Зеленият сертификат не давал резултат, трябвало да се отмени

Нужна била разяснителна кампания за ползите от ваксините
81
Зеленият сертификат не давал резултат, трябвало да се отмени
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според лидера на ВМРО Красимир Каракачанов зеленият сертификат в момента не дава ефект и заради това трябва да се отмени.

Трябва да се проведе разяснителна кампания относно ползите от ваксините срещу COVID-19, смята той.
Според него хората не са имали време да се подготвят за мярката.

Още по темата

„Когато въведоха безумието, наречено зелен сертификат, казахме, че това е грешка. Не може от днес за утре да се взимат мерки. Нека хората да не ме възприемат като антиваксър. Аз съм се ваксинирал и смятам, че всеки трябва да го направи. Не се прави обаче по този начин. Правителството 7 месеца се заминаваше с политически простотии, изпълняваше политически поръчки. Служебното правителство имаше две задачи – да осигури честни избори и да се погрижи за здравето на хората. Начело на здравното министерство е човек, който, дни преди да стане министър, агитираше против ваксините и маските", поясни Каракачанов пред Нова телевизия.

„Не можеш да накараш хората на сила да направят нещо. В интернет е пълно с всякакви фалшиви пророци, които говорят какви ли не глупости. Мен са ме срещали хора по улицата и са ме питали вярно ли е, че ни слагат чипове и ни пръскат с вируси от самолети. Когато хората видят, че тези, които са начело на държавата, се ваксинират, ще се замислят дали глупостите за чиповете, които се пишат в интернет, са истина. Начело на държавата стоят двама генерали – премиер и президент. Обясни на хората и ги поведи ти", каза още председателят на ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Русофил преди 2 години
Само му кажи полицаи и не го обиждаи
44
0
 
8
 
! Отговори
Анго цара преди 2 години
Тоя става за транжор в някоя месарница,или някои букмеикъв в еврофутбол и да яде банички с извара и боза на пазара,безгласна буква.
43
0
 
5
 
! Отговори
алоо преди 2 години
да,ти,с торбичката на била,като беше на власт що не направи такава кампания?
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно как тоя успя да установи че зеленият сертификат не дава резултат,след като той влиза в сила едва от днес?
41
4
 
6
 
! Отговори
Шкембе войвода преди 2 години
Не на Европейския съюз,трябва да излезем от тази секта.
40
0
 
12
 
! Отговори
Шкембе войвода преди 2 години
От три дни съм на маса,ще ми се пръсне тумбака.
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, има резултат. Вижте как се юрнаха по опашки за ваксини. Още няколко месеца така и може и да стигнем 30%. :D
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
34, то и гей браковете са европейски регламент. Да вземем да ги изпоженим по твоята логика, а? Не ми пука за европейските регламенти, когато са вредни, опасни дори. Имаме глави на раменете си. Не ми трябва някакъв гейосан от Европа да мисли вместо мен.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе то е вярно,че в интернет е пълно с какви ли не пророци,ама е страшно когато същите почнат да се изявяват като политици и"патриоти"справка твоята дебела особа!
36
2
 
1
 
! Отговори
Природата над всичко преди 2 години
Масовото ваксиниране по света и противоепидемичните мерки ще доведат до трагични последствия изчезването на още един биологичен вид SARS-CoV-2. При това абсолютно полезен за човечеството! Активизира имунната система, убива слабите и болните, а остават силните и здравите. Затова, България трябва да бъде обявена за резерват на SARS-CoV-2 и той да бъде вписан в Червената книга! Ваксините забранени! Ограниченията премахнати! Така ще запазим този ценен вид за идните поколения!
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеления сертификат е опасен дори. Той кара хората да си мислят че са недосегаеми за вируса, което изобщо не е така. Те също боледуват и го разнасят. И тук е същественото. Със зелен сертификат, но болен и не го проверяват. Отива при други със зелен сертификат и започва яко разнасяне на всякъде. Тази про*стотия трябва да се отмени. Не само, че не дава резултат, опасна е!
34
1
 
3
 
! Отговори
... преди 2 години
Проблемът е че българинът не ВЯРВА на нищо идващо от медиите на Пеевски или от който и да е в държавната администрация. Защо българинът ползва масово пречистващи кани за вода? ЗАЩОТО НЯМА ДОВЕРИЕ, ЧЕ НЕ ГО ЛЪЖЕТЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ВОДАТА! Вие си мислите че ще ви повярва за каквото и да било друго.
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лавината на заразяване в момента не може да се спре със сертификати и едва 25%ваксинирани... Отчаяни и безсмислени са действията на Кацаров и Чорапа...
32
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленият сертификат щеше да има ефект сега, ако беше въведен лятото! Тогава обаче Фигуративното правителство провеждаше антиваксърска политика и всяко различно мнение бе изчегъртвано...
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво друго да каже Каракачанов?!
30
2
 
6
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Европейски регламент е,така че няма как да го отменят.
29
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксите са заблудени до един и наплашени като диви зайци в тъмна нощ пред фаровете на колата. Бега, бега, бега заю все в лъча на фаровете, а те вече светят не по шосето, а над главоломно дере... Заю се е засилил все в лъча. Точка. Сори.
28
1
 
2
 
! Отговори
CriticusMagnus преди 2 години
Ами чакай малко, де... То дефакто от днес тепърва е в сила... Да мине седмица-две - ще видим има ли ефект... С тази логика, на идните избори ВМРО нищо не направиха - трябва да се разпуснат като политическа сила...
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е, разбира се! Нооо върви, та обяснявай на шестволтовия тролетариат, той си иска хюмрука... ...и ще го получи !
26
1
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Каракачанов като какъв получава всекидневно трибуна за изявите си.На последните избори не влезе в парламента и не би трябвало постоянно да е в новините.