Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират

Алибегов: И тестовете за антитела трябва да се признават
Обновена: 23 окт 2021 09:13 | 23 окт 2021 09:12, Елка Василева
372
Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират
Снимка: архив, БГНЕС

В историята на България има четири години, в които са починали над 120 000  души. Това се случва през гладната 1997 година, в годината с холера, годината с испански грип, както и 2020 г. А тази се очаква статистиката да е още по-мрачна. Това заяви математикът Лъчезар Томов пред Нова тв.

Още по темата

Според Ричард Алибегов обаче причината за бързото разпространение на коронавируса не са ресторантите.

„Като се затворят други отрасли от икономиката или училища, тогава се усеща спад. Отварят ни, затварят ни. Започна противопоставяне в обществото, каквото никога не е било. Когато се правят здравни мерки, трябва да се правят здравни мерки”, заяви Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията.  

Според Томов идеята трябва да е да се вземат така мерки, че всички да могат да работят. „Имаме съпротива от самите хора. Съпротива от родители, за да работят нормално училищата. Хората, които имат заведения, имат проблем с персонала си”, коментира Томов.

Ричард Алибегов смята, че зеленият сертификат трябва да влезе в сила, когато има по-голям процент ваксинирани. От бранша настояват и тестовете за антитела да бъдат признати.

„Хората трябва да бъдат притискани да се ваксинират”, коментира математикът Лъчезар Томов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да приемем, че в началото на всеки век в новата история на човечеството, се случват големи цивилизационни войни: Наполеон 19 век, 1 СВ в 20 век, сега-глобална биологична война. Интересно е кои области на света са предпазени и над кои "се сее" заразата. Никога няма да забравя емблемата на България в брошурата на една Холандска НПО: ДВЕ АФРИКАНКИ В БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ НОСИИ.
232
3
 
0
 
! Отговори
и аз преди 2 години
Ко ? Мирнати ли българите ?- пита Пфайзер
231
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да махнат имунитета на компаниите срещу съдебни искове и ще се имунизирам.
230
0
 
32
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Как ще ги принуждаваш бе и---т даже евтаназията е доброволна убиец нещастен.
229
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако смъртността през 1997 г е била толкова голяма и нито сме чули нито разбрали нито Жан Виденов е лежал в затвора то какво толко е станало през 2020 год?
228
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н математик, гледайте си формулите и не се занимавайте с медицински въпроси.Ако толкова добре умеете да прогнозирате пробвайте се на фондовата борса и ако ви бива в прогнозите ще е полезно за финансовото ви благополучие.Твърдо съм против някой като вас да ме третира като *** и да ме притиска за ваксинация, но да иска сам да си поемам отговорността от въпросната ваксина.Освен това има преболедували за чий им е да се боцкат. Те при първа среща с вируса са оцеляли.
227
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минаха близо 2 г от началото на пандемията. Някой разбра ли защо ваксините макар и рядко предизвикват миокардит?
226
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЕГА ЕДИН СЕ ИЗПЕВА В ТЕЛЕВИЗИА ОН АИР4Е СЕ БИЛИ ВАКСИ НИРАЛИ НАД 6 МИЛИАРДА ХОРА В СВЕТА ,ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖИ,ПО СКОРО ГО ВЪЛНУВА 4Е НЯМА КОИ ДА МУ БАЧКА ПО4ТИ ЗА БЕЗ ПАРИ
225
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИНТЕРЕСНО МИ Е ДАЛИ МАТЕМАТИКАТА СЕ Е ВАКСИНИРАЛ
224
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксината MMR морбили-паротит-рубеола предпазва от COVID.Литературата е в Интернет. СЗО предприе инициатива през 2019г. за пълен обхват на ваксинацията против Морбили. Вирусът тръгна от Ухан до лаборатория за генно инженерство разработващо ГМО вируси. Трябва да си наивник за да мислиш, че съвпаденията са случайност и светът наистина е пренаселен.
223
2
 
17
 
! Отговори
% умиращи преди 2 години
Възрастни е ОЧЕВАДЕН --но някой се прави или им е наредено те да умират и със тях да се плашат младите за да се ваксинират---абе не съм луд ,просто не виждам друго мисля и тако и вако и само това колкото и да е грозно си е напъло вярно . И ако е така представяте ли си за какви пари и алчност идва дума.
222
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до До математика ;"Г-н Лъчезар Томов, надявам се и вас да ви притиснат в някой тъмен ъгъл.." ... и да ви ваксинират между веждите !
221
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умират от КОВИД 15% от заболелите над 80 годишна възраст срещу 0.0% до 18 г възраст. Редно е възрастните да бъдат ваксинирани, защото рисковете за тях са многократно по-високи за летален изход. Кое не ви е ясно на тема "умиращи от КОВИД генерации", че нещо ме цитирате непълно? И защото сте хуманен, как си обяснявате този дисбаланс в леталитета освен, че децата ЯВНО СА ВАКСИНИРАНИ през някоя от задължителните ваксини? Което отново поставя въпроса дали вирусът не е ГМО?
220
1
 
25
 
! Отговори
Менгелета преди 2 години
Можеш да притискаш хората да се ваксинират, можеш да ги караш да се ваксинират срещу декларация за информирано съгласие. Не може обаче да ги караш да правят и едното, и другото, дори и да си д-р йозеф Менгеле.
219
2
 
22
 
! Отговори
1984 преди 2 години
Всичко е конспирация..НЕ вярвайте на това което четете и се случва пред очите ви..Конспиратори са
218
2
 
27
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
Кога ще бъдат съдени ваксърките сестри и доктори за престъпление срещу човечеството дето бодат хората с отровните'' ваксини''?
217
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 212: Да наричаш което и да е същество умиращо и да призоваваш някой да прави нещо, само защото един вид бил безполезен вече, щото е на еди-каква си възраст, е... не знам как да го определя. Тук само ще припомня, че времето е линейно и никой не става по-млад с напредването му. Освен това никой не е длъжен да прави нещо, за да му е по-удобничко на другия. Имай уважение към хората!
216
2
 
5
 
! Отговори
Бобо преди 2 години
КЗЛ!
215
0
 
26
 
! Отговори
До 215 преди 2 години
Те и "тестовате" не са изследвани и не е ясно какви са...Те също са незаконни и не са регистрирани в Агенцията...
214
1
 
27
 
! Отговори
преди малка преди 2 години
признаха чи 10% от умрелите са ваксиникани! от 126 -10 !!!и ко прайм ся???