Починалата родилка е забременяла след инвитро процедури

След заразяване с коронавирус починала и свекърва й
19 окт 2021 11:42,
60
Починалата родилка е забременяла след инвитро процедури
Снимка: Pixabay

Родилката, която почина от коронавирус в Сливенско, е забременяла след дълги инвитро процедури. В семейството вирусът е взел още една жертва – свекърва й.

Младата жена е откарана в болница, след като проявила симптоми на COVID-19, но твърдо отказала да бъде хоспитализиралирана и била върната вкъщи.

Там тя се влошава и отново е закарана в болница, където вече е хоспитализирана в тежко състояние, предаде bTV.

Още по темата
Лекарите правят спешно цезарово сечение, но бебета са с тегло 500 грама всяко и не оцеляват. Жената също умира от COVID-19.

„Ситуацията в Градец е много сериозна. Има недоверие в хората, те не вярват в болестта. Аз за тяхно добро съм направил зелен коридор за ваксинация, но от всички жители само аз съм ваксиниран“, обясни кметът на селото Веселин Урумов.

По думите му ситуацията в селото е сложна – увеличават се болните и смъртните случаи. Урумов каза, че всеки, който иска да се ваксинира, да отиде в кметството и ще бъде организиран зелен коридор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе умници. Как поименно му докладват кой е ваксиниран?!? Това село има 4000 души население, а не 20, както сте написали. Проверете преди да пишете глупости.
36
1
 
3
 
! Отговори
Коприва преди 2 години
Съболезнования на близките, преди всичко. Човешкият живот си е човешки живот. Ако направите справка, ще се убедите, че вродените генетични увреждания в ромската общност многократно превишават средното. Това може да няма никакво отношение към случая, просто е факт.
35
11
 
11
 
! Отговори
До 33 преди 2 години
Абсолютно невярно - личен опит . Бяхме на екскурзия 5 приятелки . Като се върнахме - всички бяхме положителни , а и някои вече имаха симптоми. Трите които не бяха ваксинирани го изкараха за 10-15 дена с антибиотици и..всичко там. Едната стоя 3 дни на системи . Аз имах общо неразпорожение 3 -4 дни с много кихане, другата ваксинирана не прояви симптоми никакви. Решавайте си.
34
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 33 от славянин "Наблюдавайки положението около мен не виждам ваксините да подобряват шансовете на жертвите си да се предпазят от заразяване, разболяване и смърт!" Несъмненио наблюденията ти са напълно безпристрастни и са също така представителни за реалната картина. :)))
33
1
 
8
 
! Отговори
Толкова тъжно преди 2 години
Смърт на родилка и неродената и рожба е ужасна трагедия, която рязко е намаляла в последния век...но само намаляла. Дали ваксината е можела да помогне, никой не знае. Но е факт че намалява смъртността и усложненията. Всеки има право на изборМир на праха и
32
16
 
8
 
! Отговори
до 33 от славянин преди 2 години
Наблюдавайки положението около мен не виждам ваксините да подобряват шансовете на жертвите си да се предпазят от заразяване, разболяване и смърт!
31
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 23 от славянин "Ваксинирането да не би да спасява от заразяване, разболяване и смърт!?" Определено подобрява шансовете и срещу трите. Колкото по-тежък проблем, толкова повече помага. Що, ти не знаеше ли, че е така?
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 30 "Не 26, живея в съвремието. *** да видиш англичаните и дойчовците от сой, че са всички роднини" Задачка за теб, като за крепостник от Средновековието. Къде е по-вероятно всички да са роднини: сред 80 милиона или сред 8 милиона?
29
5
 
3
 
! Отговори
до 27 от славянин преди 2 години
Има и по-големи национални предатели от комунистите! Демократите са по-големи! Не знаеш ли какво е положението с расово-етническия състава на населението в ''белите'' демократични държави!?
28
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не 26, живея в съвремието. *** да видиш англичаните и дойчовците от сой, че са всички роднини. В Англия даже има един лаф- женя се за черно, че да ми е бяло пред очите. Разбирай, женят се за друга раса, че да си изчистят гените. Питай принц Хари ако не вярваш. Е, верно че принцовете са от средновековието, но там където браковете между роднини са позволени е яко гърч от генетични заболявания.
27
11
 
10
 
! Отговори
до 23 от славянин преди 2 години
А защо да се е ваксинирала младата жена!? Ваксинирането да не би да спасява от заразяване, разболяване и смърт!?
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Елена: От къде знаеш, че не е ваксинирана? От къде знаеш, че не е лекарска некадърност? И защо Еленчо се бутна тук? Жал ти е за жената и децата, или да пропагандираш? Прозрачен си. Виж какво става по света и си приготви завещанието.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 24 "дето братовчеди се опрашват какви генетични проблеми имат." Ти да не живееш в Средновековието?
24
4
 
5
 
! Отговори
до Борец преди 2 години
В Градец живеят хора,а не расисти като теб.
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакайте малко сега. Значи селото било ромско и от 20 човека. Излиза, че всички са роднини в това село. Да ви е хрумнало, че това е причината за всичко?! Я вижте държави като Англия и Германия, дето братовчеди се опрашват какви генетични проблеми имат. Не разбрахте ли че не се спи с роднина до 10то коляно. А иначе, няма значение кой какъв е. Всеки има право на живот. Светла памет на жената и децата. Те също са хора, колкото и да го отричате.
22
10
 
12
 
! Отговори
Елена преди 2 години
Защо не се е ваксинирала тази млада жена? Няма ли си личен лекар или гинеколог да я посъветва? Колко жалко, трима българи можеха да бъдат спасени! Невежеството може да погуби България и инатът на гражданите.
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи жената е пиела лекарства за задържане на бебетата. Може ковид и тия лекарства да са причината за фаталния край. Жалко за жената и бебетата. Нека светлината да е винаги с тях.
20
5
 
13
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Кафевите вече знаят и за ин витро процедурите, ама иначе не признават Ковида. Господ е над всички!
19
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Еми "Сега повярваха ли ,че има вирус?В Градец половината не могат да си напишат името,другите само парите познават,ама спецове по ваксини и вируси.Тъ,п народ ,слаба държава.Погуби и себе си и децата." А това, че е заченала ин витро означава, че държавата е дала десетки хиляди левове, за да може да си направи тая процедура. Вероятно повече от веднъж.
18
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бау: Прилича на прикрита лекарска грешка. Не е за първи път.