Здравните власти обявяват днес какви нови мерки ще влязат в сила

Стойчо Кацаров заяви, че те няма да влязат в сила веднага
15 окт 2021 07:30, Петя Славова
134
Здравните власти обявяват днес какви нови мерки ще влязат в сила
Снимка: БГНЕС

Здравните власти днес ще обявят какви нови мерки се подготвят в страната срещу  разпространението на коронавируса. Министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров вече заяви, че те няма да влязат в сила веднага, а след обсъждане със засегнатите браншове.

Още по темата


Очаква се новите ограниченията да са свързани със "зелени сертификати" като привилегировани ще са ваксинирани и преболедували до 6 месеца.

Ще се признават както PCR, така и антигенни изследвания. Очакванията на бизнеса са, че антигенните тестове ще са безплатни за гражданите и за сметка на държавата. 

Същевременно от Българската болнична асоциация ще предложат на здравното министерство неваксинираните да доплащат сами лечението си за Ковид-19.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
33
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направете ваксината задължителна и да става каквото ще става. Ще свърши всичко за нула време.
1
43
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за всички! За всеки отказал - моментална глоба в размер на 20 000 лева, а при нужда запор на движимо и недвижимо имущество от ЧСИ в рамките на 48 часа, арест и оковаване в ТЕЖКИ пранги, принудителна ваксинация с Астра Зенека и строг тъмничен затвор за срок от 10 до 20 години, с полагане на тежък физически труд в някоя тухларна, мина за въглища, каменоделна или кариера за чакъл, ползван в строежа на магистрали! Никаква прошка към антиваксърите! Антиваксърите са сгурията на човечеството! Само бой, насилие във всичките му форми за антиваксъра!