Сблъсъци между неваксинирани студенти и полицията в Албания

Днес започва новата академична 2021-2022 година там
Обновена: 18 окт 2021 16:45 | 18 окт 2021 11:58, Елка Василева
3
Сблъсъци между неваксинирани студенти и полицията в Албания
Снимка: архив, БГНЕС

Неваксинирани албански студенти днес не бяха допуснати във Факултета по природни науки в Тирана, което доведе до сблъсъци между тях и охраната на учебното заведение, която повика на помощ и полицията, съобщи "Албениън дейли нюз".

Още по темата

Местни медии информират, че студентите са блокирали автомобилното движение пред Факултета по природни науки в албанската столица.

Недоволни от решението на здравните власти да не ги пуснат да влязат в аудиторията, неваксинирани студенти бяха препречили пътя, а в района бяха разположени много полицейски служители.

Решението трябва да бъде в обучение онлайн, заяви един от протестиращите студенти. Те ни оставиха без отговор, ние трябва да знаем как ще бъдем третирани, това са неупълномощени хора, те не разбират сертификатите, които студентите им показват, недоволства студентът.

Днес започва новата академична 2021-2022 година в Албания след отлагането й от 11 октомври заради малкия брой ваксинирани студенти. Съгласно въведените правила студентите, преподавателите и служителите в университетите в Албания трябва да притежават сертификат за ваксинация срещу COVID-19 или всяка седмица да си правят тест.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Не ваксиниран, заплаща лечението си! Селски тарикати,расли с козите и изведнъж в академична среда!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време имаше и у нас будни студенти, които излизаха на протести. Сега има само ***. Интересува ги само кефа-кръчми, дискотеки, плажове.....Някога е имало и интелигенция дето е дърпала нацията. Преди ме беше яд, че точно тия научни среди не искат да участват в управление на държавата. Сега като видях реално каква *** е това, добре че седят на стана, даже вече да им се забранява да се показват по телевизията. Проф. Аргирова и всички демагози професори доценти....
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И там пълно с корумпета, ваксина и това е. Няма преболедували,няма естествен имунитет.И специално пък за младежите е много по-опасно да се ваксинират(сърдечни проблеми-периокадит,миокардит),отколкото да преболедуват.