Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19

Той увери, че вечерен час и тотален локдаун не се налагат
275
Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ситуацията е много сериозна, много напрегната. Нарастващият брой на новите случаи и запълнените интензивни легла налагат да се въведат допълнителни ограничителни мерки, коментира служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров пред БНТ.

Още по темата


Той обясни, че днес следобед е насрочил срещи с експертния съвет към МЗ, с директори на болници и РЗИ-та и до края на деня или най-късно утре ще бъдат уточнени допълнителните мерки.

Какви са те - нека да кажат експертите, категоричен беше министърът без да конкретизира с определени мерки.

Той обаче заяви, че на този етап вечерен час и тотален локдаун не се налагат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
165 на всякъде има купуване. И в свещената Англия откриха 40 хил фалшиви сертификата, издавани от индита и пакита. Но не отричат боледуването, ако е било без пср. Тук е лудост.
156
9
 
6
 
! Отговори
До152 преди 2 години
Нищо му няма на Българина,малко е беден малко обезверен но това не ти дава причина да хулиш наред,ако имаше точно разписани определени мерки за затваряне,за вход със сертификати,за ваксиниране,за лечение,нямаше да има такъв хаос и безобразия!Продължава да твърдя,че всичко това се случва защото няма ясни правила за противодействие,чак после идва проблемът с хаоса в родното здравеопазване и накрая неверието на Българина което не е наш патент а е разпространен по цял свят!
155
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Времето на приказките мина. Или действаме, или ставаме роби и поробваме и децата.
154
4
 
7
 
! Отговори
До лудко преди 2 години
В колко аптеки има фризери на - 70С?
153
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отговор: в Западна Европа, се предлагат ваксини в аптеките, естествено не си в поставяш сам. Ваксини за полиомиелит или рубеола в аптеките никога не е имало! Информирано съгласие се подписва за всяка една козметична или здравна процедура, в която вие поемате отговорност за избора си. Коронавирусите за познати от 100 години, не е трудно да се разработи бърза работеща ваксина. С какво ви е поставено като имунизация и антибиотично лечение в България досега, няма да искате да повярвате
152
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми пука за САЩ и Европа, не ми пука и Путин да издаде заповед за ваксиниране! Ние сме България и сме независима суверенна държава. Който иска фашизъм да си ходи в Германия. Който иска комунизъм или социализъм да си ходи в Русия или САЩ. Който иска диктатура, Турция го очаква. Ние сме България и тук НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА нито комунизъм, нито фашизъм, нито диктатура. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!
151
1
 
25
 
! Отговори
Факти преди 2 години
И Радев е комунист и фашист, и Борисов е същият, всички партии са такива. Някой да е излязал да каже не на сертификата? Няма такъв. Всички агитират за ваксини, терор, пропуски и какви ли не още лудости.
150
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашизмът не ще молитва, а сопа!
149
1
 
4
 
! Отговори
До 156 преди 2 години
Много хора не си правят тестове защото не искат да са карантина. Това означава, че не им пука колко хора ще заразят и колко ще умрат. Това, че ти си постъпил така е добре за теб и обществото. Според мен трябва да се признават всякакъв вид защита - от преболедуване и от ваксината. Според мен не го признават защото ще има голямо купуване и на този вид сертификат за което пак ние сме си виновни.
148
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До кога ще ги търпим, питам?!!!
147
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, това с тестовете е за да напълнят джобовете на производителите им. Тия са психари. Колко ще струва 1 хляб, ако за да го купя трябва да направя бърз тест, чиято цена е от 10 до 30 лв? Някой замислил ли се е за това? Колко де факто ще стане цената на хляба с такъв тест?
146
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи, ако Европа предаде евреите на фашистите, трябваше и ние да ги предадем, така ли? Да ама ние не го направихме и сега се гордеем с това. Няма да допуснем и ковид-фашизъм!
145
3
 
7
 
! Отговори
Лудко преди 2 години
ВЪПРОС: Ако този бъркоч е наистина ваксина и е полезен, защо го няма никъде по аптеките, както другите ваксини??? Защо го крият толкова усърдно? Не вярвам да е заради тайната формула! Има нещо сбъркано в цялата работа! Значи може да се даряват или дори изхвърлят /унищожават/ препаратите с изтичащ срок, но не се предлагат НИКЪДЕ!!! Задължително поименно поставяне на "ваксина"! ЗАЩО???
144
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Е нали не гледаше в чуждата паничка. Сега пък аз съм ти виновен, че гледаш. ГЛЕДАЙ СИ ТВОЯТА ПАНИЧКА, нали така каза, че правиш!"----------------Ами аз това и правя бе момче. И се появява някакъв лешник във форума да ми разказва историята на живота си като оправдание да и държи сметка, че не съм се ваксинирал. Обаче той нямало да ми позволи аз да му казвам какво да прави. Ха! Ето това е върховна наглост. Разпозна ли се в описанието?
143
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние сме избран народ, и Ванга го каза. Тук фашизъм и фалшиви вируси не виреят.
142
0
 
6
 
! Отговори
Разбрахте ли вече преди 2 години
А тия от Европата какви са? Сигур, Хуманисти ?
141
3
 
31
 
! Отговори
Бойкот! преди 2 години
В Кипър са ваксинирани кажи речи изцяло и според пропагандата си живеят старият начин на живот. Нищо подобно. Пак им затягат мерките. А в Турция никакъв хляб без сертификат. Бойкот, братя българи, на безумията им! Медиите ви лъжат непрекъснато. Докато свят светува не вярвайте на медии!
140
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
149, кои сертификати от боледуване зачитат? Нищо не зачитат. Аз го преболедувах, но бях диагностицирана с обикновен тест. Доктора реши че със симптомите ми няма нужда от скъпия пср и се изолирах. Имах висок брой антитела. Сега ми кашлят болни от ковид в лицето и нищо ми няма, което е доказателство че имам имунитет. Но нямам сертификат и няма да ми го издадат. Защото Т имунитет не се зачита, но пък трябва да се ваксаме за да имаме Т имунитет. Уникат!
139
0
 
0
 
! Отговори
На каква цена? преди 2 години
На справедлива.
138
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбрахте ли вече, че и Радев и неговите протежета са фашисти?