Починалата родилка е забременяла след инвитро процедури

След заразяване с коронавирус починала и свекърва й
19 окт 2021 11:42,
60
Починалата родилка е забременяла след инвитро процедури
Снимка: Pixabay

Родилката, която почина от коронавирус в Сливенско, е забременяла след дълги инвитро процедури. В семейството вирусът е взел още една жертва – свекърва й.

Младата жена е откарана в болница, след като проявила симптоми на COVID-19, но твърдо отказала да бъде хоспитализиралирана и била върната вкъщи.

Там тя се влошава и отново е закарана в болница, където вече е хоспитализирана в тежко състояние, предаде bTV.

Още по темата
Лекарите правят спешно цезарово сечение, но бебета са с тегло 500 грама всяко и не оцеляват. Жената също умира от COVID-19.

„Ситуацията в Градец е много сериозна. Има недоверие в хората, те не вярват в болестта. Аз за тяхно добро съм направил зелен коридор за ваксинация, но от всички жители само аз съм ваксиниран“, обясни кметът на селото Веселин Урумов.

По думите му ситуацията в селото е сложна – увеличават се болните и смъртните случаи. Урумов каза, че всеки, който иска да се ваксинира, да отиде в кметството и ще бъде организиран зелен коридор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи природата им го е казала - да не се размножават, ама те са почнали да се размножават. После природата е бастисала всички по линията на калпавия ген. Да ревем ли? Тези с генетичните обременености - моля ви, не се размножавайте. Епилептици, диабетици и вие си знаете още какви. Създавате деца, които страдат и умират преждевременно, не знам дали го разбирате. За мен е особен вид садомазохизъм да знаеш че ще дадеш един куп наследствени болести на детето си и все пак да го направиш. Жестоко е.
16
2
 
5
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
В градец хора не живеят, включая и всксинирания.!.
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Тоя кмет пък лично там седи и гледа кой се ваксинира ли? Откъде има информация кой друг се е ваксинирал от селото му?" Явно не знаете как функционира в малките населени места. Кметството е и административен и здравен център. Кмета координира и ръководи всички важни дейности, включително и ваксинацията. Със сигурност знае колко очвека са се ваксинирали, особено ако са НИКОЛКО.
14
2
 
21
 
! Отговори
Градец преди 2 години
Градец е село в Балкана ,с има-няма 20 българи,всичко останало са от електората.Там за спор за една кокошка се ходи при кмета,така,че е нормално да знае дали са ваксинирани,кой от какво е болен и на кой колко му има в главата.
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи кметът на Градец знае кои са ваксинирани и кои не. Фандъкова знае ли същата информация за София?
12
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя кмет пък лично там седи и гледа кой се ваксинира ли? Откъде има информация кой друг се е ваксинирал от селото му? Не знаех, че на кметовете се докладва лично поименно кой е ваксиниран и кой не.
11
13
 
14
 
! Отговори
Еми преди 2 години
Сега повярваха ли ,че има вирус?В Градец половината не могат да си напишат името,другите само парите познават,ама спецове по ваксини и вируси.Тъ,п народ ,слаба държава.Погуби и себе си и децата.
10
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей така се замазва положението. Докторе, какво да пиша в епикризата на неуспешното инвитро? Пиши го корона.
9
2
 
16
 
! Отговори
Едно към едно преди 2 години
Селото е ромско.Огромно.И ги е страх от чипиране.
8
8
 
9
 
! Отговори
До Ужас преди 2 години
А може пък селяните да знаят нещо за тези смъртни случаи от тяхното село, които журналистите няма да напишат, а? Няма логика ако виждат как хората умират от ковид и да не се страхуват от това. Или не виждат масова смърт от ковид или знаят каква е истинската причина за смъртта на тези хора, защото се познават и медиите не могат да им повлияят на мнението.
7
3
 
10
 
! Отговори
84 годишен преди 2 години
До Колин Пауъл! Наборе, ти да не мислеше, че ще живееш с орлите?
6
7
 
10
 
! Отговори
Колин Пауъл! преди 2 години
До УжасВаксините работят! Вервайте ми!
5
7
 
6
 
! Отговори
Детелиновски преди 2 години
Не е верно, вирос нема, пълна случайнос.
4
15
 
11
 
! Отговори
Бay преди 2 години
явно не е ромка. Не е искала да се лекува. Уби и себе си и децата.
3
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ситуацията в Градец е много сериозна. Има недоверие в хората, те не вярват в болестта. Аз за тяхно добро съм направил зелен коридор за ваксинация, но от всички жители само аз съм ваксиниран, обясни кметът на селото Веселин Урумов." Той затова е станал кмет - защото е най-умния в това явно пропаднало място. А най-разбива това с тия дето "не вярвали". Копат хора, които са били живи и здрави преди да хванат вируса, обаче "не вярват". Явно вярват повече на идЕоти, отколкото на очите си.
2
18
 
30
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
От 4000 човека, само кмета е ваксиниран...Ами какво да се каже повече.Сега ще скочат всички дебиили и откачалки да ме плюят, как ваксините не работят, как са измама, ще ни чипират.Всичко знаем, всичко разбираме, ама ние и румънците сме в свободно падане в момента. *** народ и никой не може да ни помогне. Всичко сами си го правим.
1
10
 
18
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Само кметя вакциниран взел награда айфон