от листовката" - Ами не, на 19-та страница е (за Пфайзер) и на 15-за (за Модерна)... Няма как да ти пусна скрийншот тук. Иначе си личи, кой е негра_мотника и кой опитно_то мишле. Щом отричаш, че "за да се потвърди ефикасността и безопасността... трябва..." означавало нещо различно от това, че не са потвърдени, какво да коментирам повече мисловните ти способности? А си опитно мишле, познай защо. Пак там пише хахах Честито!
172
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 181 "кажи? Означава, че не са потвърдени" "ОКОНЧАТЕЛНИЯ Доклад" говори ли ти нещо? Какво ли има ПРЕДИ окончателния доклад? :)))))
171
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 180 "ходи да лъжеш другаде" Не лъжа, информацията ти е некоректна. Въпросния текст е на страница 25 от листовката, тъй че трябва да заключа, че просто си копи-пейстнал от някой антиваксърски форум невярно нещо без да го провериш. За останалата ти неграмотност вече писах. Нямаш идея какво четеш. Хайде бягай при останалите антиваксъри да се съветвате как да променяте опорката, че тая вече не върви. :))))
170
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ти не разбираш какво четеш :))))" - Кой не разбира? Какво означава "за да се потвърди ефикасността и безопасността... трябва..." ? Я кажи? Означава, че не са потвърдени хахаха егати де_билите има на този свят, честно... :)))
169
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Аз вече направих това: на страница 19 на листовката на Пфайзер НЯМА ТАКОВА НЕЩО." - Вярно ли хахаха или си много зле, или си голям лъжец... Прочети коментарите "за неграмотните" малко под твоя... цитирал съм специално за такива като теб... :))) Хайде у лево и ходи да лъжеш някъде другаде...
168
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До за неграмотните "За да се потвърди ефикасността и безопасността на Comirnaty, ПРУ трябвада подаде окончателния Доклад от клинично проучване зарандомизираното, плацебо-контролирано, заслепено за наблюдателяпроучване" Ти не разбираш какво четеш :)))) Окончателния доклад само препотвърждава данните от клиничните изследвания и има за цел да ги потвърди (или отхвърли), АКО В ПРОЦЕСА НА ПРИЛАГАНЕ НА ВАКСИНАТА СЕ ПРоЯВЯТ НЕОПИСАНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ, КОИТО ДА ПРОМЕНЯТ ЦЯЛОСТНИЯ ИЗВОД ЗА ВАКСИНАТА!
167
9
 
4
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Министърът на Здравеопазването е антиваксър, еггасси" -- уелкъм ту бългериъ. Там няма един човек да си е на мястото. Шъ съ оправят, казват. 1300 години са оживели, казват...
166
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само лъжи и фалшификати в България Фалшиви хора с фалшиви политици.
165
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е все едно да каже "Няма да се лети в космоса"
164
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредна победа на антиваксърската мафия в България, превърнаха ни в гетото на Европа където хората просто умират без никой нищо да прави и никой от нищо не се интересува
163
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 166 "Пиши в гугъл листовка Пфайзер (или Модерна) и я намираш, след това гледаш съответно на 19 стр. за Пфайзер и на 15 стр. на Модерна. По-ясно не знам как да го опиша. Ако сложа линк, ще изтрият коментара" Няма да изтрият цитат (текст). Аз вече направих това: на страница 19 на листовката на Пфайзер НЯМА ТАКОВА НЕЩО.
162
1
 
4
 
! Отговори
за неграмотните преди 2 години
Сроковете са за Пфайзер - 12.2023, а за Модерна 12.2022
161
0
 
3
 
! Отговори
за неграмотните преди 2 години
"За да се потвърди ефикасността и безопасността на Comirnaty, ПРУ трябвада подаде окончателния Доклад от клинично проучване зарандомизираното, плацебо-контролирано, заслепено за наблюдателяпроучване C4591001." (Пфайзер 19 стр.) "За да се потвърдят ефикасността и безопасността на ваксината на Moderna срещу COVID-19, ПРУ трябва да представи окончателния доклад от клиничното проучване за рандомизираното, плацебоконтролирано, заслепено за наблюдателя проучване mRNA-1273-P301." (модерна - стр. 15)
160
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Red pill "проблема, а ти върху мен." Ти си антиваксър: по дефиниция ти си симптоматичен ЗА ПРОБЛЕМА. Ако оценяваш позицията си в момента като "добра" това показва и цялостната ти визия за "добре". Аз съм фокусиран върху проблема - ти СИ проблема. :))
159
5
 
13
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Българинът бил цар на онлайн революциите, пишат долу. Пък в реалността не спазва мерките, които спазват държави и народи по цял свят. Ваксърчетата са много зат.ъпели и си повтарят тази опорка.
158
0
 
3
 
! Отговори
и на преди 2 години
онлайн ваксинациите, също
157
0
 
0
 
! Отговори
Red pill преди 2 години
До "Ти и сега не си си добре, тъй че не знам как оценяваш, че ще си си много добре." ---- Проектиране се нарича това, което правиш. Разсъждавай върху факта, че аз се фокусирам върху проблема, а ти върху мен.
156
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
""тяхната ЕФИКАСНОСТ и БЕЗОПАСНОСТ не са потвърдени. Пише го в листовките (Пфайзер - 19 стр.)" Няма такова нещо. Току що проверих. Цитирай точния пасаж и страницата, на която се намира." - Има такова нещо естествено, но явно някой не може да чете или лъже, че е прочел. Пиши в гугъл листовка Пфайзер (или Модерна) и я намираш, след това гледаш съответно на 19 стр. за Пфайзер и на 15 стр. на Модерна. По-ясно не знам как да го опиша. Ако сложа линк, ще изтрият коментара.
155
8
 
4
 
! Отговори
Georgiev преди 2 години
Българинът е цар на онлайн революциите :)))
154
0
 
18
 
! Отговори
Реално няма преди 2 години
Но в частният сектор, натискат всички да се ваксинират , за това напуснах работа , преди няколко седмици !!!