Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират

Алибегов: И тестовете за антитела трябва да се признават
Обновена: 23 окт 2021 09:13 | 23 окт 2021 09:12, Елка Василева
372
Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират
Снимка: архив, БГНЕС

В историята на България има четири години, в които са починали над 120 000  души. Това се случва през гладната 1997 година, в годината с холера, годината с испански грип, както и 2020 г. А тази се очаква статистиката да е още по-мрачна. Това заяви математикът Лъчезар Томов пред Нова тв.

Още по темата

Според Ричард Алибегов обаче причината за бързото разпространение на коронавируса не са ресторантите.

„Като се затворят други отрасли от икономиката или училища, тогава се усеща спад. Отварят ни, затварят ни. Започна противопоставяне в обществото, каквото никога не е било. Когато се правят здравни мерки, трябва да се правят здравни мерки”, заяви Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията.  

Според Томов идеята трябва да е да се вземат така мерки, че всички да могат да работят. „Имаме съпротива от самите хора. Съпротива от родители, за да работят нормално училищата. Хората, които имат заведения, имат проблем с персонала си”, коментира Томов.

Ричард Алибегов смята, че зеленият сертификат трябва да влезе в сила, когато има по-голям процент ваксинирани. От бранша настояват и тестовете за антитела да бъдат признати.

„Хората трябва да бъдат притискани да се ваксинират”, коментира математикът Лъчезар Томов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че притиснете ни, бе ***! Ей на - вкарайте ваксините в задължителния имунизационен календар и ги изисквайте. Ама не ви стиска - още има закони и самите лекари ще ви изметат. Дотогава можеш да ми притиснеш дедовия.
212
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо спряхва да говорят за Израел? Нали всички бяха ваксинирани? Сега се натискат за трета доза защото толкоз са защитени и от първите две. Ами Сингапур при 82% ваксинирани? Заразените и смъртността расте! Напишете в гугъл Singapore covid situation !!!
211
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 219: вие сте труп.
210
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки платен математик да бъде притиснат докато направи"цврък",който е пощил бълхи знае.
209
1
 
40
 
! Отговори
До математика! преди 2 години
Г-н Лъчезар Томов, надявам се и вас да ви притиснат в някой тъмен ъгъл..
208
3
 
29
 
! Отговори
ВАКТАЙНА преди 2 години
Ковид ваксините ги правят от тъкан взета от абортирали бебета. Затова в Тексас примерно искат да забранят абортите. Лекарите които правят аборти имат договори за изкупуване на тези бебета. Често почват да ги разфасоват още докато са живи за нуждите на фарма индустрията (без анистезия). Една лекарка каза "аз на мишки не бих причинила такова нещо". Пфайзер например крие тази информация че във ваксините има такива клетки. Повръща ми се.
207
0
 
32
 
! Отговори
... преди 2 години
АЗ: Хората да бъдат принуждавани да бият математик.
206
1
 
24
 
! Отговори
*** за лъчезар преди 2 години
Никога няма да се ваксинирам, ей така, да им е гадно.
205
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох как ми се иска някой да ме притиска за ваксина! Директен нокаут! Ще ви изям бе!
204
0
 
19
 
! Отговори
Facepalm преди 2 години
Кръчмар да дава акъл.На ресторант се ходи да се видиш хора, не защото ще останеш гладен иначе.
203
2
 
39
 
! Отговори
123 преди 2 години
Математик ще дава акъл, хаха. Няма да си боцнем отровните субстанции, ха да видим. Минаха всякакви граници. Време е да ги поставим на място!
202
2
 
13
 
! Отговори
До 214 преди 2 години
Вие сте параноик!
201
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спокойно, хора, всеки има право на мнение, също така има и право да се ИЗЛАГА колкото си поиска. Бисери слушаме всеки ден.
200
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умират масово хора в пенсионна възраст и така е по цял свят. Смъртността до 9г.възраст е 0.0%, до 39г възраст 0.2%, което поражда въпроса защо е толкова голям възрастовият интервал 9-39г възраст? Явно до 18 г възраст смъртността е по-ниска от 0.2%.
199
4
 
29
 
! Отговори
Дупетат преди 2 години
Хората ЩЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ да се ваксинират. Ако се наложи и в затвора ще бъдат вкарвани хора , след като послушните офце от стадото бяха набодени, време е да се набодат и останалите .НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА СИТУАЦИЯ КАТО В ЕВРОПА КЪДЕТО МЕРКИТЕ ПАДНАХА ЗАРАДИ НЕСПИРАЩИТЕ ПРОТЕСТИ НА НАСЕЛЕНИЕТО .
198
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изпълнителната Агенция по Лекарствата , със сек-си шефа си Георги Момеков по закон е длъжна да изследва състава на всяко лекарствено средство дори на хранителните добавки дали отговарят на съдържанието упоменато в характеристиката на продукта. Коя лаборатория е изследвала ваксините против КОВИД и къде това е публикувано?
197
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С ваксина могат да ви вкарат в тялото всичко-СПИН, хепатит В,С и каквото са сложили вътре. ПИТАМ:БЪЛГАРИЯ ИМА ЛИ ЛАБОРАТОРИЯ, КОЯТО ДА ГАРАНТИРА, ЧЕ ТЕЗИ ВАКСИНИ СЪДЪРЖАТ ОНОВА, КОЕТО Е НАПИСАНО В ЛИСТОВКАТА? Ами, ако има ретровирус с ензим обратна транскриптаза и този вирус като СПИНА остане завинаги в генома ни, докато ни убие поредната "настинка"? ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ, ЗАЩОТО МНОГОКРАТНО СТЕ ДОКАЗАЛИ, ЧЕ СТЕ НЕКОМПЕТЕНТНИ, ДАМИ И ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!
196
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На монумента в Джорджия пише: Поддържайте разумно 500 милиона население на Земята. Работете по отглеждане на качествени генетични линии. Изобщо не вярвам на световните лидери. Те явно желаят да провеждат политика на депопулация, което е чудесно, но не и в най-бързо изчезващата нация на света-нашата. Да вразумят Африка, Латинска Америка, цялата Азия като са толкова напредничави.
195
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да бъдат НАСЪРЧАВАНИ хората. Тъ-па-та кратуна на математика явно не разбира значението на думите като символи. Трябва да се ваксинират УМИРАЩИТЕ ГЕНЕРАЦИИ ОТ КОВИД т.е. хората над 50 г възраст и онези, които са изпълнили репродуктивната си функция. МЛАДИТЕ, КОИТО НОСЯТ ГЕНИТЕ ЗА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ И ЯВНО НЕ УМИРАТ ОТ КОВИД МАСОВО НЕ БИВА ДА СЕ ПИПАТ, защото тази ваксина е експериментална.
194
2
 
33
 
! Отговори
Свободен преди 2 години
Математик да ми отнема основно право на труд и придвижване. Аз съм здрав, не желая да приемам това експериментално генетично лекарство. Без значение кога как и на каква цена, ще се освободихме от фашизма, всички тези индивиди ще бъдат съдени. Да имат предвид, че престъпления срещу човечеството нямат давност. Жалкото е, че по фашистките ЕС директиви, следваща етапа са децата ни, ако мине принудата сега, следващото е да посегнат на децата ни.