Протестиращи искат оставката на Кацаров пред МЗ

Недоволните настояват и за отмяна на изискването за зелен сертификат
Обновена: 20 окт 2021 13:25 | 20 окт 2021 13:12, Веселина Йорданова
118

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи от партиите "Възраждане" и "Атака" настояха за оставката на министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров.

Протестът се провежда пред сградата на Министерството на здравеопазването.

Те искат и отмяна на наредбата, изискваща "зелен" сертификат за посещение на закрити места.

Също пред МЗ протестират и медици от центрове за Спешна помощ в цялата страна и Covid отделения в болници с искане за 40% увеличение на заплатите, трудът им да се признава като първа категория при пенсиониране и по-справедливо разпределение на допълнителните плащания в борбата срещу Covid.

Кадри вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: протестваксини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
Юначета,те на металурзите махнаха първата категория,още в началото на димукрадцията,вие искате за вас????Нали искате ЕС,що ревете срещу наредбите на ЕС за зелен сертификат?АМи АКО стане като в Европата задължителна ваксинация,какво тогава?Над 12 години ги ваксинират,нашите поне това удържат...
82
0
 
1
 
! Отговори
333333 преди 2 години
Кацаров дай пълен локдаун за 3 месеца да се успокоят хората. Ще се изчисти въздуха, лисиците ще наобиколят софийските улици и зелените лигльовци ще са доволни.
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До сиромах - Абе казА ти се 100 пъти: Ваксинация по време на епидемия/пандемия НЕ СЕ прави! Или преди или след това! Времето ПРЕДи вече е изпуснато! Какво се натягаш сега, значи?!
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искат, искат.... ама ще я получат чак на ИЗБОРИТЕ
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синдикатите отново доказаха, че мислят само за парички и разруха. Нали теста за работещите в здравеопазването ще е безплатен. Значи всичко могат да си пъхат къде ли не, ама една по-дълга клечка за уши им е много. :S
78
6
 
1
 
! Отговори
сиромах преди 2 години
Имам рационално предложение по отношение на протестиращите!Когато някой от тях или техен близък заболее от ковид /който аз изкарах и знам как се чувствува човек след това/,да имат добрината да го транспортират до домът на еднокнижника от Банкя или на Коцето бившия на здравеопазването там знаят най-добре как да ги лекуват!Слепи и глухи ли сте,че не се ваксинирате,а после плачете защо няма места в болниците?!Ослушайте се какво става и в други страни заради вируса!
77
2
 
7
 
! Отговори
Лоялен преди 2 години
Радев и кацаров затвор и линч
76
0
 
8
 
! Отговори
Неваксиниран преди 2 години
"Програмист" и "Германец" са един и същи ***? Да (+); Не (-)...
75
1
 
6
 
! Отговори
Дядо Йоцо гледа преди 2 години
гледам, гледам и не вярвам на ушите си! Кацаров изпълнил поръчка на Баце, още малко и някой ще напише, че чашков работи за ГЕРБ
74
4
 
7
 
! Отговори
Ловджия преди 2 години
Волен ми идва много откачен, но за Възраждане бих пуснал
73
5
 
5
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
Трябва да въведат и задължително с маски и дистанция на протести. И сертификат. За безопасността на протестиращите, не за друго :)
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де, нали уж нямаше вирус? Нищо не разбирам! Радев, Славчо, помогнете!
71
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А КЪДЕ СА КОСТИНБРОДСКА, ХАДЖИПРАШКОВ, ОНЯ С КОВЧЕЗИТЕ И КРЪСТОВЕТЕ, ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ, ЗАЩО НЕ ЗАЩИТАВАТЕ МЕДИЦИТЕ С НИСКИ ЗАПЛАТИ. КЪДЕ Е ПИЯН ТОШКО-КЪДЕ СТЕ БЕ ХОРАТА СА НА УЛИЦАТА....АХА ОЛИГАРХИЯТА НЕ ВИ ПЛАЩА- ЯСНО.
70
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев да уволни това недоразумение или да потъва сьс него
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много роми имам познати живеещи в нидерландия не знам някои от тях да има сертификат така , че говори за холандците
68
1
 
11
 
! Отговори
Бг преди 2 години
До ИнтернационалВ Германия не е, ако ще сравняваме държави нека гледаме всичките. Там от пролетта им разказват играта. И не до 300квм магазин не можеха да отидат, без тест, а до който и да е. + вечерен час + имаше период и в други страни, когато трябваше да уведомиш предварително с sms, че ще излезеш от вкъщи и за какво.
67
7
 
9
 
! Отговори
От Нидерландия преди 2 години
До АнонименНе знам от кое блато постваш мен, ама в населените места в Нидерландия сертификатът е входен билет за навсякъде.Изискването важи за всички лица над 13-годишна възраст включително, като тези над 14-годишна възраст включително трябва да показват и документ за самоличност заедно с коронавирус-сертификата. Изискването важи за места както на открито, така и на закрито. В допълнение, всички заведения са затворени между полунощ и 6 ч. сутринта. Остава задължението за носене на предпазни
66
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да подава отставка , иначе ще повлече цялото служебно правителство което се справяше добре дотук
65
5
 
16
 
! Отговори
Разумните мерки са преди 2 години
Задължително носене на маски където има много хора на едно място, и ограничаване на масовите мероприятия - това е доказано правилният начин, а не насилствена ваксинация или дискриминация спрямо неваксинираните !!
64
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече няма накъде. Не сме на дъното, а сме заринати в тинята до кръста. Ние също сме хора и също боледуваме. В момента във Видин голяма част от персонала са или заразени с COVID-19, или са под карантина. Преди дни за целия Видински окръг работихме само аз и един фелдшерЕТО това е положението няма вече лекари ако на някои още не му е ясно