Ангелов: Зеленият сертификат е дискриминационен към 75% от българите

Ситуацията е изпусната, заяви кандидатът за депутат от ГЕРБ
20 окт 2021 10:15, Ния Христова
483
Ангелов: Зеленият сертификат е дискриминационен към 75% от българите
Снимка: БГНЕС
"Зеленият сертификат е дискриминационно отношение към 75% от българите". 
 
Това заяви в ефира на Нова тв Костадин Ангелов от ГЕРБ, който е кандидат за депутат.
 
Според него България е изпуснала златните летни месеци, през които е можело да постигне ваксинационно покритие от 70%, каквото се е изисквало от ЕК. 
 
"В момента да говорим какви трябва да са мерките сега, е изключително закъсняло и ситуацията е изпусната", заяви Костадин Ангелов.
Още по темата
 
Той изтъкна, че при 20 процента ваксинирани българи, въвеждането на зелен сертификат определено има дискриминационно отношение. 
 
"Няма как да изискваш от голяма група български лекари медицински сестри и санитари зелен сертификат, за да работят от утре в болницата", каза той.
 
"Забележете, тези които нямат такъв, нямат право да ходят на работа в социалните домове, в комплекс от онкологични центрове, диализните центрове. Кой ще лекува българските пациенти, при условие че сега имаме висок натиск към лечебните заведения", допълни Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо всички членове на ГЕРБ са толкова красиви?
324
4
 
16
 
! Отговори
Ботокс преди 2 години
Над 90% от мъжете нямат пари да си присадят коса и да си инжектират ботокс.
323
2
 
7
 
! Отговори
Мр Ботокс преди 2 години
требва си локдаунче така както искат началниците. затриване на икономика, затриване на младите хора чре лишаване от образование и социални контакти. затриване на старците да им плащаме пенсийки. робите на глад и студ, заплати ши ми искат мискинините им мискинини.... къде дават така бе. вие че ни плащате да идвате на работа ей.
322
2
 
16
 
! Отговори
факт! преди 2 години
Щом един професор отиде / влезе/ в политиката , тот той вече , не е никакъв професор !Дане изброявам термини , като наглост , морал , правила, корупция , ДАЛАВЕРИ , И ВСИЧКО ОТРИЦАТЕЛНО ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ !Г-н Ангелов / не професоре/ , паднахте в очите на 50% от тия които ви познаваХМЕ !СОРИ !
321
0
 
14
 
! Отговори
ДО К.Ангелов ! преди 2 години
Г-н Ангелов , ...политиката е за про-Ста-Ци-Те , вие защо се окаляхте !?
320
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Политически анонси.....Политиката завладя и хора като професора и това направи недоверието към медиците.... Не мисля, че обикалянето от медия в медия от сутрин до вечер на лекари и епидемиолози доведе до отличен резултат. Вие уважаеми господа-хора на науката, не ни убеждавахте, а ни плашехте, а страха никога не е добър съветник. Но разбираемо нямахте вина, искахте да угодите на политиците и особено на един.....
319
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А като затваряхте хората в градовете е къртихте пейките, не беше ли дискриминационно? В момента, в който докопате властта, как бързо сменяте плочата и започвате всички да дискриминирате!!!
318
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Професор Ангелов напълно разбираемо в момента говори с неговият си глас, но изказва чужди "вискоинтелигентни" мисли. Все още повечето хора имат добра памет и само една статистика, така лека - 3000 починали през времето, когато професора не беше "изпуснал" вълната....Разкарването от болница в болница, докато болният издъхне в линейката или още по-лошо на стълбите. Имаше голям интерес за ваксиниране до момента, че ние останахме в целия ЕС единствените само с АстраЗенека, която не беше съвсем ок..
317
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Зозо За какво ще протестирате ве знаете ли , че и аз да дойда?
316
0
 
4
 
! Отговори
БайКольо преди 2 години
Ами по-скоро към едни 80% е дискриминативен зеления сертификат
315
2
 
12
 
! Отговори
ИзвинетИ , амЪ: преди 2 години
И тоя ''доктор'' , кога станЪ политик , кога му почерня г-Ъз-Ът ?Надмина вожда на герб и Плевнелиев по ръсене на простотии !АКО бе на власт , нямаше ли да говори ---ОБРАТНОТО ???
314
2
 
18
 
! Отговори
Интересно преди 2 години
изказване на бившия министър на здравеопазването. От една страна противоречи на това , което говореше докато беше министър , от друга всяка дума в изказването преотиворечи на предната. Как успява да го направи?
313
1
 
20
 
! Отговори
Крал Трол I преди 2 години
Тоз и той реши да се обади. Не сме забравили как умираха хора на стъпалата по болниците.
312
2
 
19
 
! Отговори
Кметът преди 2 години
Този корумпиран ***.ал е за затвора,фалира Александровска болница и е вътре със 79млн.А те му дават трибуна за изява.
311
0
 
5
 
! Отговори
до 351 преди 2 години
И аз тебе бих....
310
1
 
7
 
! Отговори
didon преди 2 години
Toya izpisaniya zqashto ne vzeme da se pokrie nyajude
309
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ситуацията я изпуснахте вие от самото начало.
308
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ид и от, какво иска - заразените без симптоми да се разхождат безпрепятствено навсякъде и да заразяват здравите ли???Идиотска е идеята му в смисъла си. Примерно не е ли дискриминация престъпниците да стоят в затворите???Ами хайде, за да не ги дискриминираме, пуснете ги да ни трепят и насилват на спокойствие.ГРОБ-арите и БСП прекалиха с оценките си за зелените сертификати
307
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същата очилата пеперуда с оскубани вежди щеше да го направи много отдавна. Всички предатели следват едни заповеди и се кланят на един и същ. Изгнили души!
306
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти да видиш....а когато вие затваряхте тотално молове и всякакви нехранителни магазини какво беше, бе?!?! Аман от герберастка демагогия!!!