Лекар: Опитните зайчета са неваксинираните, а не ваксинираните

Ваксините срещу COVID-19 са най-тестваните в човешката история
21 окт 2021 15:33, Елка Василева
468
Лекар: Опитните зайчета са неваксинираните, а не ваксинираните
Снимка: архив, БГНЕС

"Зеленият сертификат даде свобода на хората, от месеци нямаме ограничения. Тестовете вече са платени, хората, които излизат в карантина, вече не са в платен болничен, защото имаха достатъчно време да се ваксинират. Ваксиналните пробиви са много малко. Около 5% от хората могат да заболеят леко или средно тежко. През първите 6 месеца след втора доза практически нямаме заболели. След 6-ия месец е възможно ваксинирани да се позитивират, но това не значи боледуване". Това сподели пред БНР д-р Стоян Монев, който работи на първа линия в германска болница.

Според него честата смяна на решенията от страна на държавата е погрешен ход у нас. Докато в Германия животът постепенно се връща към нормалността.

Още по темата

"Единственият начин да се върнем към нормален живот е да се ваксинираме. Много хора ще бъдат позитивни, независимо че са ваксинирани. Някои от тях ще се заразят. Но тези хора не умират, не влизат в интензивно отделение. В България има болници, които изнасят по 20 починали на ден, нуждата от кислород в България е повишена девет пъти на ден. Това не е нормално и никога не е било. Всеки седми човек, който влезе в болница, не излиза оттам", каза лекарят.

Д-р Монев допълни: "Има изследвания, че преболедували, които се ваксинират веднъж, развиват суперимунитет и срещу други коронавируси. Тези ваксини са най-тестваните в човешката история. Тези, които поставяме от 1 до 23 седмица при бебетата, са тествани на по 2000 човека. Актуалните ваксини са поставени вече над 7 млрд. пъти, проследяват се във фаза 4", каза той.

Лекарят подчерта, че конспирацията е в това човек да не се ваксинира и да се остави да бъде контролната група на ваксинираните.

"България е изградена от огромна контролна група и в нея можем да следим какво се случва с хората, които не са се ваксинирали. Опитните зайчета са тези, които не се ваксинират, а не тези, които се ваксинират", каза д-р Монев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


468
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
2
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
България е изградена от огромна контролна група и в нея можем да следим какво се случва с хората, които не са се ваксинирали ----////---- Приятно следене!
296
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха , поредният сребрелюбец , надяващ се и той да мине от страната на пастирите ! Дълбоко се заблуждаваш , другарю Монев , винаги ще си от страната на овцeme ,колкото и да се натягаш !
295
2
 
0
 
! Отговори
до 330 преди 2 години
хахахахаха
294
3
 
2
 
! Отговори
до 328 преди 2 години
Ти си толкова юрист, колкото аз съм сумист
293
11
 
5
 
! Отговори
До 326 ;) преди 2 години
Не се прави на правист, миличък, щото не ти се получава. Всеки член и алинея имат подточки, в които предходното се изключва. Не се прави на умен.... Абе, вие до сега как се ваксинирахте с всички ваксини и сега рипнахте срещу една повече, или ви казаха, Ха скочи и вие, хоп, скочихте... Лумпе.ни
292
5
 
10
 
! Отговори
не се знае преди 2 години
а смъртните случай на какво се дължат , може и на тех кислород и неадекватното лекуване , имат ли протокол за лечение , с какво лекуват , а и има ли статистика кои от ковид са умрели кои от друго ахчиева прави репортаж как емрелите ги пишат с ковид
291
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
жц колко лекари коментиращи... Направо се шашнах колко компетентен тоя народ, брей. Обиждат лекари, медицински персонал, всичкото учило по 6-7 години, а нашите мият чинии и въртят парцали, ама четат литература за медицина и знаят що е туй ваксина, чип, Бил Гейтс, наночастица и вирус. Еййй, благодаря мили жи, че ви има и заради вас винаги ще живеем свободни и с права, но без задължения. Убав народ, умен и далновиден.....
290
9
 
5
 
! Отговори
Me преди 2 години
Великобритания може и да има 45000 заразени, но колко смъртни случая има сега - 136. Това е нищожно в сравнение с България. Като се дават примери, редно е да се дава цялата информация.
289
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България по един страхотен начин се проследява цялата еволюция на корона вируса. Опитните мишки антиваксъри хаха.
288
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе 307 георги кои са тези по развити държави и там е като тук като живееш в шотландия говори с обикновени шотландци щото аз работа с обикновени французи и се оплакват много и пари нямат и бедност имат ама и без да говоря виж за всяка страна има за бедността репортажи по ютуб тези развити страни са като при нас за 1 процент богати нещата са добре , живеят по квартири и отдавна нямат собственост може би по селата са останали собственици ама там работа няма и нас ни тласкат в тази посока
287
1
 
5
 
! Отговори
До 321 преди 2 години
Дай линк, статистика колко от тях са в болница заради ковид и в интензивното заради ковид.
286
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опитните зайчета във Великобритания при 80% двойно ваксинирани - 40000 заразени на ден, голяма файда от тези ваксини, няма що.
285
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За една година не знам какво се доказа,но от много отдавна е доказано ,че психозата и внушението е способно да убие.психясвате хората и умират от притеснение не от тая настинка..
284
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха познайте колко кашерни шекели е взело от синахогата за тая пропаганда това мекеренце дето незнайно защо се нарича(лекар).Лекаря дава хипократова клетва да лекува и спасява хора,а не да става рекламно лице на отровите на Родшилд и Гейтс дето незнайно защо се именуват(ваксини) за Ковид
283
5
 
14
 
! Отговори
На Запад... преди 2 години
стига сте давали за пример западняците:- там КРИТИЧНО мислене или липсва или е на ниво детска градина. Всичко "официални" твърдения се приемат за истина- корпоративните интереси са над всичко и дори "официализирани" чрез лобита- дори ако тук-там има мислещи единици, масата са такива ***, че мислещите си траятНакратко - това че западняците се набоцкаха като овце НЕ е доказателство за нищо освен за дебилизъм. Най-ваксинираните като изразел бият рекорди по заразени
282
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така съм се притеснил от тов корвид ,че сън не ме хваща.по добре да се назобам с тестостерон отколкото с тия простотии
281
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя е объркал не-тата. Опитните зайчета са ваксинираните, а не невасинираните. Това е искал да каже. И този е завършил медицина - ужас, не може да си върже мисълта.
280
21
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Точно така! Антиваксърчета, вирусът си играе с вас! Ние "чипираните", поне не му мислим!
279
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-тествани минала е по-малко от година-този за дългосрочни ефекти не е ли чувал.Пропагандата и цензурата крият информацията,че има повишение на инсулти,инфаркти,миокардити,тромбози и то сред млади хора.Хора,на които онкологичното заболяване е в ремисия,се връща след ваксинация.Промени в цикъла при жените,неврологични проблеми и т.н.И това за година,Не ми се мисли какво ще стане по-нататък
278
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен ИНТЕРВЮТО КОЕТО НОВА ИЗТРИ - дай работещ линк