Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19

Той увери, че вечерен час и тотален локдаун не се налагат
275
Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ситуацията е много сериозна, много напрегната. Нарастващият брой на новите случаи и запълнените интензивни легла налагат да се въведат допълнителни ограничителни мерки, коментира служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров пред БНТ.

Още по темата


Той обясни, че днес следобед е насрочил срещи с експертния съвет към МЗ, с директори на болници и РЗИ-та и до края на деня или най-късно утре ще бъдат уточнени допълнителните мерки.

Какви са те - нека да кажат експертите, категоричен беше министърът без да конкретизира с определени мерки.

Той обаче заяви, че на този етап вечерен час и тотален локдаун не се налагат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
0
 
18
 
! Отговори
Помним преди 2 години
стойчо кацаров миналата година обясняваше по вестниците че мерките са по-опасни от вируса, а сега ни ги натриса той. Що не одиш некъде бе ....
216
18
 
6
 
! Отговори
Боцко преди 2 години
Всички реват против ваксини, тестове, ограничения. Като тръгнат извън БГ обаче, чинно се боцкат, тестват, слушкат... лицемери.
215
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
223 - ако все още не си разбрал това е целта. Да се съсипе икономиката и да стане като в "Игрите на глада".
214
1
 
18
 
! Отговори
все преди 2 години
по.често около мене, ваксинирани са новите болни! Май повишената заболеваемост се дължи и на васинираните. Първо те също са носители на вируса и второ го разпространяват.
213
0
 
18
 
! Отговори
Е преди 2 години
Каква стана тя - уж предишните бяха много лоши, а пък и вие правите същото като тях, само че по-зле !
212
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще блокирате икономиката! Ще фалира бизнеса, включително и вашия. Ще останем с ваксини, но без препитание. То така или иначе в държавата всичко внасяме, дори и тока от Чехия. Заводите не са наши, а въглищата ни ги спират. Нещо, нищо не разбирам като гледам мои приятели ваксинирани и го карат тежко ковида.Скоро ще гледаме сериал,, 100-те,, на живо.
211
0
 
1
 
! Отговори
ПП преди 2 години
Нарочно ли пишеш оталожат с -О-?
210
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
но с цената на няколко хиляди живота.--Тази цена вече я платихме, въпреки така наречените "мерки."Съществена разлика няма да има.Мерките нито спряха нито намалиха смъртността. Дори напротив, според стъкмистиката.
209
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде, кажи ги, де, кажи ги ограниченията! Стига недомлъвки! За Пътя към гробищата ще имаме ли ограничения? Или за там - все още не? Ама че умници!!!
208
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махнете всички мерки и ще видим колко време ще отнеме да се изчерпат. Иначе си прав, че нещата ще се оталожат, но с цената на няколко хиляди живота.
207
2
 
10
 
! Отговори
и на какво преди 2 години
основание, реши че ще се изчерпят, хеле пък за 2-3 дни.Иначе, нищо няма да правя, ще чакам нещата да се уталожат по естествен път.
206
9
 
6
 
! Отговори
До 222 преди 2 години
На този етап дори да не са изчерпани ако няма ограничения ще се изчерпат за 2-3 дни. И после какво ще направиш. И Кацаров каза началото на миналата седмица, че не се налагат нови мерки но след 3 дни обърна плочата.
205
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като капацитета на болниците се изчерпа и хората започнат да умират по линейки и вкъщи ако оставиш така нещата най-малкото ще ти тежи на съвестта ако я имаш.- - На този етап умират най-вече в болниците, които не са пълни, поне според данните на НСИ.Имаме над 50 000 болнични легла, от които, над 2000 Иза интензивно лечение, и над 1400 респиратора.Кой казваш лъже? НСИ или мисирките по телевизията?
204
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оооо, моля ви се, Ботокса заяви ясно, когато по негово време биде сътворен и лицензиран сертификата за ваксинация, това само по себе си е безумие, Та че този сертификат ще служи САМО за удостоверение, че си ваксиниран, и НЯМА да предоставя никакви привилегии.А какво стана? Че даже вие сами си просите хомота.Роби.
203
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Надеждата, последното убежище на глу--пака".Ваксината, тоже.
202
0
 
5
 
! Отговори
До до 210 преди 2 години
Както казах, мерки не ни трябват ако хората са отговорни. Иначе ти как би се справил с тази ситуация? Какво би направил?
201
1
 
13
 
! Отговори
Joro преди 2 години
Преди избори - обещавам да няма мерки. След избори - мерки. Извод: никой не може да ти даде това което аз мога да ти обещая.
200
4
 
18
 
! Отговори
До 210 преди 2 години
Естествено, че животът на хората е най-важен! Но това не означава, че с глупави и неефективни мерки, които доказано не работят ще го опазим. Но пък същите мерки гарантирано унищожават бизнеса, това гарантирано води до глад, а гладът гарантирано води до бунтове или смърт!
199
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинате че положението върви към локдаут и сертификата няма никакво значение
198
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ще си плащат неваксинираните лечението, същото да важи и за ваксинираните, та даже и двойно да им вземат, защо на тях вече им платихме солидарно ваксините