Сривове в системата доведе до опашки за ваксиниране пред "Света Анна"

Едва 62-ма са успели да се ваксинират до 12:00 часа
21 окт 2021 13:15, Александър Попов
60

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължават сривовете в Националната здравно-информационна система, което образува големи опашки и забавяне на процеса на ваксинация в столичната болница "Света Анна".

Въпреки, че още от сутринта, в нашия Ваксинационен център са ангажирани два екипа, с цел по-бързото и качествено обслужване на гражданите към 12.00 ч. са ваксинирани едва 62 души, съобщиха от болницата.

Те призоваха желаещите за ваксиниране за търпение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: ваксиниранеСвета Анна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега като се набодат, като се стигнат едни проценти и ще кажат стига толкова, който се прецекал прецеакал, мерките падат....а и кой го интересува парче земя с 6млн население, гледа се голямото като популация
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия са доста зле. Сега като има пик да се ваксинират. Със сигурност следващите дни ще са пациенти. Сега къде ще се скрият докато са най-уязвими?
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора много сте наивни, на тая снимка да има 60 - 70 човека преко сили. Чиста маниполация. ВИждате ли, хората се юрнали да се бодът, да ама не баш.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До георгиНормално е да болеруваш толкова на твоята възраст - не си първа младост. И аз го изкарах миналата година. Но на моите петдесет и кусур е далеч по-лесно. Даже лекарства не вземах...
41
4
 
9
 
! Отговори
Jj преди 2 години
КЪДЕ СПАХА ДОСЕГА ТЕЗИ ХОРА? Опря ножа до кокал и тогава тръгват да се ваксинират?! Ваксини и ваксинационни центрове има от месеци, но неееее.. сега като заплашиха, че няма да може да се ходи по ресторанти и дискотеки, юруш, майка!
40
1
 
2
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 2 години
Колко ваксинационни центъра има в България? Тридесет? Нека да са 300- по 10 във всяка област. Една ваксина отнема около 5 минути: да си заголи рамото пациента, да си даде личната карта, да се въведат данните на дозата и да се постави. Предвид комп. умения на лекарите времето е повече, но ще съм добронамерен - 5 мин. значи по 60 заявки в минута, по една в секунда. Какво точно желязо има в сървърото? Правец 82? 12 милиона са дадени за тази система. По европроект.
39
4
 
7
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Отдавна не съм се смял така на простотията. Да гледаш по телевизията опашки от *** физиономии, които спаха цяло лято, пък сега се юрнаха да се ваксинират? Ставали в 5ч. сутринта, пък седят и мръзнат в студа. Ами преди няколко седмици нямаше студ, нямаше опашки. Но пък ваксини имаше достатъчно от всички видове, че и ваксинационни центрове имаше. Ама не, те хората видиш ли, не вярвали, че онова, което се случва във всички държави ще се случи и при нас? В случая не обвинявам управляващи от бивши и сегашни правителства, не обвинявам организацията да, естествено, че при толкова много заразени и
38
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учудваща тъпoтa. Тия спаха цяло лято, когато нямаше жив човек във ваксинационните центрове, а сега се трупат по опашки. Много глупав народ, много...
37
5
 
6
 
! Отговори
георги преди 2 години
с ваксини, без ваксини - все тая. В момента се води световна война и измират хора като на война, сриват се икономики като на война. Аз карах ковида още миналата година. Но тази година вече за 3ти път боледувам - кашлица и хрема. До сега никога не съм боледувал 3 пъти за една година - вече съм на 37год. Нещо става в света и определено ваксината няма да ни спаси. Пазете си психиката и си заделяйте някой лев..
36
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
има срив и в системата с електронните рецепти не можах да си взема месечнителекарства 75 лв
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво стана бре, нали бяхте големи вълци които не се поддават на манипулации, а сега сте се събрали като овце на заколение, пълна скръб сте.
34
6
 
9
 
! Отговори
Лудко преди 2 години
Браво! Излиза, че хакерите ни пазят от отровата!!!
33
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Европа иска да си спаси и защити, зрялото и полезно население, както и младите ценни кадри. За черноработника на Европа със скъсаните *** дето много му лае човката никой не го е еня. Може да мре, но не трябва да затрашава умните и опитни хора. Затуй ще има натиск докато не се предпазят ценните - после ще го оставят ковида да вилнее между ***.айката.
32
2
 
21
 
! Отговори
Само да уточним преди 2 години
Тези хора по опашките , не са по собствено желание там , а по принуда !!! Благодаря
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преклонена главица, сабя не я сече...
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стриктно се спазват мерките, да, в коридора без дистанция и половината са с маски под носа или без маска...
29
3
 
3
 
! Отговори
Noone преди 2 години
Територията на всичкознайковците.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 12 С това темпо на редукция на тарикати, голям оптимист си - Да, аз и цялото ми семейство го изкарахме на крак и единствено носът ми се обели от носните кърпички
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фенове на футболни отбори
26
2
 
18
 
! Отговори
Анти Ковид терор преди 2 години
Като гледам снимките, тия все едно са тръгнали на заколение. Жалка история. Огромната част от ваксинираните го направиха по принуда, няма какво да се лъжем. Хайде онези, които си пазят работата, ще ги съжалим. Но какво да кажем за другите, които си смениха вярата, за да не пропуснат удоволствоята. ***!!!