Опашки за ваксини и тестове в съботния ден

Имунизират се заради мерките или за защита
Обновена: 23 окт 2021 14:02 | 23 окт 2021 14:01, Елка Василева
59

В съботния ден пред ваксинационните пунктове се образуваха опашки. Стотици се наредиха и за бързи тестове за COVID-19. На този фон данните за последното денонощие показват, че продължава ръстът на новозаразени.

Заради мерките или за защита от вируса десетки се ваксинираха на изнесените мобилни пунктове в столичното метро.

Пунктовете в подлеза на метростанциите "Софийски университет" и НДК работят от днес, но ще продължат да функционират и през делничните дни, предаде Bulgaria ON AIR.

"До този момент са 40 и няколко човека. Предпочитат Janssen и Pfizer. На всички с първа доза даваме временен сертификат, който могат да ползват до втората игла", сподели Васислава Цанкова от 12 ДКЦ.

И докато чакащите за ваксина бяха единици, тези за тестове, с които могат да влязат в големи търговски обекти, бяха десетки. Само до обяд пробите пред един от столичните молове бяха над 100. А чакането продължаваше близо час.

Вижте повече във видеото.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нито един аргумент на антиваксър не може да оспори простата истина, че ваксините действат, но който кряка повече се чува най-далече. Гъските най-врече.
54
1
 
12
 
! Отговори
До мисирките преди 2 години
Скоро ще почнат да се вият опашки от желаещи да ви замерят а камъни. Тия "опашки" са като "нападението" над незаконния вакс пункт във Варна. Колкото и да лъжете, истината е че желаещи за отрови няма.
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пътят към мола минава през опашката за ваксини.................С голяма инжекция се набоди, голяма чалга не отказвай................ Три пъти се боди, веднъж избухни.............. По-скоро антиваксът ще мине през инжекционната игла, отколкото рокер да влезе в чалга клуб.
52
2
 
1
 
! Отговори
факт преди 2 години
До Марчетокоето доказва приликата с комунизма и фашизма
51
3
 
1
 
! Отговори
филип ейджи преди 2 години
не им се живее!?
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото сега са заплашени от уволнение. Разбира се, на бзотговорни хора, без работа, плямпала, това им се струва смешно. Имате едно наум винаги, че Вашият собствен избор, е добър само за Вас. Другаде доброто е друго. Не нанасяйте вреда с душевната си нищета! Не подкрепяйте незаконни мерки и вас ще застигнат. И няма да има кой да Ви подкрепи. Похилете се предварително сега. На слабоумието си.
49
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опашки за ваксини - да ги пита човек защо спаха от месец март досега, а не се ваксинираха?!
48
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отчайващо ниско ниво на страхуващите се да се ваксинират.
47
2
 
21
 
! Отговори
Президента Хай-Paдeф преди 2 години
Аз съм подкупна пoдлoгa, срещу власт и пари съм готов да тормозя и трепя българи, слушам и се подлагам мазно ежедневно на господаря ми сорос. Най-искрено НЕ съжалявам за всеки убит от мен човек, който съм подлъгал или принудил да се набоде. Не ми пука, че няма да бъда отново президент, важното е банковата ми сметка да е пълна и да служа вярно на моите господари.
46
1
 
7
 
! Отговори
Време разделно преди 2 години
Кой до където издържи!!!Истина, истина ви казвам много ще паднат, малцина ке се спасят!!!
45
5
 
1
 
! Отговори
Дядо преди 2 години
Ваксината ли ви понижи културата, възпитанието, опростачи езика, превърна уважението в неуважение или заради недопустимо ниското им ниво, което се наблюдава у вас, избрахте ваксина?
44
10
 
4
 
! Отговори
И ся кво преди 2 години
Голем го вадехте ( както обикновенно ) - Ние големи антиваксъри , Нас НИКОЙ нищо не може ..., Ние най-умни в света... , Ние Велики... затова сме оцелели в историята , и накрая свалихте гарда и гащите за едните кебапчета и наденицата в махленската кръчма !!!
43
1
 
2
 
! Отговори
Марчето преди 2 години
До Анонимен - Не бе пуснали са банани за Коледа - Само по два на антиваксър !!!
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се наредя и ас банани ще има ли
41
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изнудването е мега работещ способ, нали, г-да министри! Няма рябота за ония, които нямат сертификат и хоп опашки, ваксини, изсмукани от пръстите новинки.
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извинете тази опашка за маслини ли е?
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте случаят Сингапур и колко дни след ваксинацията влизат в болница..
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
!
37
1
 
4
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
ХА ХИ ХА типично по български
36
5
 
11
 
! Отговори
ВАКТАЙНА преди 2 години
Ковид ваксините ги правят от тъкан взета от абортирали бебета. Затова в Тексас примерно искат да забранят абортите. Лекарите които правят аборти имат договори за изкупуване на тези бебета. Често почват да ги разфасоват още докато са живи за нуждите на фарма индустрията (без анистезия). Една лекарка каза "аз на мишки не бих причинила такова нещо". Пфайзер например крие тази информация че във ваксините има такива клетки. Повръща ми се.