Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19

Той увери, че вечерен час и тотален локдаун не се налагат
275
Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ситуацията е много сериозна, много напрегната. Нарастващият брой на новите случаи и запълнените интензивни легла налагат да се въведат допълнителни ограничителни мерки, коментира служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров пред БНТ.

Още по темата


Той обясни, че днес следобед е насрочил срещи с експертния съвет към МЗ, с директори на болници и РЗИ-та и до края на деня или най-късно утре ще бъдат уточнени допълнителните мерки.

Какви са те - нека да кажат експертите, категоричен беше министърът без да конкретизира с определени мерки.

Той обаче заяви, че на този етап вечерен час и тотален локдаун не се налагат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
1
 
6
 
! Отговори
Поправка преди 2 години
На пишман историчарите да им кажа, че фашизъм е имало в Италия. В Германия е имало националсоциализъм, което е нещо мноооого различно от фашизма/комунизма.
196
11
 
6
 
! Отговори
Тричо преди 2 години
Какви експерти Витанов му го каза още преди месец. Тоз Не е нещо наред.
195
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 205 "Щях да отменя всичики мерки.Картинката няма да стане по-трагична от настоящата, даже може да се подобри." "Надеждата, последното убежище на глу--пака".
194
3
 
6
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Тоя още не е тука! Други щели да му казват за мерките, а отговорността е негова. Другите само ще му кажат проблемите. А тоя не е в състояние да направи нищо тоя е в ступор не знае къде е. Провал Тежък провал на гърба на хората.
193
19
 
6
 
! Отговори
До 206 преди 2 години
Кое е по-важно живота на хората или бизнеса. Явно в Бг живота на другите не е от значение. Ако всеки е отговорен и загрижен за другите не са нужни никакви мерки. Всеки ще се пази. Колкото и мерки да има не се ли спазват няма да има резултат. И тук пак идваме до това че българите са тарикати. Ако другите спазват мерките, а аз не няма проблем. Но когато станем 90% неспазващи вече има.
192
3
 
27
 
! Отговори
Разумно мислещ човек преди 2 години
Тези зелени сертификати можеха да бъдат въведени, ако съотношението между ваксинирани и неваксинирани беше 80 на 20. Но при обратната пропорция в България, е пълно безумие да лишаваш 80% от хората от социален живот! Не съм антиваксър, но не съм и съгласен да бъда изнудван да се ваксинирам на сила, за да мога да ходя на кино/театър, на стадиона или в ресторант/кафене. Освен това съм карал вируса безсимптомно и имам антитела. Но "умниците" от МЗ не признават тестовете за антитела...
191
7
 
8
 
! Отговори
Джиджи преди 2 години
Няма да затворят до изборите, е така да спечелят "нашите". Проблемът е че много хора починаха, учениците си цъкат наляво надясно, никой не спазва нищо. Жалка история!
190
16
 
3
 
! Отговори
До 205 преди 2 години
Силно се съмнявам. След като капацитета на болниците се изчерпа и хората започнат да умират по линейки и вкъщи ако оставиш така нещата най-малкото ще ти тежи на съвестта ако я имаш.
189
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм друг човек, но и аз бих отменил всички мерки! И без това в този си вид единствено мъчат хората и фалират бизнеси, а ползата е нула!
188
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ако ти управляваше какво би направил?"Щях да отменя всичики мерки.Картинката няма да стане по-трагична от настоящата, даже може да се подобри.
187
16
 
5
 
! Отговори
До 179 преди 2 години
Щом не искаш да се васкинираш никой не те задължава - има тестове. Идеята на всичко това е да се намали разпространението и натиска върху болниците. Ако ти управляваше какво би направил? Кацаров преди да стане министър говореше едно, но като сега той носи отговорност друга песен запя. Лесно е от страни да критикуваш, но е трудно да направиш нещо.
186
5
 
14
 
! Отговори
Празнодумци преди 2 години
Тия ГолоСловци удрят по най-милото ни, децата. В тая върла ковид криза, вместо да поемат отговорност за живота и здравето на народа си, те оставят това на директорите на училищата! Много глупаво и безотговорно от тяхна страна! Имате една камара лекари в министерството, защо Директора да решава за живота и здравето на НАШИТЕ деца? Какво разбира от медицина той? Ще унищожите Българския народ и нашите деца. Ковид ходи и по тях, защо ги излагате на риск?
185
0
 
2
 
! Отговори
Надя преди 2 години
До АнонименА ,някои в специализирани заведения ...
184
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затваряй антиваксърите, да си зареждат по 1 стая с тоалетна хартия и да чакат зомби апокалипсиса у тях и да спрат да плюят зараза и бацили навсякъде.
183
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 199 : Мнението на сектантите е ясно.
182
2
 
31
 
! Отговори
до 197 преди 2 години
Който го е страх да си копае землянка. Антиваксърите да си живеят живота!
181
2
 
32
 
! Отговори
до 183 преди 2 години
Стига с тя изтощени медици! Яко надписват клинични пътеки, за обикновена хрема!
180
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига приказки - затваряй антиваксърите до пролетта и да се поуспокоят нещата. Който се е ваксинирал - навън , на работа, на училище, на разходка, на почивка, на бар. Който не е - вкъщи.
179
4
 
9
 
! Отговори
Ваксини и анти вакси преди 2 години
БГ бе една от 6-те държави в ЕС, която допреди няколко години не беше одобрила ваксината за варицела. Все още не е задължителна, а ваксините се прилагат от години в ЕС. Цели детски градини в БГ са нон стоп в карантина заради варицела.БГ не прилага ваксината за HPV- доказано е, че вирусът води до рак, а лечението от рак е едно от най-скъпите. Болни и умиращи са хиляди.БГ ще задължи да се ваксинирмае с непреминиала всички изпитания ваксина за COVID 19.Ами всичко намирисва......
178
0
 
13
 
! Отговори
споко преди 2 години
От утре идва сиганското лято. Сополивците ще намалеят!