Радев свиква министрите заради разпространението на COVID-19

Срещата е по обяд на "Дондуков" 2
194
Радев свиква министрите заради разпространението на COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев ще проведе среща с министри от служебното правителство във връзка с разпространението на COVID-19  у нас, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Срещата ще започне в 12.00 часа и в нея ще участва вицепрезидентът Илияна Йотова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: министрирадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
0
 
! Отговори
Грипен Гаменов Ветов преди 2 години
Кой ша ми приповни какво беши туй Ковиа?!Ааа,оня майтап дету ГЕРБ си *** измислиха и дету аз ги напраих за смях на Шипкъ и кугат пак съ смяхми с мойта Пиги и с целият ми ДС антураж на 19ти февруари за пугрибенийту на Левски!И сига съ чудя за какво *** свиквам тоз савет,кат трябва да си смучъ от пръстити мерки в коиту не вярвам,а и аз самия ни съм съ имунизирал,амъ мъ уредиха със зелена Карта за САЩ,пърдон сертификат му викат!Ко ли ми разбира туй дет ми е пуд фурашката,*** нейсе бива кат за 88%ви
150
0
 
0
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Събира министрите... Ще прави Събитие 201 на български.
149
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев миналата година казваше,че няма вирус. Сега казва,че има. На такъв човек не може да се вярва. Няма да спечели изборите. Президент трябва да е човек,който си държи на думата и не разделя хората.
148
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президента Радев преди пееше едно сега от Брюксел му дадоха друг тон. На втори тур ще спечели 30-35% от гласовете, ще си остане президент , но няма да е президент на всички българи дори и на тези които на миналите избори гласуваха за него.
147
0
 
3
 
! Отговори
МИРО преди 2 години
ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ Е ЗА САМО ЗА РУМЕН РАДЕВ!!!НЕКА СЪС СЕРТИФИКАТА,РУМЕН РАДЕВ,СИ ИЗБЪРШИ ***!РУМЕН РАДЕВ ОСТАВА КАТО ПРЕДАТЕЛ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!!! НИЩО ПОЛЕЗНО НЕ НАПРАВИ ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СИ, СРАМОТА!!!
146
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 5 дни ще сме в т.нар. локдаун. Благодарение на 3/4 от населението на държавата. Сертификатът е късна мярка, народът е глупав, а болниците претъпкани.
145
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев ,като се обърне каруцата пътища много ,ще върнеш Толупа на бял кон ?!
144
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румпи горя маските а сега търси тоалетна хартия! :)))))))))
143
0
 
7
 
! Отговори
ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ преди 2 години
НАПНЪЛА СЪ ПЛАНИНАТА- РОДИЛА МИШКА- ТОЯ СЧУПИ ДЪРЖАВАТА.
142
1
 
0
 
! Отговори
бабати преди 2 години
До Анонимен 155 Новината за "масови фалшиви зелени "сертификати"" се разпространява от създателите на ваксините и радетелите за "масова" ваксинация. Така могат да оправдаят ниската ефективност на ваксините.
141
1
 
6
 
! Отговори
izh преди 2 години
След като си назначил гавазите , можеше и по телефона да им поставиш задачите. Ама - ЧАЛЪМИ
140
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Определено Луна е по-добра кандидатура от Радев - няма тази злоба и отмъстителност!
139
4
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 2 години
Жалък фигурант!!!
138
2
 
18
 
! Отговори
... преди 2 години
Свърши се БЪНДИ! Изтече ти времето. Няма да си президент повече. Стой си мирен до 14-ти. Края ти дойде. Отивай да си правиш лицевите опори и набиранията.
137
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма смисъл. У нас така или иначе пандемията се управлява от хотелиери, магазинери, ресторантьори и кърлежи от синдикати или браншови организации, а не от експерти.Да се надяваме час по-скоро поне да поискат помощ от Европа.
136
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В съседна новина четем, че имало открити масови фалшиви зелени "сертификати" в Германия. В Гърция положението е същото като в България - много малко са реално ваксинираните. После не ми разправяйте за българина, за салатката и ракийката, и за героя на Алеко Константинов, щото не само в България а из цяла Европа е същото - не могат да принудят хората да се ваксинират! Във Швеция може да са масово ваксинирани, но разликата е че там не са ги принуждавали! Схващате ли?
135
1
 
1
 
! Отговори
ха ха ха преди 2 години
До ИСКАМ ДА ВИДЯ..Най-добре,за да не те излъже го пробвай с магнит и лъжица.
134
1
 
20
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Радев и Кацаров преди обясняваха, че ББ си измислял за вируса, за да потиска "спонтанната" гражданска енергия за промяна (финансирана от Дубай), а сега налагат зелен сертификат в нарушение на конституцията. ВЪПРОС: Кога са лъгали - преди или сега?
133
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашковия где патапилься?
132
3
 
20
 
! Отговори
Моника преди 2 години
Това нещо се е ваксинирло тайно с руската ваксина Спутник а лъже,че не е извикал камери за да не правел,,спектакъл".Но лицевите опори което прави пред камерите според него не са спектакъл. Елементарно парвеню,което е мошеник и в червата .Противен, ама много противен тип и простоват