Зеленият сертификат не давал резултат, трябвало да се отмени

Нужна била разяснителна кампания за ползите от ваксините
81
Зеленият сертификат не давал резултат, трябвало да се отмени
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според лидера на ВМРО Красимир Каракачанов зеленият сертификат в момента не дава ефект и заради това трябва да се отмени.

Трябва да се проведе разяснителна кампания относно ползите от ваксините срещу COVID-19, смята той.
Според него хората не са имали време да се подготвят за мярката.

Още по темата

„Когато въведоха безумието, наречено зелен сертификат, казахме, че това е грешка. Не може от днес за утре да се взимат мерки. Нека хората да не ме възприемат като антиваксър. Аз съм се ваксинирал и смятам, че всеки трябва да го направи. Не се прави обаче по този начин. Правителството 7 месеца се заминаваше с политически простотии, изпълняваше политически поръчки. Служебното правителство имаше две задачи – да осигури честни избори и да се погрижи за здравето на хората. Начело на здравното министерство е човек, който, дни преди да стане министър, агитираше против ваксините и маските", поясни Каракачанов пред Нова телевизия.

„Не можеш да накараш хората на сила да направят нещо. В интернет е пълно с всякакви фалшиви пророци, които говорят какви ли не глупости. Мен са ме срещали хора по улицата и са ме питали вярно ли е, че ни слагат чипове и ни пръскат с вируси от самолети. Когато хората видят, че тези, които са начело на държавата, се ваксинират, ще се замислят дали глупостите за чиповете, които се пишат в интернет, са истина. Начело на държавата стоят двама генерали – премиер и президент. Обясни на хората и ги поведи ти", каза още председателят на ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
10
 
! Отговори
GMO преди 2 години
Billa патриот с ново глупаво изказване, а когато слугува на Винету всичко беше наред.
24
2
 
5
 
! Отговори
продажник преди 2 години
"Мен са ме срещали хора по улицата и са ме питали вярно ли е, че ни слагат чипове и ни пръскат с вируси от самолети." - за чипове не знам ама ти много добре знаеш като бивш военен министър че наистина военни самолети на НАТО ръсят отрови предимно тежки метали, гъбички и квот са сетиш..не ги ли виждаш с просто око цялото небе е във хиксове и шахматна дъска от пръскане... нали и ти го вдишваш това бре ***!!!!
23
2
 
2
 
! Отговори
Дори не е вакса преди 2 години
... и с изтекъл срок
22
1
 
9
 
! Отговори
someone преди 2 години
Статистиката показва друго 24 хиляди ваксинирани само за ден, по ваше време това е фантазия , с разяснителни кампании не става българина обича да се скатава и да си прави пас щом може.Явно гроздето е кисело както винаги щом не си във властта и не ***.
21
5
 
6
 
! Отговори
Дори не е вакса преди 2 години
Хората са наясно с ГМО ваксините в изпитателен период.
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз пак не разбрал. Той днес влезе сертификата. Ти как разбра дава ли резултат? Популизъм и плиткоумие до дупка.
19
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кампанията за ваксиране може да върви съвместно с зеленият сертификат,ама нали пишман патриотинът Каракачанов трябва да е на всяка манджа мерудия,защо пък да не се "изкаже"и той!
18
8
 
13
 
! Отговори
НЕ ВАКС преди 2 години
Няма да се ваксинираме,докато ни карате да подписваме декларация.Ако ни стане нещо от тези ваксини,кой ще гледа децата ни??Давате ли гаранция,че не се отключват сърдечни проблеми,онкологични и автоимунни заболявания.Ние имаме деца да гледаме,вирусът го изкарахме вкъщи,ако ни стане нещо от ваксините кой ще ни гледа децата?????????????
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакай бе, още не са го въвели и да го отменят. Утре ще искат да скачаме на един крак от оградата до бяд докато не го отменят.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия политици като седят, седят, че викат на магарето "чуш".
15
2
 
15
 
! Отговори
българин преди 2 години
Вчера твърдеше, че трябва да има сертификат. А днес говори, че не бива, но не защото го е грижа за хората, а понеже си мисли в налудничавата си наглост, че с това ще ги заблуди и ще гласуват за него. Същевременно пак прави пропаганда на смъртоносните ваксини. Типичен еврейски слуга, каквито са и останалите.
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шкембето се усеща какво може да го вкара в парламента, за негово съжаление обаче, не сме забравили, че беше министър когато слагаха КПП-та и къртеха пейки.
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте си сметка колко сдухан народ е това, щом като на втората (трета вече) година трябва да му се разяснява за този вирус! Докато по света хората се научиха вече да скачат, ние тук тепърва ще прохождаме. ахахахаха
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По света ще свърши пандемията, ние още не сме почнали разяснителна кампания. Сега щели да почват да обясняват каво е това вирус и ваксина?! Тоя да не е почнал рекламен бизнес, че да му трябват пари от държавата за реклама на ваксини?
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ще е полезно за България, ако уродливото ВМРО изчезне от политическата карта. Истинското го няма от времето на Иван Михайлов, който ще остане в националната ни памет, защото е свят човек. Каракачанката и всички около него ще са на бунището на историята.
10
3
 
11
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Тоя гюм, псевдовоеводата разбира от всички дейности на човешкият бит.Дюнер мазен , това ти беше последното пребиваване в парламента.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е, ако чака резултат като от продажбата на паспорти, не дава!
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тепърва да се почва разяснителна кампания ли иска тоя?! Втора година от пандемията... цял свят ще ни се смее!
7
2
 
24
 
! Отговори
аз преди 2 години
И Шкембе-воЕвода стана специалист по COVID мерки - няма оправия!
6
1
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
А Иван в количеството си на какъв се изказва?