Локдаун при 9000 в болница и заразени над 1000/100 000 души

7000 души са в лечебните заведения, над 600 в интензивните отделения
Обновена: 26 окт 2021 08:56 | 26 окт 2021 08:54, Ния Христова
379
Локдаун при 9000 в болница и заразени над 1000/100 000 души
Снимка: БГНЕС
"Ако заболеваемостта в страната не бъде овладяна, нараства лавинообразно и достигне над 1000 заразени на 100 000 души и запълване на леглата за неинтензивни грижи над 9000, ще се реши за въвеждането на локдаун", обясни пред Нова телевизия зам.-здравният министър д-р Александър Златанов.

"Имаме 7000 души в лечебни заведения. Вече имаме почти над 600 в интензивните отделения. При положение, че на този етап сме разкрили около 700 за интензивни грижи. Към момента според необходимостите поетапно разкриваме легла за лежащи COVID пациенти", уточни той.
Още по темата
Златанов увери, че от Здравното министерство имат готовност да увеличат още интензивните легла, но за сметка на други дейности. 
 
"Опитваме се всячески да не спрем спешните оперативни интервенции, операции и други", добави зам.-министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
че ние неваксинираните сме си в локдаун, ходиме само на работа, се радвам ако ме спереш и от работа, да си почина някоя седмица, тогава на крехките рамене на ваксинираните ще остане цялата икономика, ще трябва да ходат до мола, на фитнес, в ресотрантите, ми честито да дерзаят
289
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 315 Отговорете пълно на въпросника, ваксан! Не си правете труда да ме обиждате. Не ми влияе.
288
2
 
6
 
! Отговори
Талибаннин преди 2 години
До Аз "Локдаун за НЕваксинираните." - Къци, успокой се! Дишай! Ако искаш и не дишай. Нали се сещаш, че ако го направят това резултат няма да има и веднага ще лъсне, че ваксините са на практика безполезни. А да не говорим, че се опитваш да се налагаш на 80% от населението. 80%, които включват голяма част от полицията и армията! Така, че дишай там.. или не дишай.
287
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 312 "Твърдите ли, че всички починали ваксинирани са с фалшиви сертификати?" Не твърдя подобно нещо. Неграмотен си.
286
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 310 "но не са много пътуващите по чужбина над 70 г. в общия случай. Изключения винаги ще има, но те доказват правилото." Грешиш,и разбира се, "много" е относително нещо, когато гоаорим за буквално няколкостотин човека със потенциално фалшиви сертификати в цялата държава.
285
0
 
9
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Локдаун за НЕваксинираните. Аз не съм ваксиниран. Ваксинирането е доброволно, не е задължително. Държавата ако ми забрани достъп до нещо си или да излизам от нас - дело за дискриминация ВЕДНАГА. И да ме освободи от всякакви данъци и налози, щото сега плащам по 340 лв. на месец под формата на данъци и осигуровки. Щом ще ме ограничава откъм права, да ме освободи и от задължения. А това за дискриминацията си остава. ВЕДНАГА завеждам дело за такава в международен съд. Ша ви таковам и държавата амааа
284
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бай Ставри Да добавя мръсния въздух и обездвижването. Както и стресът.
283
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да обобщим, ваксаджия! Твърдите ли, че всички починали ваксинирани са с фалшиви сертификати? Ако не - какъв процент от тях? На какво основание го твърдите? Каква им е ползата от ваксината на другите? След като ги има - ваксинираните наистина и починали, е ли изобщо средство срещу смъртността ваксината? На какво основание го твърдите?
282
1
 
5
 
! Отговори
Няма преди 2 години
До мочГЕРБ и Гейшата играят на страна на глобалистите, още преди 2 години трябваше да арестуват Мутрафджиев и бандата. Няма да арестува никого, ни тогава ни сега, Всички партии имат един същ господар, освен АТАКА, Русофили и Възраждане.
281
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 309 Т!р?олът вика дръжте т:р:ола :) Тъй като няма доказани фалшиви сертификати, но да не Ви обвинявам в лъжа, попитах защо са им и Вие дадохте пример с баща си. Не знам защо трябва да Ви вярваме, че имате баща на 72 и т.н., но не са много пътуващите по чужбина над 70 г. в общия случай. Изключения винаги ще има, но те доказват правилото.
280
5
 
6
 
! Отговори
моч преди 2 години
В деня , в който се обяви неизбежния вече локдаун , Гешев и прокурорите незабавно трябва да изпълнят задълженията си и най-накрая да поставят под "локдаун" фигуранта и цялата му хунта от побеснели болшевишки копои с обвинения за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА , организиране на метеж , брутално газене на конституцията и незачитане върховенството на закона , в следствие на което предизвикват поредната НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!!
279
5
 
10
 
! Отговори
Свобода преди 2 години
Демократическия ЕС дава ли избор, който иска да участва в експерименталната генна терапия, или да не участва. Всеки си поема рисковете: Ваксиниралия може да получи тромб и умре от ваксината или да има генетически мутации след години или генерации. Неваксиниралите се да поемат риска, че може да умрат от Ковид, особено стари или болни хора. Фашизъм е да натискаш някого да участва в медицински експеримент.
278
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 303 "Изводът не Ви хареса, естествено, но сам го предизвикахте :)" Вие питахте за какво са им ЗДРАВНИ СЕРТИФИКАТИ на 70+. Аз ви дадох примери "за какво". Естествено, примерите не ви харесаха, затова решихте да тролите, като се опитхте да подмените на какво отговарям всъщност. Ясно е защо сте тук. :)))
277
1
 
3
 
! Отговори
Официалните данни - преди 2 години
Ну заяц! 128 хоспитализирани от 300 за 25.Окт са ваксинирани! И това при 20% ваксинирани.Данните са от тук https://data.egov.bg/data/view/eedf3375-b250-4ee4-80d2-7ec67367bb99Колкото и да не се вписва с наложената ви "права линия" и да триете - това са официалните данни!
276
2
 
10
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 години
Ако държавата иска да защити народа си трбява да забрани със закон:1. Алкохол2. Цигари3. Захар4. Всички изкуствени и отровни добавки в храните5. За висок холестерол, кръвна захар, наднормено тегло и за тези които не спортуват глоба от 10 000 лв.6. Изолация за болните от спин, сифилис 7. Смъртна присъда за наркодилърите8. За каране в пияно състояние, превишена скорорст 10 години затвор9. За малтретиране, издевателства над деца смъртна присъдаи още ред причините
275
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 305 Вие или се побъркахте, или сте дежурен под 2 статии и не смогвате :) Никой не развива имунитет от ваксина. 98 % са живи, слава Богу. Какво точно искахте да кажете :)
274
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 303 10% от ваксинираните не РАЗВИВАТ ИМУНИТЕТ СРЕЩУ ВИРУСА, а не НЯМАТ ИМУНИТЕТ. Неграмотните антиваксъри вече се хващат като удавник за сламка за неща, които са ЯСНИ. Точно така, починали са ОТ Ковид, тъй че приказките ти за това как 98% от заразените не били почивали заради вируса чакат ОБЯСНЕНИЕ! ОТ какво са починали въпросните 98% заразени преди ваксините да се появят?
273
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 299 Г.лупости. Забравихте за какво спорехме. 98 % остават живи, значи има средство за лечение и мнозина са го намерили, макар да не се рекламира. Значи ваксината не е единственото. Няма никаква конспирация в това.
272
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 302 Вие ни говорите за фалшиви сертификати, без налични доказателства, и започнахме да разсъждаваме защо са им на 70+ фалшиви сертификати и Вие ни дадохте за пример баща си. Изводът не Ви хареса, естествено, но сам го предизвикахте :)
271
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 299 А, не така, ваксаджия! Починали са от ковид, официално. МЗ-то така казва. Не от старост, не от други болести. Щом 10 % не развивали имунитет, що за г.лупост!, то защо са ни тогава? Само 2 % умират, 10 % нямат полза, тогава защо са ни? Неграмотен сте Вие, защото ваксината не развива имунитет, както сте се изразили, тя предизвиква имунитета на ваксинирания да изработи антителата предварително, т.е. тя също разчита на това имунитетът да е наличен.