Денков: Учители без сертификат ще преподават дистанционно

Онлайн обучение при 20% отсъстващи ученици
Обновена: 19 окт 2021 10:44 | 19 окт 2021 09:39, Камелия Цветанова
127
Денков: Учители без сертификат ще преподават дистанционно
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Учителите без зелен сертификат могат да преподават дистанционно, коментира министърът на образованието Николай Денков пред bTV по повод обсъжданите нови мерки срещу разпространението на коронавируса в училищата.

Още по темата


Идеята за задължителен зелен сертификат е новият елемент в мерките и той идва като предложение от министерство на здравеопазването, което в настоящата ситуация с пика на четвъртата вълна на COVID-19, трябва да бъде подкрепено.

20% отсъстващи деца или 30% карантинирани паралелки са основание за преминаване в дистанционно обучение, заяви министърът на образованието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 70Това че си лапе и не си ял здрав тупаник, не те прави умен :))) Първо требва да видиш и изпиташ реалния живот, после да даваш акъл на по въсрасните от теб :)))
67
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за гласуване ще искате ли сертификати?Айде, искайте, при този процент ваксинирани.Кво ви спира?
66
1
 
21
 
! Отговори
Нане преди 2 години
До 53 точно за това апелирам! Да се вдигнем всички и да стоварим юмрука си срещу фашистките слуги на козяк! Погледни ако имаш възможност да видиш, кво стана вчера в Триест, Италия!
65
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 68. "То от 30 г. е така майче, нема прошка :))" Мне, антиваксърите масово са на 30 и нагоре. Това значи, че са продукт на соц системата. Виждаме какво е нивото й.
64
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министерството на здравеопазването първо да суспендира конституцията, и после да въвежда задължителна васксинация с незадължителна ваксина.Престъпници.Ало, прокуратурата?Защо спите?
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МайкаТо от 30 г. е така майче, нема прошка :)) Разбира се, аз също съм про ст, ама такива са времената,каквото е обществото, такъв ставаш и ти :)))
62
3
 
5
 
! Отговори
64 преди 2 години
Точно конспирацията и конспираторите ни докараха до тук.
61
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупостта убива в буквалния смисъл. Затваряйте училищата, минавайте онлайн и след 3 седмици проблемът е решен. Сига ще....ще...ще... Сега!!!Сляпото упорство е пагубно.
60
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От грижа за здравето, на протестиращите срещу сертификатите работниците в пристанището в Триест в Италия, любезното им правителство им праща жандармерита да ги залива с вода, при температури от 12 градуса.Следващото може би ще е директна стрелба, срещу всеки, дръзнал да откаже да живее, защитен от вълшебните ваксинки.Нали беше конспирация,бе?!Нали доведохте сума ти специалисти да алазират това, и да твърдят ,че народът ни е глупав, първобитен и нецивилизован!Кво правим сега?
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласувам за този,който ще изгони този министър от всякакви постове!Това вече е прекалено,което прави!
58
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А какъв сертификат ще трябва за водачи (шофьори) на такси, автобус, тролейбус, трамвай, кондукторите по БДЖ и др.? Инспектори на полицията ако нямат защитна маска с категория на защита FFP3 имат ли право да говорят с мен или с членове на семейството ми? Кой орган ще проверява "властимащи", "властизпълняващи", медицински специалисти и/или работници, педагози, и т.н. на колко време си сменят медицинските маски (на всеки 2 часа нова!!!)?
57
1
 
30
 
! Отговори
Майка преди 2 години
Имам две деца в начален етап на образование. По тази причина ми се налага да се интересувам от тема. Изумена съм от кашата, която се опитвате да забъркате. Това е трета поредна учебна година. Няма план, няма ясни критерии, не знаете какво да правите. Измисляте редица правила, които създават трудности и нарушават образователния процес, но ненамалят риска от зараза. Що за глупост, който учител не е със сертификат да преподава он-лайн?
56
11
 
11
 
! Отговори
Лоялен преди 2 години
Глусувайте за радев мишока и пълна гибел на целия български народ!
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми то кога са били със сертификати "даскалите"......хахахахаха :))) Добре че спасих бившата от това да стане учителка и да тормозят пуберите :)))
54
3
 
30
 
! Отговори
Не преди 2 години
Без сертификат, локдаун, тестовете на този роб и каквито и да е мерки. Живейте естествено, както преди пландемията и не му спазвайте никакви мерки, защото нарушава Конституцията и ви заробва. Подкрепяме учители и лекари в бойкота на сертификати и налудничави неща. Нека заедно им дадем отпор на тези слуги и да бъде свобода!
53
8
 
3
 
! Отговори
Радев 2021 ДА!!! преди 2 години
6 месеца управление, 6 месеца успехи! Гласувай сега! Продължаваме промяната! Радев 2021 !!!
52
2
 
9
 
! Отговори
до 51 преди 2 години
Да, по 280-300. Сега умират по 450-500!! (справка НСИ) Какво още не ти е ясно?
51
2
 
28
 
! Отговори
Лоялен преди 2 години
Пълна лудница стачки стачки стачки и да ги изметем всички
50
1
 
17
 
! Отговори
Лоялен преди 2 години
Кацаров и Радев да попитат Алибегов какво да правят
49
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До НанеТака е, и не само учителите а всички да станем и да се противопоставим .Няма значение кой какво работи, защото това е поредното разделение, което властта използва и тук в уж борбата с вирусите.По-логично е, ако целите са им безкористни, да се иска ваксинация първо на медеците, нали? Те са тези, които са най-близо до заразата. така че лъжат.Не на терора, не на фашизма.