Кацаров: Ситуацията с леглата е критична, но не значи, че капацитетът е изчерпан

Ще се разкриват още легла за лечение на COVID
Обновена: 26 окт 2021 19:55 | 26 окт 2021 19:52, Нели Христова
106
Кацаров: Ситуацията с леглата е критична, но не значи, че капацитетът е изчерпан
Снимка: БГНЕС

Ситуацията с болничните легла в страната за пациенти с COVID-19 е критична, но това не означава че капацитетът е изчерпан, заяви здравният министър Стойчо Кацаров, цитиран от БНР.

„Това, че свети в червено, не значи, че е изчерпан целият капацитет. Това значи, че е изчерпан разкритият до момента капацитет. Но това, което ни притеснява нас, което ни принуди да предприемем тези мерки миналата седмица, е, че ние знаем, че целият капацитет на болниците вече е близо до изчерпване. Резервите за това да се разкриват още 10, и още 10 легла, вече не са толкова големи“, каза министър Кацаров.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мошенници
83
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Престани бе черна станция, върши си работата и престани да ни занимаваш с неща които са само твоя работа.Некадърници,мързеливци .Как да ви вярва човек като непрекъснато лъжете бе?При Борисов за да саботирате бяхте против ваксините,заграбихте властта с игрички станахте за ваксините? !
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БОКИЧАНема нужда от походни легла - хората да си умират на место в къщи! След това редиме труповете на паркинзите, заливаме с бензин и палиме!
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До нема вирус , А ?Еми нема вирос, доло Мотафчиски! Свобода!
80
0
 
4
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 2 години
Каца, легла има и в хотелите! Ама лекари, сестри, санитари, линейки, апарати за обдишване, за интубиране, от къде бе, кayн? Каца, според собствения ти план, зелен сертификат или локдаун трябваше да има още преди месец (когато влязохме в червената зона), кой те спря да го въведеш? доложи бе, кацаров?
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този е достойна конкуренция на Божинката, като проф. умения и бисери, Гадев да слага Божинката
78
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Бразилия съдят президента си за нехайство относно пандемията...а те са след нас по смъртност! Крайно време е на Радо шишарката да му бъдат повдигнати обвинения за престъпно бездействие, геноцид и корупция в особено големи размери.
77
1
 
7
 
! Отговори
нема вирус , А ? преди 2 години
държавата пламна тоя ни обяснява за капацитет на леглата . нали бяхте подготвени бе кацарОФ , що допуснахте нова вълна на ковид ? болниците са препълнени , лекарите от сега изнемогват , вие с фигуранта ни обяснявате че всичко върви по план и нема страшно .
76
1
 
10
 
! Отговори
Още два дни преди 2 години
И няма да има и легла. Днес близо 7000 позитивни и нови над 1000 в болница. Какво чакаме? Тия, че няма паника, не ни ги разправяйте на малкото с акъла си, все още.
75
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе човек ти какъв си бре,всичко медици ти казват ,че няма персонал,сестри ,лекари ,санитари,той легла ще открива,нямало страшно,има страшно,защото такива като теб и Радев ни управляват!
74
0
 
9
 
! Отговори
Комунисти сьр преди 2 години
Кацко - цялата ти работа е куха като акьла , незнам защо - радев избра наи проваления министър от - костово време , сигурно е по партиина линия
73
0
 
7
 
! Отговори
КАЦАТА преди 2 години
е бита карта,даже и *** се отказа от него
72
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев се бори със зъби, нокти и юмруци за цялата власт, но само със злоба не става
71
1
 
2
 
! Отговори
СПАЛНИ И МЕБЕЛИ преди 2 години
ВСИЧКИ ХОТЕЛИ И ПАНСИОНИ СА ФРАШКАНИ С ЛЕГЛА, МЕБЕЛИ И СПАЛНИ
70
6
 
0
 
! Отговори
БОКИЧА преди 2 години
ОТ ГЕРБ ПРЕДЛАГАТ ДА СЕ КООРДИНИРАТ С КОВИД ЩАБА НА ПОГРЕБАЛНИТЕ АГЕНЦИИ.
69
0
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Много добре го помня този в чалгарската телевизия 7/8(докато все още не беше платена) пред Пуделя Йорданов да се изявява.Какви само ги бръщолевеше не е за вярване.Обаче като стана министър обърна резбата и запя съвсем друга песен.Искам да го потитам кога е лъгал-тогава или сега?Защото третия вариант няма.Бих му посъветвал да започва всеки ден с преглеждането на онова интервю за да му напомня за лъжите и да се чувства поне малко неудобно.Макар че се съмнявам,че му е познато чувството на срам.
68
0
 
13
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Ситуацията е критична, но Кацаров може да я влоши още повече!!
67
1
 
5
 
! Отговори
БОКИЧА преди 2 години
Ми има 1 000 000 походни легла в казармата! Опъваш палатки и лекарите в карантина в някои по-големи зали. Но Кацаров дали НЕ е болен от туберкулоза, от трипер, сифилис и пр. заразни заболявания? Къде са му сертификатите и червените картони?
66
0
 
14
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Има една много чувствителна разлика между Борисов и комунистите. Борисов (и правителствата му) някакси моментално откликва на всевъзможни ивенти в живота на страната. Дали е здравна криза, катастрофа с автобус на ентокласен път, фалирала банка, наводнение, министър, заподозрян в корупция, ... Да не изброявам. Докато комунистите някак успяват да отложат възмездието и продължават нататък както до сега. Примери бол. Щусие депутати уличени в корупция, кражба, некадърност, лъжа... Факири? Пидали?
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега остава да клонирате и лекарите и сте готови!