Два пункта ваксинират в УМБАЛ "Св.Анна"

До момента са се ваксинирали 75 души
22 окт 2021 11:05, Красимир Ангелов
33
Два пункта ваксинират в УМБАЛ "Св.Анна"
Снимка: БГНЕС

Към 10 часа тази сутрин във Ваксинационния център на УМБАЛ "Св. Анна"-София са се ваксинирали над 75 човека, съобщиха от болницата.

Цифрата е двойно по-голяма от вчера, защото няма сривове на Националната здравно-информцаионна система.

С цел по-бързото и качествено обслужване на желаещите да се ваксинират, работят два екипа.

Има от всички видове ваксини, одобрени за приложение в Република Българи, уточняват от лечебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само умствено ограничени индивиди са антиваксъри.
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До българка. Ти на колко си? Да не си преборила и испанския грип?
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 2 години
До АнонименЯвно не желаете за да проумеете, кой е опасен за обществото! Един "антиваксър", може да бъде опасен само за себе си. Всички ваксинирани, разнасят заразата, колкото и неваксинираните. Затова е абсурдно да се изискват тестове само за неваксинираните за да влязат в мола. Повечето ваксинирани си позволяват да ходят без маски и именно това е опасно за обществото.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от две дози става ли се ваксър?
23
0
 
4
 
! Отговори
Котарак преди 2 години
Брeй, дoбритe нoвини нe cпирaт дa вaлят! Бeзплaтни лeкaрcтвa, пoмoщи зa фирмитe зa cмeткитe зa тoк, кoрaбът Вeрa Cу щe гo извaдят тия дни, нa избoритe щe cпeчeлим 121 глaca, инфлaциятa e oвлaдянa нa 3-4%, пaрнo щe имa. Въoбщe, рaдocтeн и щacтлив живoт ни чaкa в cлeдвaщитe мeceци.
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази снимка сигурно е от вчера, защото сутринта минах оттам - кьорав човек нямаше отвън да чака! Вчера наистина имаше голяма опашка, но там се редят предимно за антигенни тестове, поне такава информация имам. Принуждаваните да се ваксинират застанали на опашката не са чак толкова много колкото ги изкарват, въпреки че не липсват и такива.
21
4
 
4
 
! Отговори
българка преди 2 години
НЕ вярвам на ковид ваксините и то поставени в пандемия , а само на естествения имунитет и предпазване. Удържахме на радиацията в Чернобил, бомбената в бивша Югославия, птичи и свински грип, заразата с вирусен рак, дето умори много млад народ и сега ще се справим.
20
5
 
6
 
! Отговори
Бивш Антиваксър преди 2 години
Преди малко се ваксинирах, нищо страшно няма.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БРАВО!!!!
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато демокрацията е сведена до това да НЕ можеш да избираш дали да се вакссинираш или не, дали да си сложиш трета, пета и седма доза или не... но пък можеш да избереш на кой от двата пункта да чакаш на опашка. Ей това ме дразни - затова ли свалихме комyнизмa? За да дойде нов? Айде - честито.
17
5
 
2
 
! Отговори
Анна преди 2 години
Браво, лекари! Благодарим ви!
16
7
 
5
 
! Отговори
Антиваксър Ганьо преди 2 години
Защо да се ваксинирам след като имам живи родители и те ме изхранват. Няма да се ваксинирам, защото съм прекалено ценен за обществото, току виж ми се затрие ценна семка,, разбираш ли.
15
9
 
4
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Антиваксърите са слаботелесни индивиди, работещи на трицифрена заплатка, живеещи с родителите си, имат куп непогасени задължения към банкови и кредитни институции, необразовани в поевчето случаи или най - много с диплома средно образование.
14
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите са склонни да се ваксинират с кожена ваксина, която да се поставя в долната част на гърба.
13
2
 
5
 
! Отговори
Тирани преди 2 години
Този министър Кацаров, за който НЕ сме гласували и самозабравилия се Радев КОГА ще ги свалим!!! Оставиха ни само правото да работим като волове и да плащаме данъци!!! Стига с тия симпатии САМО към лекарите. Цялата държава се върти около мрънканията на грубите лекари. Другите също сме хора!!! #тирани
12
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите са твърдо за еднополовите бракове.
11
13
 
1
 
! Отговори
Конституционалист преди 2 години
Член 7 от Конституцията гласи, че всеки, който представлява опасност за околните, го грози затвор от 5 до 10 години, конфискация на имуществото и глоба в размер на 150000 лева + съдебните разноски. Това значи, че антиваксърите съвсем скоро ще бъдат преследвани свирепо от Закона и Властта.
10
2
 
15
 
! Отговори
Растата преди 2 години
Юруш за ваксинации. Сбирай се, народе, и прави каквото кажат от властимащите. Все пак живеем в демократично време, имаме свободната воля да избираме дали да се ваксинираме или не. Нали не ни притискат и ще цитирам чл. 29, ал. 2 от Конституцията: "Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие."
9
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера с авера налагахме тежки плесници на един антиваксър, накрая онзи изплашен за животеца си отиде и се ваксинира с Модерна.
8
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите са с промити мозъци.