ВМРО: Кабинетът да приравни антителата към зеления сертификат

Воеводите поискаха от Радев да вземе страна
Обновена: 24 окт 2021 12:46 | 24 окт 2021 12:45, Камелия Цветанова
63
ВМРО: Кабинетът да приравни антителата към зеления сертификат
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От ВМРО категорично настояват да се предприемат адекватни мерки и да спре това насилствено противопоставяне на обществото.

„Очевидно е, че има много хора, които са прекарали коронавируса и имат дори повече антитела от тези, които са дори с трета доза от ваксината. Ако не чувате какво Ви казват хората, то поне чуйте лекарите, които поеха най-големия удар от пандемията. Голям процент от тях го преболедуваха и имат изграден имунитет. Защо сега именно тях насилствено заставяте да се „бодат“ или тестват всеки ден, за да спасяват болните?  Добре, не чувате и тях, то тогава защо не искате да чуете математиците, които упорито от няколко месеца говорят с числа за хората, които не са в т.нар. Ви система за регистриране на ковид-болните, но са го прекарали или в момента боледуват? Това са хора, които при наличието на изследване, могат да се окажат с нужното количество антитела, които ги предпазват“, посочват воеводите в обръщение към президента Румен Радев.

„Сега е моментът да проявите държавническо поведение, да освободите провалилия се здравен министър Стойчо Кацаров и да свалите общественото напрежение, като въведете система за признаване на антителата, доказани по съответния, посочен от лекарите ред, като своеобразен QR код за свободен достъп на хората до обществения живот на страната. Сега е моментът да наложите нужните мерки и на служителите в държавната администрация, защото това е другата демаркационна линия, която абсурдните мерки на Кацаров прокараха. За лекарите, хотелиерите и ресторантьорите – задължителна ваксина, за държавната администрация – не. Питаме отново защо?“, допълват от ВМРО.

 


63
Още по темата: ВМРОРадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
2
 
! Отговори
смях преди 1 месец
Абе МВРО,стига глупости.На здрави хора,какъв зелен паспорт бе?Още колко ще дадеш за самолети?Колко тераси и къщи искаш?Предател!Депесар!
58
1
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
За да даваш съвети за управлението на държавата,трябва да си взел поне 4% на изборите.ВМРО и съответно Каракачанов бяха наказани с право от избирателя и не влязоха в предходния парламент.Нямаш право на съвети,обратно в дупката.
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъ пак, никой нормален не ви иска глупавите сертификати!!!
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще, бодат докато бройката на човечеството, не ги устройва. Или, ги спре някоя по-мощна сила.
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А защо вмро говори изобщо за задължителна ваксинация. Защо участва в закупуването на тези бъркочи? Сега какво се правят на луди?
54
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен до 56 преди 1 месец
И кои са тези хора? Как доказваме кои са точно?
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Според множество научни изследвания около 5% от населението никога няма да се зарази от коронавируса. Просто са невъзприемчиви към него. Такива хора реално съществуват и въпреки че са в контакт с болни, те нито се инфектират нито предават вируса. Около 10 % няма да се повлияят от ваксините и никога няма да образуват антитела. Защо тези хора трябва да бъдат принуждавани да се ваксинират и да се дискриминират със зелен сертификат?
52
2
 
4
 
! Отговори
ПопулистЪ преди 1 месец
Смешници, опитват се да изкарат някой друг лев на тези които умряха защото бяха заразени от някой ГанЮвски тарикат който вместо да си стои в къщи под карантина, ходеше навън и заразяваше останалите
51
2
 
5
 
! Отговори
Сосидж преди 1 месец
Ама ВМРО били живи? Мислих, че са изчезнали, заедно с Марешки. Смятай.
50
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шкембелака предлага нещо, което в цяла Европа и Здравната организация отхвърля като недопустимо... И той го знае много добре, както и всички, които го предлагат, но целта е пак трупане на някакъв рейтинг.
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Работа на кабинета ли е да приравнява антитела?Тоя явно още си мисли че управлява Диктаторът-Държава от Банкя.
48
4
 
4
 
! Отговори
Володя Стоянов преди 1 месец
Каракачанка, стига с тоя популизъм, и да приравнят, ще е на локално ниво, няма да могат кифлите да си пият кафето в Рим и Париж, разбираш ли. Безсмислено е. Също като сертификата от Замунда. Дейба и кауните воеводи.
47
0
 
1
 
! Отговори
Константин Матеев преди 1 месец
Защото обичаме Делян! И мразим хамериканзците! Ей затова!
46
3
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Като управляващи(на гербава хранилка) ВМРО бяха напълно безполезни, да видим като опозиция(извън парламентарна) дали ще има някаква полза.
45
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един и същи титър на антитела за един може да е протективен, за друг крайно недостатъчен. Особено при преболедувалите, след 6 месеца те са уязвими отново да се разболеят.
44
3
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 1 месец
МВРО в количеството си на какви се изказват?
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А анти БКП кога??
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Кабинетът да приравни антителата към зеления сертификат"? Е, специалистите май не са единодушни по това ---///--- Кои специалисти? От ГЕРБ ли?
41
5
 
3
 
! Отговори
Откровение на Йоан преди 1 месец
И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: Който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си, той ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца.Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му.
40
2
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 месец
"Кабинетът да приравни антителата към зеления сертификат"? Е, специалистите май не са единодушни по това. То, ако можеше и ш'кембето да се приравни на талията, всичко щеше да е съвсем чудесно.