Костадинов: "Зелените" сертификати са античовешка политика

Готви се протест заради новите мерки
20 окт 2021 11:58,
121
Костадинов:  "Зелените" сертификати са античовешка политика
Снимка: БГНЕС

„Зелените" сертификати са античовешка политика Заповедта е насилствена и противоконституционна. Всяка сутрин се броят трупове, насажда се паника, срещу обществото се извършва атентат на здравия разум", коментира лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в ефира на Нова нюз.

Той допълни, че днес ще се проведе протест пред Министерството на здравеопазването заради новите мерки.

Костадинов посочи, че към момента няма отговор как ще гласуват хората на 14 ноември предвид новата заповед.

Още по темата
Според него от ваксините не трябва да произлизат нито права, нито задължения.

Той признава, че коронавирусът е опасна болест, но не бива да бъдат пренебрегвани и другите заболявания заради нея.

"Здравната криза е налице заради източването на НЗОК от страна на болниците. Лечебните заведения точат пари, защото им е изгодно всеки да е болен от COVID", коментира Костадинов.

Според него гражданите не бива да смятат, че от тях не зависи нищо. А Румен Радев осъществил скрит държавен преврат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Значи - И още нещо. Защо от сутрин до вечер не ни обясняват колко много хора умират от цигари и как трябва да ги спираме? Провери сам колко са смъртните случаи заради тютюнопушене годишно и виж за Ковид. Разликата е сериозна. Значи на властите им пука дали ще умреш от Ковид, а не им пука, дали ще умреш от алкохол или цигари. Ако на мен ми пука за твоето здраве, ще ми пука и за цигарите. Може би просто им пука дали ще се боцнеш, но естествено на някои хора това изобщо не им идва на ум.
48
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Българин: Костадинов, в теб ни е надеждата !" --------------------- на Путин, не на българите е Надежда и този тесен. Лъже когато както му дойде, че да дойдат и парички при него.
47
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Значи - Аз нямам против всеки да разпространява каквато си иска информация, но имам против масс медиите да представят нещата едностранно. Защо 2-рото мнение не присъства по медиите? Ами точно защото запушват устите на т.нар. антиваксъри. Само пускат Мангъров за цвят, колкото да кажат ето, не спираме никой и той да изглежда като някакъв самотен войн. Да, обаче 80% от хората в Бг мислим като него, а 99% от мненията по телевизията са ваксърски. Нали има свобода на словото или е само на хартия?
46
8
 
17
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
Тоя ако стане президент или влезе в парламента, значи България не само е в канала, ами сме ударили дъното по кретенияя
45
6
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Не е истина просто колко руски *** има в тая държава,тоя е от най-изявените,срещу копейки и майка си ще продаде.
44
6
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Не е истина просто колко руски *** има в тая държава,тоя е от най-изявените,срещу копейки и майка си ще продаде.
43
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на президентските, и на парламентарните ще гласувам за тях! Нямах намерение да го правя, но щом всички останали нямат нищо против налагания фашизъм, то на мен не ми остава друг избор. Ако повече хора ги подкрепим, поне ще влязат в парламента и ще има депутати, които ще са против всички тези глу_пости, които се случват от 03.2020. Няма да имат мнозинство и да управляват, така че не виждам опасност от това да се гласува за тях, но пък гласът на тези от нас, които сме против, ще се чува по-ясно.
42
0
 
2
 
! Отговори
Значи преди 2 години
До Анонимен 38Значи проблема ще изчезне ако нарушим чл. 41 от Конституцията, а именно правото на всеки гражданин да има право да получава и разпространява информация! Ако можеше така отдавна властите да бяха запушили устите на всички антиваксъри и всеки който публикува срещу властта!
41
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До "Не симпатизирам на Възраждане, не ги и харесвам. Но са единствената партия, която открито се противопоставя на тоталитаризма - това е факт..." ___________________ Той слушка Путин. Тича при него. А в Русия затягат мерките в големите градове. Та... Дали ще му се противопостави?! Този НЕ работи за България.
40
5
 
6
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
На България и трябват специалисти а не дрън дрънковци. Гледа сега човека че хората скачат срещу ваксините и решава да си напави дивиденти от това. Трябват разбирачи а не кууухи лейкии. Такива има бол, ей ти на Него, оня другия Марешки, другаря Симеонов, оня патккан от Атака, - само талаш
39
8
 
7
 
! Отговори
Тоя смешник преди 2 години
защо не се скрие някъде с при-съветската си партийка.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Добре де ... 5.Никакви планови операции и останалите нормални дейности на болниците не трябва да се прекъсват, защото заради това умират повече хора,а някои с тях са с положителен тест за Ковид и ги пишат умрели от Ковид,което надува статистиката допълнително,а хората се плашат още повече и още повече пълнят болниците,което както сам си писал е проблем.6.Чак след като обществото се успокои, ще има достатъчно места в болниците за всички нуждаещи се.7.Чак след това реформа в здравеопазването!
37
8
 
6
 
! Отговори
костадин костадинов преди 2 години
Не давам да се приказва хубаво за мен. За мен или лошо или нищо. Уникален празноглавец съм. Навремето като бях студент не ставах за нищо и понеже ме мързеше да стана общ рЪботник, станах етнограф, че накрая се олях и станах даже и доктор, ама и аз незнам по какво. Специалист съм по междуконтинентална и изънпланетарна етнография, гледане на кафе, малко съм баячка и гледачка. Абе за 5лв не ставам.
36
4
 
15
 
! Отговори
православен патриот преди 2 години
Да смачкаме фашистите !!!!! СВОБОДА ИЛИ БОРБА !!!!!!!!!
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Добре де ... 3. Правят се истински информационни кампании за ваксините, като се каже на хората, че те са още експериментални, заради което никой нищо не може да им гарантира относно ефикасност и безопасност (пише го даже в листовките). 4. След като хората се успокоят и им се каже примерно, че дори и от цигарите на година умират повече хора отколкото от Ковид (има инфо, който иска да търси), тогава болниците няма да са препълнени.
34
12
 
6
 
! Отговори
костадин костадинов преди 2 години
Нямя да приказвате такива неща за мен, ей, недавам, аз освен че съм просст, съм много просст , нагълл, ***, и се мазня по всички тв, от весеки еталбонд надничам с тъъата си физономия и кухиите си и празни съвеети
33
10
 
19
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Костадинов, в теб ни е надеждата !
32
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане в парламента, напук на всички партии!
31
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Добре де - В болниците е пълно с хора, защото по цял ден ги плашат по телевизията, че ако настинат и могат да умрат. Ето ти предложение. 1. Спират се всякакви статистики за болни, ваксинирани, неваксинирани, умрели и т.н. Вече всички знаем как да се пазим и не е нужно да ни плашат (маски, ваксини който иска, избягване на тълпи от хора, който иска да ги избягва и т.н.) 2. Спиране на всякакви задължителни мерки, защото гладът също е смъртоносен. Трябва да са препоръчителни. ...
30
9
 
2
 
! Отговори
Антиваксър преди 2 години
До Добре деАми ние пак няма да се ваксинираме, така че мерките нищо няма да променят, освен че ще станем повече. Но като станем достатъчно много, ще забраним и редовните ваксини, и тогава (ако вярваме на вашата пропаганда) ще почнат да умират деца, това как ти харесва като последица от мерките?