За тестовете за COVID-19 във Франция вече се плаща

Решението обяви президентът Макрон още през лятото
15 окт 2021 11:53, Елка Василева
37
За тестовете за COVID-19 във Франция вече се плаща
Снимка: архив, БГНЕС

От днес тестовете за COVID-19 във Франция вече не са безплатни.

Още по темата

Решението беше обявено от президента Еманюел Макрон още през лятото. От 15-и октомври стойността на PCR и антигненните тестове не се покрива изцяло от здравното осигуряване.

Това означава, че за PCR тест ще се плащат близо 44 евро, а цената на антигенните тестове е между 22 и 45 евро.

Такъв тест е необходим за издаването на здравен пропуск за хората, които не са ваксинирани или преболедували, предаде БНТ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
10
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"А кога ще признаете антителата дето имаме?" -- Отдавна съм ви признал антителата. От 200 метра ви разпознавам - ниски, кривокраки, на 30 години вече със шкембета, но с опъната по тялото тениска и диагоналка D&G. От това по-анти здраве му кажи :)
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
У нас винаги се е плащало, само за ПСР не и то ако лекар те праща. Във Франция им даваха безплатно по 5 теста на 10 дни за семейство. Сега просто ги отрязват. Ние никога не сме получавали нищо безплатно. Що за новина дирци?
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Охо...тия пак са на печалба ,тук си плащане от почти 2 г.:)миналата година бех в Нюрнберг теста беше 18 евро )пазя още касовия бон ,тук болници и на професорите лабораториите направиха много милиони
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Германец, знаем че ти харесва. Сигурно и горенето на книги на площада ди харесва. Вероятно и деленето на хората на полу човеци и арийци сигурно ти харесва. Няма да питам за концлагерите, на тях вероятно би станал управител. Добре че се наричаш германец, щеше да е срамно да си с ник българин. Но германец ти ходи много. Айде хайл да ти е!
6
16
 
2
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Почва да им става тегаво на антиваксърите. Харесва ми :)
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кога ще признаете антителата дето имаме? Защо един човек без антитела но с паспорт от ваксинация е с повече права от тоя дето е с антитела, но не му издават паспорт защото е диагностициран с антигенен тест? Нов фашизъм? Или прости мега грандиозна корупция?
4
17
 
1
 
! Отговори
Скоро и в БГ преди 2 години
Скоро и в БГ ! Честито на всички, които ще се възползват от услугата ! Сега парите, които давате по кръчми и нощтни клубове ще отиват за тестове. Или пък може да се набодете...да спестите някой лев. Европа нява да ви чака да си правите каквото си искате. Най-късно догодина ще е същото и при нас !
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо важно, у нас никога не са били безплатни, ааааааааааа сега на Алито ще са такива, бре бре за кръчмите пари има, добре че като вдигнат там цените никой няма да стъпи, зима, сметки много, Алито да не се надява
2
1
 
6
 
! Отговори
Антиген преди 2 години
Ми тук в БГ само един тест на 100 беше безплатен, ако си познат на личния да ти пусне направление или си приритал, така че да видят как ни е, нали сме богати... плащаме...
1
1
 
12
 
! Отговори
Асан преди 2 години
У РъБъ безплатни ли са :)))