Опашки за ваксини се извиха и пред "Пирогов" и "Александровска"

Желаещи да се ваксинират медици са с предимство
477

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Опашки от желаещи за ваксина се извиха пред пунктове в големите градове, след като стана ясно, че за дейности на закрито ще се изисква зелен сертификат.
Още по темата
В София от сутринта в болница "Света Анна" се ваксинираха над 100 души и заработи втори екип да посрещне желаещите.

Най-голям е интересът към ваксината на Janssen.

Наплив има и към други големи болници - "Пирогов" и "Александровска", кадри от които може да видите в галерията ни.

В "Александровска" с предимство са медиците, за които след часове ще е задължително да ходят на работа със зелен сертификат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


477
Още по темата: ваксиниимунизации
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
1
 
9
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Предполагам, че опашките са от медици, защото според заповедта подлежат на задължителна ваксинация. Все пак и те са ваксинирани на 50-тина процента, барабар с лъжата.
300
5
 
12
 
! Отговори
В. преди 2 години
В момента вината за неадекватното лекуване на ковид и за недействащите ваксини се прехвърля на не-ваксинираните. Ако да кажем хипотетично проблема с неваксинираните пълнолетни се реши кой ще бъде обявен за нов виновник. Непълнолетните. Сами предавате децата си за шепа сребърници!
299
13
 
8
 
! Отговори
Стоил преди 2 години
Почти всичките ми работници се ваксинираха. През юни повиках и заплатих на медицински екип в офиса ни и който искаше, можеше да се ваксинира напълно безплатно. От 35 човека имаме 2-*** без ваксини. Но и ние полагаме интелектуален труд и схващаме нещата по различен начин. Предполагам, във фирми с по-обща работа ще е наобратно.
298
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се ваксинират само тези които ги запкашват от уволнение. И междодругото защо не се задължават ваксинираните да седят вкъщи 10 дена след ваксината. Те са потенциални заразители през това време. Пак някакви недомилици.
297
3
 
20
 
! Отговори
Макарити преди 2 години
айде глупавото овчо стадо тръгна. ....
296
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в сертификата се вписва вида на ваксината, броя дози и датата на която са поставени, валиден е след 15-ия ден от поставяне на последната доза, това е за йенсен също, самия сертификат се издава но той става валиден след 15-ия ден, по принцип можеш да вземеш и сертификат само ако ти е сложена една доза от файзер, но той няма да е валиден, единственно може да го ползваш ако пътуваш някъде да се знае кога и каква втора доза да сложат
295
14
 
7
 
! Отговори
Марсел Попов преди 2 години
До ПавелВчера антиваксърите пуфкаха с черешовото топче,люти закани се сипеха, революционни песни се пяха ! Днес..... днес са наредени в колона по един за да им инжектират препарата! Ахахахахаааааа, миличките ми те, какъв кеф!
294
1
 
16
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Платената пропаганда се наспа и се започна.
293
5
 
8
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Т.е. утре пак чобаните ще са по ресторантите и пак ще се храня сред плебса? Който се е ваксинирал - ваксинирал. Трябва да се прекрати ваксинацията и всеки да си знае мястото.
292
0
 
9
 
! Отговори
До 356 преди 2 години
Няма страна от ЕС, която да не признава Jannsen. Тези 14 дни са свързани единствено с международно пътуване в рамките на ЕС. За мерките в България няма отношение
291
10
 
16
 
! Отговори
Павел преди 2 години
Бунтовниците на опашка хахахахахахах Казвах ви аз, че накрая така ще стане.
290
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То трябва да измрат 20% от българите, *** да се сети да се ваксинира.
289
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 346и за еднодозавата на йенсен също, сертификата се издава но става валиден 14 дни след поставяне на инжекцията, затова и там пише на коя дата са те боднали и с каква ваксина е, защото специално за йенсен в някой страни не се признава поради ниска ефективност
288
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе вече е 17.30ч няма ли да се събираме за Протестите срещу Ушатия и Служебния кабинет взел съм си доста неща тежки и евтини за превъспитаване
287
2
 
12
 
! Отговори
до 352 преди 2 години
Пусти им илюминати не могат да ваксинират умния и хитър българин :))))))))))))))))))))
286
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майка ми, най-близката ми приятелка и един колега повярваха на масовия убиец Мангъров, не се ваксинираха и вече не са живи. Проклет да е мангъров, и магъровците, че за облаги и пари лъжат и убиват хора! А, на антиваксърите напомням, че избора дали да се ваксинираш е личен, но разпространението на Ковид е престъпление.
285
0
 
1
 
! Отговори
До 348 преди 2 години
Да. Все пак тутраканци са единствената пречка за налагане на световен контрол
284
3
 
3
 
! Отговори
до 342 преди 2 години
Да бе знаем вие сте най-хитрите в света :) за това сте на последно място по всичко.
283
1
 
4
 
! Отговори
До 346 преди 2 години
Напротив. Валиден е веднага. За еднодозовите имам предвид.
282
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Занчи ако правилно разбирам... целия свят се е наговорил, че има вирус (страни врагове като САЩ, Русия и Китай) за да могат да си прецакат икономиката, да ви затворят и да ви ваксинират с нещо което ще ви убие всичките до 2 години.... Правилно ли съм разбрал ?