ВМРО: Кабинетът да приравни антителата към зеления сертификат

Воеводите поискаха от Радев да вземе страна
Обновена: 24 окт 2021 12:46 | 24 окт 2021 12:45, Камелия Цветанова
63
ВМРО: Кабинетът да приравни антителата към зеления сертификат
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От ВМРО категорично настояват да се предприемат адекватни мерки и да спре това насилствено противопоставяне на обществото.

„Очевидно е, че има много хора, които са прекарали коронавируса и имат дори повече антитела от тези, които са дори с трета доза от ваксината. Ако не чувате какво Ви казват хората, то поне чуйте лекарите, които поеха най-големия удар от пандемията. Голям процент от тях го преболедуваха и имат изграден имунитет. Защо сега именно тях насилствено заставяте да се „бодат“ или тестват всеки ден, за да спасяват болните?  Добре, не чувате и тях, то тогава защо не искате да чуете математиците, които упорито от няколко месеца говорят с числа за хората, които не са в т.нар. Ви система за регистриране на ковид-болните, но са го прекарали или в момента боледуват? Това са хора, които при наличието на изследване, могат да се окажат с нужното количество антитела, които ги предпазват“, посочват воеводите в обръщение към президента Румен Радев.

„Сега е моментът да проявите държавническо поведение, да освободите провалилия се здравен министър Стойчо Кацаров и да свалите общественото напрежение, като въведете система за признаване на антителата, доказани по съответния, посочен от лекарите ред, като своеобразен QR код за свободен достъп на хората до обществения живот на страната. Сега е моментът да наложите нужните мерки и на служителите в държавната администрация, защото това е другата демаркационна линия, която абсурдните мерки на Кацаров прокараха. За лекарите, хотелиерите и ресторантьорите – задължителна ваксина, за държавната администрация – не. Питаме отново защо?“, допълват от ВМРО.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: ВМРОрадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 27А нещо да си чувал/а за безсимптомно прекарване?
32
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ама стига с това "воеводи" бе!...СИНЕКУРИТЕ,лапащи яко от държавната копаня /поне до сега/ ..какви "воеводи" могат да бъдат?!..Па и друго:..-"ВМРО"...?!?!..-"Вътрешна МАКЕДОНСКА революционна организация"!...В Македония ли се намираме,Шкембе за македонец ли се има?!...Бх ти и тъъъпанаарщините!
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брех тези наши политици от всичко разбират - медицина, глобализация, вадене на кораби и т.н. И като погледнеш в нито една сферите им на познание няма ред. Всичко е тотална бъркотия.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нова медицина измислят в България. И нова имунология. Само дето тоя дебелия на снимката не е нито имунолог, нито доктор.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя стана вирусолог, епидемилог и инфекционист. А всички виждаме на снимката един преял в буквалния и преносен смисъл индивид, с основание наречен - Шкембе войвода!
28
2
 
2
 
! Отговори
Черен сертификат преди 2 години
Изгледайте "Свобода по протокол" в Ютуб
27
6
 
9
 
! Отговори
Отвратен преди 2 години
Що за идиотизъм! Досега ваксинационен сертификат имаха само животните! Все още ме хора и имаме легитимни документи!
26
6
 
16
 
! Отговори
1984 преди 2 години
Фокусът не вече върху това колко абсурден фашистки инструмент за сегрегация е този "зелен" сертификат..и че не трябва да се приема за нищо на света..а дали наличието на антитела да се добавя или не..нормализираха го толкова елементарно..свободата ще остане в историята като несъществуващ блян някога..Отнеха ни свободата бавно и неусетно почти и никога няма да я върнат..ако не сте се събудили все още досега..Събудете се !!
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До dataАз се разболях, докато бях под карантина. Така или иначе си в болнични, излишно е да ти бъркат в носа
24
12
 
10
 
! Отговори
data преди 2 години
Демек да реабилитираме тия дет не се изследваха , не се регистрираха в РЗИ и не спазваха 14 дневна карантина като по този начин спомагаха за масовото заразяване на населението ?
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гаракачан, наши точно вие и вашите апапи от ГЕРБ и ДПС викахте преди няколко седмици че правителството не предприема мерки. Тогава защо не дойдохте с конкретни идеи? Или нямахте и никога не сте имали такива?
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия пък...се изправиха срещу науката. Какво ли няма да направим, за да издундуркаме електората...И какъв е смисълът да признаваме нещо, което цял свят не признава?
21
1
 
11
 
! Отговори
Шкембе войводата преди 2 години
Помни ли ,когато го глобиха за сядане на пейка.Пак ли иска това?
20
4
 
4
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До 19. Дори и така да е. Повечето хора не пътуват постоянно в чужбина. Който ще пътува да прави каквото е необходимо.
19
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакви зелени сертификати няма да има у нас! Не прокарвай тънък фашизъм, комунистче! За българите цирковете приключиха. Следва възмездие за виновните!
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да признаят антителата, това ще е само за вътрешна употреба. Никъде по чужбина не ги признават.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен преболедували 500 хиляди....................със сигурност са поне два пъти повече
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много знаеш ти какво са антитела. Алоо, седни и прочети малко по биология.
15
4
 
15
 
! Отговори
Ха ха ха преди 2 години
Шкембеее войвода бухаааа
14
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачанов определено има антитяло. Охранил се е добре. Направо анти до небето.