Здравните власти обявяват днес какви нови мерки ще влязат в сила

Стойчо Кацаров заяви, че те няма да влязат в сила веднага
15 окт 2021 07:30, Петя Славова
134
Здравните власти обявяват днес какви нови мерки ще влязат в сила
Снимка: БГНЕС

Здравните власти днес ще обявят какви нови мерки се подготвят в страната срещу  разпространението на коронавируса. Министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров вече заяви, че те няма да влязат в сила веднага, а след обсъждане със засегнатите браншове.

Още по темата


Очаква се новите ограниченията да са свързани със "зелени сертификати" като привилегировани ще са ваксинирани и преболедували до 6 месеца.

Ще се признават както PCR, така и антигенни изследвания. Очакванията на бизнеса са, че антигенните тестове ще са безплатни за гражданите и за сметка на държавата. 

Същевременно от Българската болнична асоциация ще предложат на здравното министерство неваксинираните да доплащат сами лечението си за Ковид-19.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
25
 
! Отговори
Много искате преди 2 години
Да се ваксинираме, яд ви е, че вие само се подведохте. Сега искате да си плащаме ако влезнем в болница. Разликата между мен и вас е, че аз си плащам осигуровки и не скачам на първото безплатно нещо, защото ако само здравно осигурени можеше да се ваксинират щеше да има 10% ваксинирани. И не лъжете, че 40% от хората не искат да се ваксинират, повече са! Двойно повече!
61
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слабо служебно правителство - слаби министри - здравния, на земеделието, енергетика, външния.Кой ковандво това правителство - лобисти ,разни камери, разни измислени агенции и пр.Защо не ваксинираните ще си заплащат лечението след като са се осигурявали ? що за фашизъм е това и кой го пробутва, лобизъм за ваксинация принудителна.
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какъв е смисълът от нови мерки, като сегашните не се спазват?
59
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори и всичко това да бъде прието,България ще си остане в челните места по смъртност,ха дано тогава на хората им уврат главите,че проблемът за това което се случва тук не са Те,ами деградиралото ни здравеопазване!
58
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същевременно от Българската болнична асоциация ще предложат на здравното министерство неваксинираните да доплащат сами лечението си за Ковид-19.===Аз пък ще спра да си плащам здравните осигуровки.15 г не съм стъпвал при лекар,но някой ми ползва парите.Да видим ако и други го направят какво ще се случи.
57
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същевременно от Българската болнична асоциация ще предложат на здравното министерство неваксинираните да доплащат сами лечението си за Ковид-19. Правилно! На *** не му ли бръкнеш в джоба, не му увира главата.
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отивам да пия кафе и да мисля още предложения за ***.
55
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Локдаун,хорица иначе няма да мине ..Трябва да затворите всичко за да спаднат случай те .Умряха много ,какво искате всички ли да умрем и само вие да си живеете живота .Вие може и да сте с предимство с някакви тайноСкъпи лекарства да се поддържате !!!!! А ние обикновенните да гнием ????Бизнеса ще го има ,но някой ще гнием в земята заради безхаберието на министърчета .Локдаун ще ни помогне ,само той .Локдаун помага ама ВИЕ НЕ !!! ПЪЛЕН ЛОКДАУН ИЛИ СТЕ ОТГОВОРНИ ЗА ВСЕКИ УМРЯЛ!!!!!!
54
1
 
9
 
! Отговори
До49 преди 2 години
Защо ли?Ами би трябвало сам да си отговориш защо,нашето здравеопазване в голямата си част е обсебено от от алчни и некадърни лица,България четвърта по смъртност в света,и много молим не ми обяснявай,че ние сме най болните,най застарелите,най невярващите,най бедните!
53
15
 
2
 
! Отговори
Предложение 3 преди 2 години
Като превентивна мярка за вразумяване не неваксинираните предлагам бой с пръчки : 10 по ходилата, 10 по задниха, 10 по гърба. Три пъти дневно в поодължение на една седмица. Ако на осмия ден още не искат да се ваксинират следват мерките от предложеия 1 и 2.
52
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Локдаун,хорица иначе няма да мине ..Трябва да затворите всичко за да спаднат случай те .Умряха много ,какво искате всички ли да умрем и само вие да си живеете живота .Вие може и да сте с предимство с някакви тайноСкъпи лекарства да се поддържате !!!!! А ние обикновенните да гнием ????Бизнеса ще го има ,но някой ще гнием в земята заради безхаберието на министърчета .Локдаун ще ни помогне ,само той .Локдаун помага ама ВИЕ НЕ !!!
51
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не частично, а изцяло трябва да заплащат лечението си в болниците неваксинираните. Така е справедливо.
50
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко бе народе!Всеизвестен факт е, че сертификатите са само на 300 лв разстояние.
49
2
 
16
 
! Отговори
Профанизирането в преди 2 години
действие! Колко видиотен трябва да си за да приемеш подобни "идеи"? Вие осъзнавате ли, че приемането на ограничения за нещо, което няма задължителен характер, ще доведе до война. Ама от онези истинските. С бой и оръжия. Я сега си спомнете, че страната е политическа криза....И накрая се опитайте(с пилешките си мозъци) само да си представите какви ще се последствията. И финално, 85% от населението няма да позволят на 15% хипохондрици да ги управляват! Никъде не съществува подобна опция! НИКЪДЕ!
48
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си доплащам за лечение? Моля!? От 10 години работя и внасям осигуровки без прекъсване. За тия 10 години съм ходил веднъж при личния лекар. За какъв *** ги давам тия пари всеки месец?
47
15
 
4
 
! Отговори
До19 Слави Трифонов преди 2 години
Един ден в интензивно отделение ,със гащерезон,скафандър,памперс и маски и наблюдаващ обдишване-и и смърт от цитокинова буря и......ще запееш друга песен.ако това е ежедневният ти работен ден,замисляш ли се как ще се чусвстваш??? На тюфлека пред клавиатурата е лесно да бръщолевиш !
46
3
 
7
 
! Отговори
До 45 преди 2 години
Защо БЛА да ти обяснява защо се сред първите в света по смъртност? По принцип причината е ясна - застарялото население на България. Едва ли в България смъртността е по-голяма сравнена по възраст на починалите.
45
4
 
17
 
! Отговори
кофти развитие преди 2 години
в колектива сме 10 човека от които само 3 са ваксинирани онзи ден две колежки с по две игли дадоха положителен а останалите сме с отрицателни тестове какво мислят по въпроса ваксинираните професори
44
2
 
20
 
! Отговори
Берлин преди 2 години
ЕС няма да позволи заплащане на лечение на неваксинираните. Това би било истински фашизъм. Надявам се да съм прав. Иначе жална ви майка в бегето.
43
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българската Болничната Асоциация първо да вземе да отговори,защо България е в топ пет по смъртност в света,та чак после да предлага мерки и да реве за пари!