Последен ден без задължителен "Зелен сертификат"

От четвъртък влизат в сила новите ограничения
Обновена: 20 окт 2021 08:00 | 20 окт 2021 07:50, Камелия Цветанова
134
Последен ден без задължителен "Зелен сертификат"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Последен ден, в който можем да посетим всички обществени места без задължителен "зелен сертификат", припомня Bulgaria ON AIR.

Още по темата


От утре влиза в сила новата заповед на здравния министър, съгласно която за посещение на всички обществени закрити места с изключение на аптеки, банки и хранителни магазини, ще се допускат само ваксинирани, преболедували или хора с отрицателен тест.

Всички обекти, които не отговарят на изискванията за "зелен сертификат", ще бъдат затворени.

Документът ще бъде задължителен за лекарите и работещите в социални домове. 


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ЗамисленЧе изкарай си, отнема 10 минути. Какво, вече от една инжекция ли ви е страх? Ами кръчмата? Марш в вакс центъра
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не ми е нужен жълт сертификат ! Няма ни да ходя по кафета ни по ресторанти и по избори даже ...... защото не желая да ме убиват заради договорки между ЕС и Корпораций
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мая Манолова щяла да атакува цифровия... зеления... червения... така де... сертификата в съда!!!Може да не ви е симпатична. Може да е креслива. И аз не съм и фен. Но Мая Манолова беше омбудсман и има юридическо образование!Именно на Мая Манолова в качеството си на омбудсман всички ние с вас дължим спечеленото решение на Конституционния Съд, че правото на гласуване е само право, но не и задължително! Ако не беше Мая Манолова сега всички вие щяхте да ходите под строй до избирателнните урни!
121
0
 
0
 
! Отговори
НЕВАКСИНИРАН преди 1 месец
Кога щяхме да местим стрелките на часовниците последно че забравих? Щото и аз ще си ги... ще си го преместя!
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е пак няма да си купя зелен сертификат, та каквото ще да става!
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А да видим кой и как ще контролира и спира хората за/без зелен сертификат!?!?! Стига с това copy/paste от запада, че виждате и там как цъфтят и вързват!
118
0
 
3
 
! Отговори
бах ти преди 1 месец
а нали била кауфлад са над 300 кв м , тук съм за да не влизат хората , нама там нап няма здравен сертификат а кол робските центрове без вентилации и те да работят така ли с нагъчани по 100 . 200 души
117
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Kaцаров и фашисткия сертификат падат в 12 часа! Всички пред МЗ!
116
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Замислен -"как точно да вляза в сградата на енергото да си платя тока? Как да си купя хранителни продукти от голяма верига?" Все още за тия места не важи тази заповед ,не че не е дискриминационна де .
115
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз съм от онези, които НЕ могат да се ваксинират по медицински причини (автоимунно заболяване и алергии). Ще бъда ли обект на дискриминация поради невъзможност да си осигуря заветния сертификат? Ама пък то и 2 млн българи (преболедували и ваксинирани) могат ли в рамките на ДНЕШНИЯ ден да си изкарат тескерето?
114
1
 
5
 
! Отговори
Замислен преди 1 месец
Ограничаване на граждански права се налага на хората изтърпяващи наказание в затвор. Без достъп до телефон, интернет и т.н. Но дори на тях никой не може да ограничи човешките права - храна, лечение, електричество, дрехи и т.н. Сега като нямам тоя розов сертификат, как точно да вляза в сградата на енергото да си платя тока? Как да си купя хранителни продукти от голяма верига? Примерно.
113
1
 
6
 
! Отговори
Не че нещо преди 1 месец
Имам едно усещане, че някой адвокати в момента потриват ръчички и ще направят здрави кинти от обещетения за дикриминация.
112
0
 
6
 
! Отговори
Амиии преди 1 месец
Не беше ли по простичко да се даде възможност на заведенията, МОЛ-овете и т.н. да направят своя избор и да поставят една по една голяма табела: "Работим само с ваксинирани" или "Работим само с неваксинирани". И хората да си направят своя избор дали да влизат.
111
0
 
4
 
! Отговори
Кънчо, преди 1 месец
това дали Васил е готов или не да сподели вижданията си с лекуващия го лекар, с нищо не променя констатациите му, че повечето от лекарите са търговци в бели престилки, които отдавна са забравили за хипократовата клетва.
110
5
 
1
 
! Отговори
При 10 млрд населени преди 1 месец
Социалният рейтинг ще бъде единственият инструмент за адекватен контрол и стимулиране. В противен случай тупите и наглите ще превземат света.
109
1
 
9
 
! Отговори
.... преди 1 месец
Разделяме обществото на годни и негодни. Тези сертификати са прелюдия към китайстака социална точкова система ако не ви е ясно.
108
0
 
11
 
! Отговори
Жалко преди 1 месец
Жалко кацо сьсипа изборите на - Радев а бе сигурен фаворитВеднага да го маха ако не иска - луна да е президент
107
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Кънчо Спрънджев - Прав е Васил! Че откъде на къде пък ти ще се лекуваш с моите здр.застраховки! Айде, като не мога аз да се лекувам - ОК, ама си изтеглям кинтите от НЗОК, пък ти с твоите 20 лева ли ще се излекуваш! Тик-ва такава!
106
3
 
9
 
! Отговори
МИРО преди 1 месец
ВСИЧКО Е ЛЪЖА, ИЗМАМАВ ДЪРЖАВАТА РАЗПРАНА!!!ЩЕ СИ МРЕМЕ ПО СТОТИНАОТ ПРОКЛЕТАТА ВАКСИНА!!!
105
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Яки фалити се задават